Gravidute si mamici de CLUJ-42
Raspunsuri - Pagina 22
anca.b spune:
FELICITARI NATALIA!!!!
BINE AI VENIT PE LUME
STEFANIA!!!
Ma bucur ca ai reusit sa nasti natural, asa cum ai dorit.
Sa fiti sanatoase si sa ne auzim cu vesti cit mai repede
Anca
35+ cu
Stefan
carrie spune:
buna fetelor dragelor,
in primul rand Sarbatori Fericite in continuare si sa va bucurati de Magia Sarbatorilor alaturi de cei dragi!
scuzati absenta am fost super ocupata de n-am stiut de mine.am inceput jobul unde e mult, greu dar f interesant si apoi am facut varicela si eu si Sofia.am scapat ff usor cu cateva bubite si atat.
de Craciun am fost bine si ne-am simtit minunat in 4.
fetele mele sunt minunate, o sa pun poze cu ele Craciunite!
Thea a avut serbare cu dansurile si a fost o dulceata, avem afis cu ea.
Sofi ne-a facut cadou doi dintisori, a spus pa-pa
, merge in 4 labe stil foca , a acceptat linguritza, ce mai o gramada de realizari.
va pup pe toate, mi-a fost dor de voi si promit sa revin mult mai des.
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Victo spune:
ce se maia ude de noua lege privind indemnizatia pt cresterea copilului?
nma duc sa-l hranesc pe bebe si revin
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
antoni spune:
Ioana-sa stii ca asa am si facut,maine mergem la un pediatru la interservisan.acum nu stiu cum e medicul,e ce am gasit in ultimul moment,dar voi fi sigur mai linistita.Lazar si nu stiu mai cum il cheama.si noi am primit vibrocil dar pe prospect scrie ca peste 1 an si am citit pe forum ca scria o mamica , ca bebeul ei a facut o reactie urata la vibrocil din cauza ca era prea mic.e infundata si ea,dar nu chiar foarte tare si ii pun numai ser fiziologic si ii aspis mucutii.scuze,sunt tare uituca si am uitat deja, voi ati scapat numai cu paracetamol supozitoare,asa-i?daca Timea-nu avea tusea aia latratoare, nu luam nici noi antibiotic.si nici n-a ajutat.offf.abia astept maine sa ma duc cu ea!
Carrie-felicitari,hihi,raportat la tine ma gandesc ca inca 2 luni si gazuta mea va fi aproximativ la fel.abia astept!!!!!!!!!!
o seara frumoasa fetelor!
Alex-stii ceva de siropul de pin la varsta asa mica?
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
tu Meli draga nu stiu nimic de siropul de pin :(
VA PUP
NOAPTE BUNA
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
OanaAlina spune:
cristina - bine ai revenit! felicitari p[entru doua minuni ale tale! asteptam pozici!''
si la voi saliveaza bebelusii mult? trebuie sa ma ingrijorez sau nu? eu stiu ca e un semn de iesire a dintilor! la noi e cam devreme...
pana la ce varsta v-ati gandit sa calcati hainele bebeilor si cand le spalati "la comun"???
noapte buna la toata lumea!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
OanaAlina spune:
meli - te asteptam cu vesti bune! sa poti pleca linistita in concediu!
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi