* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Stefanna wrote:
cu putin "noroc", probabil ca viitorul mesaj vi-l voi scrie din imparatia lui OZ

Stefanna,
cind am citit partea asta, am crezut ca pleci in Australia :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Woooow, Miha, felicitari pentru fetita !!!
Eu zic, fie ce-o fi, fetita sau baiat, numa sanatos/oasa sa fie !!!

alinaalex, am uitat sa-ti zic, am vazut si pozele cu Marc la serbarea de la gradi. Aoleuuuuu .. numai un kil te-ai ingrasat ? Eu vreo 5 .... cu sarbatorile astea ... nu vrei sa ti le dau tie ?

Ah, ce ma mananca palmele s-o sun pe Laura Ioana ... dar mai astept cateva zile. Imi aduc aminte cand am venit eu acasa cu bebe, agitatie, stres, lume care venea in vizita si eu eram zombie de nesomn si-mi venea sa-i dau afara pe toti .... nu aveam timp nici sa mananc, daramite sa mai intru pe net !

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Fetelor multumesc mult de incurajare sper ca lucrurile sa se aseze pana la urma.
Mihaser ma bucur tare mult sa aud ca o sa ai si o fetita . Cum este mai bine Cristian o sa aiba grija de surioara lui.Bucurate ca ai baiat si fata. Eu tare mi-as dori sa mai fac si eu o fetita dar vezi ca pana nu ma asez si eu putin imi e teama sa il fac si pe al doilea.Felicitari inca o data

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MIHAELA....pai ti-am spus eu ca tu ai fatza de mami de fetita ,nu doar de baiat.NOROCOASOOO,sper sa-ti calc pe urme la anu...si sa fiu si eu mami si de printesa,nu doar de print.Sarcina usoara si fetita norocoasa si mumoasa ca si mami a ei !!!Ia zi repede....ce nume de fete iti plac?Cum se va numi donshoara?

Stefana,eu eram mama de ghiocel....cu program nocturn de interupt somnul de 3-4-5 ori.Fetelor,am fugit caci maine am primul examen.....si desi am cam invatat in ultimele zile....imi tremura genunchi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Mihaser, felicitari pentru fetita si sarcina usoara in continuare!!!

Noi ... suntem bine ... Maia e din ce in ce mai isteata, incepe sa ne uimeasca (chiar daca nu a atins performantele altor bebei de pe aici) pe zo ce trece tot mai mult ... e cuminte, atat cat se poate , vesela, jucausa ...
Nimic deosebit, toate in limite normale ...
Punem si poze ... intr-o zi!

Cripinico, stiu puiule, cum sa nu stiu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetele,
Catrinel_17, mi-a spus sotul ca Mia a alunecat si a cazut si de acolo i se trage frica de mers pe zapada, dar ii va trece pana la anul, nu-i problema. Cu sania nu am incercat ca atunci cand a nins, s-au vandut ca painea calda, ca si lopetile si acum nu cred ca mai are rost sa ii mai cumpar. La noi se topeste incet, incet.
Stefanna, stai linistita ca si eu mai am probleme de genul uitat si destul de des, am inceput sa le scriu in agenda pe cele mai importante. Am stat in Canada, am venit in Ro de vreun an si jumatate cam asa. Tie iti place acolo?
Am pus poze noi.
Mihaser, felicitari pentru bebita si sarcina usoara in continuare, ce-o fi, o fi, numai sanatos sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Irina, tare m-as bucura sa-mi dai vreo 10 kg ...ca eu tot pe minus sunt la cap. asta...
abia astept si eu ceva vesti de la Laura!
Stefanna, si Marc se mai trezeste noaptea, cam o data- 2 ori pt. o gura de ceai sau apa,cateodata nu se trezeste deloc, dar in ultimul timp mi-a cerut si lapte, desi n-a mai papat lapte de la 9 luni noaptea...asa si el : "apte! apte!"
Deea, am vazut mica ta in poze, e dulcica si buflica! noi maine mergem la munte la zapada si-s tare curioasa cum va reactiona Marc, daca o sa-i placa sau nu, ca la noi n-a fost zapada deloc iarna asta.
Ada, nu-mi vine sa cred! ma bucur ca mai scrii si tu cate ceva despre voi!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hielau, rimembar mi?
home alone cu Bia, nu mai avem nici bona, nici bunici, nici nimicne zapezim toata ziua si mancam ca porculinele...de spleen, ce sa-i faci

vizitat ieri gradinita- din martie mergem la Tinkerbell, cine se mai baga, ca isi termina in februarie sediul al doilea si Bia e prima inscrisa la grupa mica- intre Zoo si Jollie Ville.

fetele care aveti deja bebeii la gradi, cati copii sunt in grupe? analizele de inceput care sunt? kk? unde le pot face? ce altceva trebuie sa mai pregatim?multu!

LAURA, la multi ani cu intarziere si sper ca sunteti sanatoase si voioase!

MIHA, te mai felicit si aici pentru fetita, cred ca puiul mare va fi in extaz sa aiba o surioara mai mica de care sa aiba grija

AMEERA, multumesc inca o data ca te-ai interesat pentru ce te-am rugat si astept si ultimele vesti, ca sa putem lua o decizieMai pune-ne si poze cu Sara, ca vad ca ai schimbat la messenger

ieee, ma apuc de lb araba

cam atat ca vreau sa profit de somnul cucuoanei, va doresc numai bine si sanatate maxima

Ce mai citim noi

pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Si io intreb daca rimembar mi careva???? is io aia cu atomiku calare pe mine...
dau un scurt apel, asa ca sa vedeti ca inca mai suflu, printre miile de tone acumulate de sarbatori cand porcu' fu leguma principala la toate mese....
de azi am iar calculator diponibil, chiar daca nu mai recunosc nika in el (l-a apucat modernizarea pe sotu' ca avea nevoie pt servici)...
maine va pove mai pe indelete ce facuram in aste doua saptamani de absenta de pe firmament....
da' ziceam sa zic "prezent" inainte sa ne uitati de tot...

acu ma retrag in plina glorie spre pat ca sunt zoombie dupa noptile de asteptat sotu de la tipu care i-a facut calculatorul....

pupam gaska

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Mihaser, felicitari pentru fetita grasunica si sarcina usoara in continuare!

Noe, cu placere, sper sa se rezolve. Oricum, sa te pregatesti sufleteste, ca e o limba foarte, foarte grea. Da’ e si foarte frumoasa, io zic ca merita efortul.
Felicitari si pt gradi, tinem pumnii sa va acomodati repede si sa fie totul ok. La Sara la gradi sunt vreo 12 copii in grupa. Noua ne-au cerut la inceput exudat faringian, coprocultura si coproparazitologic, le-am facut prin medicul de familie.

Sara e bine, e incantata de gradi, eu sunt fericita ca ii merge bine acolo... s-a pus in sfarsit cat de cat pe vorbit, ca pana de curand in afara de vreo 5-6 cuvinte, toate legate de papa, nu zicea nimic. Poze am f putine mai recente, mi-a fost si stricat aparatul foto o vreme... am pus cateva aici.

Pupici tuturor, mici si mari!

"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput