* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Laura, cu intarziere iti spunem si noi La Multi Ani! refacere rapida, sa va intoarceti repejor acasa sa ne-o arati pe printesa.

mihaser, tinem pumnii stransi tare pentru eco de azi.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CARMENPIT, Ali nu doarme bine noaptea? E numai o faza, sau a fost cam intotdeauna asa?

NSHIRO, am vazut-o pe Maria frumoasa foc cu coditze. Ce par minunat are! De ce o tunzi?

IRINA, cat stai acasa? Cum e piciorul? Ce mai face puiul mic?

DEA, lui Oana tare nu-i place cand e frig, vrea tot timpul in brate. Dar am convins-o sa mai mearga si pe jos, cu mine de manutza, dar daca se cere la tati, el o ia imediat!!! Ma uit diseara la mai multe poze, si la voi, si la Andreiu lui IRINA, si la piticu lui POLI, Alex a AIDEI….
n-am reusit sa vad decat pe frumuselul de Rudy, pe Bia cu ochi mari, pe Maria….

Bafta MIHA!!!!! Sa intri sa ne zici cum a fost!!!

AALINA, rochitza am primit-o de la o prietena. Avea si un fel de cordelutza, dar faraOana nu suporta nimica pe cap.

AIDA, apartamentul era deosebit, intr-adevar. Dar si gradina… trebuie sa mai mergem la vara, macar un weekend, sau de pasti! A fost 50 de euro pe noapte, ceea ce nu-i mult deloc!!

CIUF, poza cu suzi cu margelele…. Da, a fost asa simpatica Oana, m-a topit. A gasit caciulitza aia si musai a trebuit sa i-o pun (in casa!!) si a stat asa o ora cu ea. Pe urma a gasit si suzeta aia intr-o cutie si evident a uzitat-o si pe aia. Era haioasa rau!

DANANITA, m-ai dat gata cu socrii, zau asa, asta-i culmea.!!! Hai scrie mai des!

MICAALSA, cum mai doarme Iulia? Ce bine ca a scapat de raceli! Pupici

ADAR, voi ce mai faceti, mai! Mai zi ceva despre papusa ta! Poze?

Ieri: Calca Oana din greseala pe iepurasul adus de Buni, care saracul emite o “melodie” super stridenta…Oana fiind ocupata cu un puzzle, se uita peste la umar la el un pic agasata: “Hase, nani!!” (hase=iepure)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Fetelor imi pare rau ca nu mai pot scrie asa de des dar sunt foarte ocupata cu cautarea unui loc de munca si mai ales cu invatatul ca mai sunt cateva zile si intru in sesiune.
Laura Ioana iti urez si eu un calduros LA MULT ANI cu ocazia sarbatoriiri numelui si multa, multa sanatate tie si lu bebe
Mihaser sigur intru sa vad ce ai facut la eco. Te pup dulce

Al meu baiat a iesit afara cu socrii bineinteles impinsi de la spate ca nu vroiau. Am zis sa inceapa si Andrei sa se mai obisnuiasca cu ei ca daca o sa-mi gasesc ceva de lucru nu o sa mai pot sta eu cu el. Iar el simte si atunci tipa cad se apropie mai ales soacramea de el. Imi este foarte greu ca trebuie sa-l las toata ziua cu ei dar ce pot face fetelor ?
Va pup ca m-a luat plansul

ANA si ANDREI CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

M-am intors de la eco...Bebe e bine si are tot cu o saptamana mai mult decat varsta sarcinii...are 388 de grame la 19 saptamani si 4 zile si nu pare sa fie nicio problema...Singura diferenta e ca astept o fetita, nu un baietel...Era asa jenata dr cand mi-a zis ca de fapt am fetita...Oricum a fost super haioasa faza ca eu am ramas afis, insa mi-a spus ca sigur e fetita si ca nu o sa mai spuna sexul de la 12 saptamani de acum inainte.

Micaalsa multumesc mult! Ce mai face Iulia? O sa-mi fac si io timp azi sa ma mai uit pe poze.

Catrinelu mersi fain! Abia astept sa ne intalnim in Timi cu fetitele! O sa vad si pozele voastre din vacanta ca nu am apucat.

Alorea vai prin ce treceti...stiu cum e...ca si eu l-am lasta duminica pe Cristi o zi intraga cu mama si cand ne-am intors de la Brasov nu ne baga in seama...era suparat pe noi! Sper totusi sa se acomodeze Andrei si cu bunicii ca nu avem incotro!

Va pup! Ma bucur ca ati dedicat capitolul Laurei...Sper ca sunt bine si ca sunt deja acasa.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Moama, am zis ca mor ieri: pe strada la noi, iese o baba dintr-o casa… saraca baba, in carje, mergea greu, abia se tara, batraaana, batraaana. Bine imbracata ce-i drept, dar majoritatea babelor sunt bine imbracate aici. Si merge ea asa cu greeu, abia isi misca carjele. Si domle, isi baga carjele si urca cu greeeeu…intr-un Porsche Carrera (pe locul soferului!!!) si pleaca! Si io raman in mijlocul strazii cu gura cascata, mey!!!! Intr-un Porsche din ala sport, jos, cool, rapid, nou, tot ce vrei. Mi-au iesit ochii ca la melc!
Nu e gluma, jur ca asa a fost!!!!

MIHASER!!!!! Felicitari pt fetita sanatoasa! Ce surpriza!!! Stefana? ma bucur ca sunteti bine!

ALOREA, stai linistita, va fi bine. Va fi mai greu la inceput, dar se va obisnui!!

Laura Ioana o fi venit acasa? Stie cineva noutati despre ea? Sper ca sunt bine. M-am tot uitat la Zuze, dar scriu fetele alea intr-o viteza, cred ca deschid 2 capitole pe zi, nu apuc sa citesc nici o zecime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

WOW, MIHA, FELICITAAAARI PT. FETITZA!!!!!

TII MINTE CA ZIS-AM EU CA E DEVREME SA-TI ZICA DR. LA 12 SAPT. CE E SI POATE CA E FETITZA? (na, ca acuma ma si laud )
CE MA BUCUR PT. VOOOOOIIII!
SO, ACUMA O SA FIE STEFANIA !

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Catrinel, oana e o scumpa, cel mai tare m-a distrat in postura de "Yoda"
oau, ce tare-i baba aia! poate asa o sa ajungem si noi la pensie, mai stii?

Irina, bine ai venit acasa! chiar, ce-ti mai face piciorul?

Andreea, cum a fost la Brasov?

Alorea, o sa se obisnuiasca el pana la urma...asta e...nu te-ai gandit sa-l inscrii la o cresa, macar acolo sa fie intre copii?
bafta, iti tin pumnii sa gasesti un job pe masura visurilor tale!

Carmen, sa stii ca si Marc vorbeste in somn! e haios rau! el doarme f. adanc, cine stie ce viseaza el...in fiecare dimineata il intreb ce a visat si el imi spune "cu mami" sau "piii" (copiii)mai nou imi zice pe nume - "Anina", iar lui tati ii zice "Nandu" (Sandu) si cateodata il aud noaptea in somn: "Anina!!!"

Luni am inceput si noi cresa, si spre marea mea surprindere lui Marc chiar i-a fost dor de copii, ieri abia l-am luat de acolo, si nici n-a plans deloc cand l-am dus! ma distreaza ca la sosire si plecare ii saluta pe toti: "ceau piii" si la educatoare le spune pe nume.
Pana la urma la munte vom merge vineri, pt. ca sapt. trecuta n-am gasit locuri la Arieseni si abia pe w-e urmator am putut face rezervare. Asa ca abia astept sa vedem si noi zapada iarna asta. La noi nu a nins deloc, ba chiar a plouat in ultimul timp.
Aaa, si vreau sa va mai zic ca Marc s-a mai ingrasat in ultimul timp (i-a priit cresa), l-am cantarit acum cateva zile si avea 15 kg si, mare veste, mare, m-am ingrasat si eu cu un kil, am 47 acum!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

mihaser, felicitari pentru bebe . Asta da surpriza
catrinel, deci asa cu babexul soferita ... bine ca era imbracata bine baba ca aici la noi mai vezi cate-un cioban cu ditamai clopul pe cap si in cate-o masina de stai sa mori.
alinaalex, deci a fost ok in prima zi de gradi. Mai ce fain ca s-a acomodat Marc, eu am emotii, cine stie cum o sa fie la noi. Desi la Iulia ii plac copiii ... dar fara mine langa ea nu stiu zau ...

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Micaalsa, nici eu nu credeam ca voi prinde ziua in care Marc n-o sa ma bage in seama cand intru pe usa de la cresa! in schimb, acuma abia se desparte de copii, musai sa vizitam toti vecinii cu copii de pe scara (noroc ca avem!), musai dupa ce iesim de la cresa mergem la Georgi sau Georgi la noi, sau la David...
lasa ca o sa fie bine si la voi, o sa vezi! poate mai usor cu acomodarea ca la noi!
ca si io ma asteptam la circ la cat e Marc de mamos si iacata!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salut fetele dragi.... de veo 3 zile nu imi merge forumul, si v-am dus asa o mare lipsa.Stiu ca eu sint mai lenesa si scriu rar, dar de citit va citesc cu mare placere.Adevarul ca de cand a plecat vara-mea sambata trecuta, numai dorm si realmente tai frunze la caini.Ma simt asa de obosita.Asa de mult sper sa iau ex, ca simt ca nu mai am putere sa mai stau iarasi cu nasu in carti zi lumina pt acelasi examen.
Cattrinel tare simpatica Oana la faza cu iepurasu.Mie asa imi zice Bianca cand vrea sa faca vreo prostie si eu is in zona.Ma ia de mana, mami nani, pat... si apoi ea se intoarce fuguta la locul cu pricina si actioneaza.
Alinaalex daca ai stii cat te invidiez pt ca doarme Marc asa bine noaptea.Cred ca Micaalsa ma intelege cel mai bine( mai era un mami de ghiocel care se plangea de nopti triste,da nu pot sa imi aduc aminte cine)Adoarme noaptea relativ bine, insa se scoala la fiecare 2 ore, poate 2 ore jum, si ce este mai trist ca de cel putin 2 ori papa cate 100 de laptic.Daca ii dau apa,scuipa biberonul, si zice APTE, APTE.Si daca nu ii dai urla si refuza sa se mai culce.Uneori se scoala in fund, nu vrea lapte, da vrea sa o pui pe picioare ca sa doarma....daca mama mea nu ar fi fost la mine, nu stiu cum m-as fi descurcat.Azi noapte, a fost o mare minune, ca a dormit neintoarsa pt vreo 4 ore, si a cerut doar APA. Episoade de astea sporadice au mai fost, deci nu ma mai bucur ca lucrurile s-au dres.
Dananita eu nu am vazut pozele cu Alecu.si am mai ncercat de vreo doau ori, da imi zicea ca nu merge....oare o fi de la mine?!
Laura Ioana sa iti traiasca micuta printesa si sa ne pui si noua niste pozute cu ghiocica cea mai asteptata.Sanatate, refacere rapida, nopti linistite si muuuuulta fericire.
Aloreea cand ma gandesc la tine, ma strange in spate.Io am zis ca sa ajung sa ma tarasc ca rama,la soacra mea nu apelez.... dar cine stie cum ar fi de fapt.Sper doar din inima, ca niciodata sa nu fiu pusa in situatia de a avea nevoie de nici macar de cana cu apa.Spor la invatat si mult succes.
Ciuf ai inceput scoala?! Examenele cand incep.Am visat eu, sau ai zis ca tatal tau pleaca curand la Ro?
Deea eu puteam sa jur ca tu esti in Canada si locuiesti pe aici pe langa zona mea.Ajuuuuutor fetele, m-am ramolit.Mai este cineva cu nick asemanator, cu o fetita pe nume Mia,si care locuieste in London , Canada?! Asteptam pozutele promise.
Rocsana cred ca nu ti-am dat corect id meu pt ca nu am primit chestia aia de averitzare ca m-ai trecut pe messengerul tau.Ce superba e "coditoasa"!!!!!!!!!!!!!!! EU nu vreau sa o tund pe Bianca, dar se pare ca nu am alternativa, pt ca la fel ca si FaraOana nu suporta nimic pe cap.Si daca i-am prins vreun mot ceva, trage de el pana il smulge cu par cu tot.
Catrinutzaaaaaaaaaa cine ti-a papat tastatura?! PE 2008 ai fugit de la noi?! Ce face Mariucu?! Va pupam pt a sti ca ne este dor
Ada nu va uitam... cred ca esti convinsa de chestia asta
Mihaser ohohohoooooooooooooooooooooo, fetitaaaaaaaaaaaaaaa! ce frumos.Slava cerului ca e sanataosa.Ne rugam sa fie bine pana la sfarsit.Eiii, de acum treaba pe tine nu gluma, ca sa il inveti pe Cristian toate delicatele maniere necesare sa intampine o printesa.
Cu siguranta ca am mai uitat pe careva, si imi cer iertare.Ma duc sa imi sun sotul, ca la noi o vantaosa teribila si vad ca au inceput sa "plece" bucati de pe acoperis.... cu putin "noroc", probabil ca viitorul mesaj vi-l voi scrie din imparatia lui OZ
De la cord, pupici

Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2006)

Mergi la inceput