* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

AM MODIFICAT RETETA! Am pus drojdie proaspata in loc de de-aia uscata. Sa faceti la fel, au iesit muuuuuuuuuuuuuuult mai pufosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, help, nu cresc cozonacii. Ce am gresit? AM pus vreo 14 gr de drojdie ca habar n-aveam cat are pliculetul Oetker si Lulu imi scria mie sa ma lamureasca la ora la care ma apucasem de cozonaci. Acum este ceasul 10 seara si ma uit la cozonaci ca doar-doar s-or mili de mutra mea si or creste. Daca ati sti ce i-am mai "batjocorit", sotul a sarit si coarda cu aluatul (sa nu mai spun ca se rupsese) si nu stiam cum sa il prind din zbor. Apoi cerea pompa sa bage niste aer in el ca deh, stiam noi ca framantatul e gata in momentul in care apar bule de aer in el.
Macar eclerele sa imi iasa. Offf, sunt amarata.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Fetelor suntem si noi pe aici! Facem curatenie si suntem mult mai bine!
SARBATORI FERICITE !!!

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Fetelor,spor la cozonaci,mai pufosi sau mai putin pufosi!!!(Ciuf,stiu ca ai muncit,dar...asta sa fie paguba!mamica necajita!!!!)
Sanatate,iubire si noroc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Hop si eu

Va doresc ca Nasterea Domnului sa va aduca numai bucurie in familie, sa fiti sanatosi si fericiti, iar Mosul sa vina incarcat de daruri pentru toti ai casei ! Craciun fericit !

P.S. eu sunt la servici si muncesc pe rupte pana la ora 15.00 cand imi iau zborul spre casa....

Va pup !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Fetelor, va doresc sa aveti parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi si toate cele bune!!!

SPOR LA COZONAAAAACIIII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Dragii mei, sa stiti ca nu v-am uitat..., profit de ocazie sa va urez din tot sufletul sa aveti un Craciun minunat si un An nou fericit... numai bucurii!

mii de pupici dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am ajuns cu bine..bubitele s-au uscat...Va pup!

Craciun fericit si numai bine tuturor!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Si noi uram tuturor ca Mosul sa isi desarte sacul plin cu sanatate, prosperitate si bucurii in fata bradutului vostru, in mijlocul celor dragi! Craciun fericit!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Vrem si noi sa va uram de Sfintele Sarbatori, toata dragostea din lumea, sanatate si o viata imbelsugata alaturi de ghioceii si de sotii vostri. CRACIUN FERICIT!!!

Mergi la inceput