* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (47)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
adar spune:
Gata, le-am vazut ...
superbisima ca intotdeauna Bia ...
MAri, am vazut si zulufata voastra Pupam duuuuulce de tot ....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nshiro spune:
Rapid va pun si niste poze cu noi de la petrecerea de Craciun si cu codite caci azi ne luam la revedere de la ele ... M-am hotarat s-o tund ca prea ii intra parul in mancare si cu coditele e greu... copilul ar sta ca s-a obisnuit dar n-are ma-sa timp...
http://community.webshots.com/album/562013920NUfAuk
Delia21 spune:
Dananita,sper ca ai recompensat tu cu ceva copilul.Dar Alex deja stie sa sorcoveasca?Mancu-i nasu lui de ghiocel.Nu-i spune micutului,...de greselile bunicilor,e mult prea mic si scump pentru tine ca sa-i superi sufletelul.Creste-l fericit!
carmenpit77 spune:
Buna fetelor, bine v-am gasit si la multi anipe 2008!
La Pitesti ninge fara oprire de azi noapte. Maine incep si eu serv dupa 2 sapt de libere si cred ca in loc de masina o sa iau sania de dim.
Si tati a avut tot 2 sapt de conc si Ali s-a obisnuit cu el ceva de speriat. NU mai mananca decat cu tai, doarme decat cu tati si etc
In rest pot sa spun ca s-a facut cumintica foc, se mai joaca singura, ne-a ramas totusi problema cu somnul noaptea.........
Si mai nou a inceput sa vb in somn noaptea E tare haioasa.
Ce sa va mai spun ca intr-o sapt o sa fie din nou santier la mine in casa pt ca mi=au mai ramas de renovat baile. Si acum ne-am hot sa le facem si pe ele(dupa ce din 3 chiuvete cate am in casa mai funct decat una).
Laura Ioana multe, multe felicitari!
Irina71 spune:
Hai ca am sosit si eu acasa, dupa 2 saptamani la tzara, fara net.
Am citit un pic pe sarite, am vizionat pozici, vazut fetite cu par lung (Maria, Bia, Teodora), Iulia de micaalsa o dulcica, Oana de Catrinel o bucalata fermecatoare, Cristi de mihaser la zapada, Rudy cel cu par bogat si breton franjurat, Luca si Eva frumosi foc. Oi fi uitat pe cineva ? Mii de scuze.
nshiro, cu (mare) intarziere iti urez si eu "LA MULTI ANI !" Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de familia ta ! Silvia e sora ta ? Ca semanati un pic ...
Poli, multumesc din suflet pentru mesajul de Anul Nou, eu la tzara unde am fost nu am avut semnal, dar l-am citit cand am ajuns acasa. Am vazut si pozele voastre, Nick are niste ochiiii .... va baga in boale fetele peste vreo 16 ani.
Cum se mai simte, i-a trecut laringita ?
Biuta, am fost foarte placut surprinsa cand am citit mesajul tau. Multi pupici de la noi.
Ce mai face Anthony ?
Am lasat la sfarsit felicitarile pentru Laura. Inca de pe 3 ianuarie m-am gandit mereu la ea, dimineata ma uitam la ceas si-mi ziceam "acum e in operatie", pe la 11 "cred ca acum e la reanimare", etc. Azi, cum am intrat pe usa, doar m-am descaltat si am zbughit-o la calculator. Sotul a zis ca m-am sonat. Mi-au dat lacrimile instantaneu cand am citit ca are o fetita sanatoasa. (Stiu ca eu anticipasem ca va fi baiat, dar nu-i nimic, nu ma supar ca Delia a avut dreptate
).
FELICITAAARRRIII, LAURA IOANA !! BINE AI VENIT PE LUME, THEA MARIA ! SA FII SANATOASA SI SA O BUCURI PE MAMI TOATA VIATA !
Irina, mami de Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
dea0277 spune:
La Multi Ani pe 2008 ... multa, multa sanatate si tot ce va doriti in noul an!
Laura Ioana, felicitari si sa va bucurati de bebe cat puteti voi de mult.
Mai pun si eu poze azi cu mandra mica, careia nu ii place de nici o culoare in zapada, zice mami brrrr hai acasa ... :( asa ca ne conformam in intram in casa ... de mers pe jos prin zapada nici vorba ... mami sus asa ca iarna nu ne place, noua ne place la plaja in mare, dar mai avem de asteptat ....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE DE ION SAU IOANA!!!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre SARBATORI FERICITE!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
LAURA-IOANA!!!
SI PT. ZIUA DE NUME SI PT. ZIUA TA DE NASTERE!
ITI DORESC MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIE SI DE MICUTA VOASTRA THEA, CEL MAI FRUMOS CADOU!!!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre SARBATORI FERICITE!!!
mihaser spune:
Salut! La multi ani Laura Ioana! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sot si micuta ta comoara Theea!
Fetele noi ieri ne-am intors acasa...Sunt cam racita de la ventilatia din masina si cam speriata ca maine merg la eco 4D.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2