Nou stil de viatza (163)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza.

Gusta, multumim de cafea.
Am facut si eu noapte alba, mi-a facut Teodor febra si l-am pazit toata noaptea. A gemut si a icnit intr-una. Sper sa fie de la maselutze si sa treaca repede.
La Roman plecam luni si ne intoarcem joi.
Spor la treaba.

Delia, ok, te aranjezi si faci poze.

Cornelia, cum a fost la serbare?

Cine mai serveste ?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!!!
Prezent la cafea, multumim! eu plec la vaccin cu Luca sanatosul, mie nu mai imi trece raceala asta, Marc pleaca la gradi.La noi nu a nins, dar sunt pomii plini de chiciura si e tare frumos, dar frig!
Carmen, sanatate lui Teodor!
ai nostri au venit amandoi la noi in pat, asa ca azi voi dormi si eu cand doarme Luca, trebuie sa merg in oras sa-i cumpar lui barbatu-meu un cadou de mos.
gusta, ti-ai gasit caciula? sa-ti fie de bine cumparaturile si sa te bucuri de rochita!

pupici si o zi buna va doresc tuturor!

Claudia

Mergi la inceput

am uitat sa va zic, avem brad, unul micut si frumos, ca mare n-a mai gasit barbatu-meu, de fapt erau, da urati...azi il facem!
gusta, la voi se gasesc saloane? aici nu ...numai globuri micute de ciocolata, insa nu pun numai cateva ca ar fi in stare sa-mi devoreze tot pomul copii mei...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Claudia ce sunt saloane?Aici sunt pungute cu globulete de ciocolata care au diferite forme,da eu nu m-am riscat sa pun in pom ca cred ca domnisoara ar sari in el.

Carmen vroiam sa stiu cat am sa iti simt lipsa.Pupici la pui si sa ii treaca repede durerea.

Azi ma duc sa cumpar si niste crengute sa miroase a brad in casa si doamne ce ma mai bucur ca ninge .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Neata,

Gusta, spor la treburi. Gata, nu mai am cozonac si pina luni seara nu ma mai ating de nimic dulce.

Doroty, acum vad si eu cine vroia sa mearga cu mine la teatru. Esti o draguta si baietelul tau e frumusel.

Tlaura, spor la impodobit bradul.

Zuzi, esti la servici si azi?

Ioana, am inteles. Daca ai drum prin Bucuresti te astept.

Carmen, pupici bursucelului cu ochi albastri.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dragele mele, va urez Craciun fericit, cu multa iubire si armonie in familie!
Cu mancarica ...sa mancati din toate, urmand sfatul frantuzoaicelor: 3 imbucaturi satisfac papilele gustative, restul umfla

Eu reusisem sa trec pragul de 70, scazusem la 69.5, dar l-am botezat pe Gheorghe duminica si am avut invitati acasa (nu suport botez la restaurant).
am avut party duminica, luni, si ieri seara inca o mica tura mai putin festiva, asa ca am mancat 2 portii de tort pe zi incepand de duminica pana ieri seara, asa ca am aproape 71 acum
Insa e si de la "saratura", daca azi ma hidratez bine maine am 70 sigur.

Noi vom pleca probabil din Bucuresti pana in jur de 10 ianuarie, asa ca va urez si un Ajn nou bun, frumos, plin de realizari si in primul rand sanatate!!!

La anul sper sa ma apuc de gimnastica...deocamdata am incercat sa fac abdomene si am niste sageti dureroase in zona cezarienei, asa ca mai aman momentul.
va pup si va imbratisez!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Marghiolitza!
Santate puiului Teodor!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

va multumesc mult pentru urarile de sanatate transmise bursucului.
in afara de sosetele inmuiate in apa cu otet, ce sfaturi mai stiti pentru scaderea febrei?

Hcclara, succes la vaccin si sa treaca fara durere. Ce varste au baietii tai?
Spor la impodobit bradutul.

Delia, cand trebuia sa mergi la teatru?

Sabina, multumim pentru urarile frumoase, sa-ti traiasca micul crestin, sa fie sanatos. Craciun fericit si voua, cu multe bucurii si tot ce va doriti.
Cateva poze de la botez ne arati?

Gusta, si eu m-am bucurat cand a cazut prima ninsoare.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, miine seara merg la teatru.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Carmen, multumesc, a trecut cu bine vaccinul...Marc e nascut pe 12.09.2003 iar Luca 21.02.2006. A plans putin, saracutzul, acum mai avem dupa 2 ani ROR-ul si inca odata hepatita si apoi gata cu ele.
Pai la febra sa ai grija sa bea ft multe lichide, in rest paracetamol si nurofen. Ai mei n-ar sta sa le fac impachetari sau sa le pun pe frunte o batista cu apa si otet!!! am incercat dar n-a functionat! Eu nu am avut probleme cu ei cand le-au iesit dintii.Tinem pumnii sa scada repede febra si sa se faca bine!

Claudia

Mergi la inceput