Nou stil de viatza (163)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fetelor, daca n-ati vazut vreodata un zombie adevarat, va trimit o poza cu mine! Un coleg de la munca m-a intrebat daca m-am dat cu fard mov pe sub ochi, daca e o moda noua....Cum sa-i explici omului ca sunt ditamai cearcanele?

Mephala, sanatate piciului. Si eu stiam de faza cu otet la talpi, dar alt leac babesc nu ami stiu....

Delia, abia astept sa te vad tunsa. Cat ai taiat din el?

Gusta scumpa, nu mai pune la suflet. Atat cat poti!

sabina, sarbatori happy si tie si familionului!

Revin.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Acuma si mananc si va si scriu.

Copilul s-a culacat un mic,miracol da cred ca a fost prea devreme trezirea plus ca a cazut si acuma are un obrajor un pic vinetel.Vad eu mai bine cand se trezeste.

Sabina si tie sarbatori fericite.

Carmen daca nu vrea inpachetari eu ii faceam Marei baie nu prea calda si ii mai scadea.

Tzuni te rog nu speria colegi.

Clara aici ninge asa frumos si cred ca la pranz ma gaseste olandezu in zapada cu copil cu tot.

Gata ma duc sa mai fac treaba daca tot a adormit ca dupa sincer ma duc afara cu ea am timp la noapte sa mai fac.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ce papi bun, Gusta?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Mai am un pic si scap de ultima zi de munca.
Totul este bine cu noi, copii s-au facut bine, azi luam un credit de la banca si ne pregatim de sarbatori.
Am foarte multa treaba acasa, vreau sa termin cat mai repede ca le-am promis copiilor ca o sa petrecem mai mult timp cu ei.

Nu stiu daca mai pot intra de acasa asa ca va urez de pe acum SARBATORI FERICITE si UN AN NOU PLIN DE BUCURII!

VA pe toate!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, a taiat ceva, acuma se cheama ca am par de lungime medie.

Bine ca au terminat vecinii de bocanit ca s-au mutat acum in prag de sarbatori, vor sa-si renoveze apartamentul si ma dispera cu zgomotul.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna!
Sunt deja terminata.Nu stiu de unde s-a adunat atata treaba.Ar crede cineva ca am nu stiu ce viloaie, cand de fapt e o amarata de garsoniera.

Doina, Sabina, La multi ani si Sarbatori fericite.Sa intrati cu bine in noul an

Delidana, ce bine ca mai ai timp si de teatru in perioada aceasta.Ce piesa vei vedea?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eftimie C, ma duc la "Un vis in miezul unei nopti de vara", adaptare dupa Shakespeare. Merg impreuna cu colegele. Abia astept, n-am mai fost la teatru de nu mai stiu cind.

Cam slabuta conversatia pe ziua de azi...
Gusta, nu mai zici nimic? Doroty, Carina, Carmen, Tzuni??

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, eu sunt pe aici, stau mai mult cu Teodor, caci nu i-a scazut febra.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Delidana buna piesa.Sper sa fie reusita si adaptarea.Chiar mi-ai facut pofta de mers la teatru.In "tineretile" mele nu ratam nici o piesa, acum m-am prostit de tot.

Carmen, Teodor e racit?Din ce cauza iti face febra?Si Edi mi-a facut febra acum 2 zile si totusi nu e racit si nici alte simptome nu are

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eftimie, nu e racit, nici alte simptome nu are, doar febra, 39 de grade.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput