Gravidute si mamici de CLUJ-42
Raspunsuri - Pagina 21
OanaAlina spune:
eu sunt terminata.. maria are un hobby serios mai nou! suptul degetului! uffff! voi ati reusit cumva sa scapati de acest obicei??? ati dat suzeta???
iesiti afara cu caruciorul pe vremea asta sau numai in bratuca>>>
natalia - sa va traiasca bebelina si sa va aduca numai bucurii!

gabriela - ce frumoasa e sara!
suuuper! cate kg are???
meli - ne aduci vesti bune?
Oana si
Maria-Teodora
asa crestem noi
antoni spune:
am revenit si noi! am fost la medic, i-a ascultat plamanii, zice ca nu se aude nimic, dar nu ar trebuio sa tuseasca totusi. poate ca ei ii trece mai greu tusa, zice doctorita. cica poate tusi pana la 10 zile dupa antibiotic. bine bine, pana aici am inteles, dar asa latrator???offff, nu stiu fetelor ce sa zic. ea spune ca e ok, si nu are nimic, pe mine cumva ma tine sufletul s-o las cu soacra si sa plec. voi ce ati face? clar, frebra nu are, nasul putin ii mai curge, deci e inspre bine, numai tusea aia de n-ar fi...deci mare lucru n-am aflat. tot cu speranta mai departe ca va trece tusea. offf.deja poate sunt si eu panicata si obsedata, ma gandesc ca poate nu fac destula caldura uin casa, sau noaptea nu o invelesc destul de mult, adica mai tare, cu mai multe ...zau nu stiu.poate vi se pare ca sunt groaznica dar Doamne fereste sa fiti in situatie, sa vedeti ce disperare ai ca o auzi cum tuseste.
Natalia-felicitari, bine ai venit pe lume Stefania! sa aveti parte de bucurii alaturi de ea. a reusit in cele din urma sa nasca natural?
Gabriela-e o dulce Sara, eu nu am mai vazut de mult poze cu ea si tare mult a crescut, nu mi-a venit sa cred.e suyperba si vad ca tare zambitoare, hihi.
Alex-de popa nu stiu ce sa zic, nu stiu cat se da.
Soanso-La multi ani pt papusa ta, sa ai parte de niste zile de liniste cat mai aveti concediu.
Oana-legat de suptul degetului, este numai o perioada trecatoare, si a mea facea la fel, degeaba ii dadeam suzeta ca tot numai degetul mare era cel mai bun. ii va trece, nu-i nici o problema.da-i suzeta sau niste jucarii pt gingii ca ii vor placea.
mersi fetelor de intrebari pt piti. sunteti niste scumpe
voi ati pleca in locul meu?
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
MELI eu zic sa te duci ca vantu ,ai nevoie de relaxare 

si tu draga mea doar iti lasi puiutzu pe maini bune ,asa ca n ai de se sa ti faci griji si nu stai o vesnicie ....DISTRACTIE PLACUTAAAAA
Ai facut f bine ca te ai dus cu mamarutza la control ,eu zic ca daca ti a`spus dr ca totul e ok ,atunci nu ti mai face griji...nu uita` daca vrei hai pe la mine sa ti dau siropel de brad
OANA gargaritza mea isi baga pumnutzul in guritza desi is dau suzeta![]()
cand am iesit la plimbare am folos marsupiul
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
Gabriela77 spune:
Multumim Oana, Meli. Intr-adevar, a crescut mult. Implinim poimaine 4 luni. Ultima oara cand am cantarit-o Oana, avea 6.300 kg. Cu suptul degetului, nu prea avem ce face. Am inteles ca si bebeii care foloesc suzeta cand prind manuta tot baga in gurita, e ceva specific varstei, nu cred ca e ingrijorator. Sara nu suge degetelul, ci toata mana, si absolut orice prinde baga in gurita, jucarii, hainite, tot. Stai sa vezi cand le ies dintisorii. Oana, eu cand e foarte frig nu prea ies. Azi, de ex, nu am iesit, mi s-a parut foarte frig. Dar de obicei, ies, chiar putin daca e frig, zilnic. Noi, cu caruciorul, ca in brate, ma rupe.
Alex, cu Tv exact asa si Sara. Cum prinde, cum se uita…Nu o las, dar iti dai seama ca mai prinde ocazia. E fascinant pt ei, atatea culori…Eu nu stiam de ce nu ii auzeam odata vocea deloc, era in living si se uita la Tv, il uitasem deschis. Sa vezi ce nervi a avut cand l-am stins. Hihihi. Ceai, beau la greu, sa speram ca e o alarma falsa.
Meli, ma bucur ca e bine piti. Sigur ca poti sa te duci, micuta e pe maine bune, in plus e pe cale de vindecare. Tu trebuie sa te destinzi un pik ca multe ai mai avut…Iar cu raceala, nu o lua asa, daca e sa o faca o vor face, oricat i-am proteja, asa ma stresez si eu, si apoi imi dau seama ce deplasata sint. Ce vom face cand intra in colectivitate si vor veni acasa mereu raciti? Asta e, trebuie sa isi faca si imunitatea. Cu tusea, pe mine m-a tinut o data vreo 3 saptamani. Nu te ingrijora, si du-te linistita!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
o draga de ea tu Gabi ...nici eu nu o las la TV ,dar mai prinde si ea cateva minute cand e in patul nostru si trebuie sa merg la baie sau in bucatarie ....nu i place deloc sa stea singurica in camera ,chiar daca nu o tzin in bratze ii place sa ma vada asa ca trebuie sa i faca mami pe plac ....deocamndata
Tu fetelor am incercat si eu 22 de grade in casa ......pai eu dardai la temperatura asta ...asa ca 23 24 e perfect
pt mine
TIADRIS SI O MAMICA FOARTE FERICITA
Victo spune:
Oana si al meu mai nou isi suge ambii pumni, degete, tot de prinde.
ma straduiesc sa ies cu el..da uite ca ziele astea ba mi s-a parut prea frig, ba nu am avut timp sa ies cu el..
lore e mortal david cu fesu ala de mos..:) si eu am vrut sa=i cumpar lui stefanut, da nu am gasit..:(
nati, felicitari! bun venit stefaniei!
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Bine ai venit Stefania!!!!!O viata plina de bucurii si sanatate!!!
Ce micuta e, pe linga bbii nostri! Bebei care tare mari au crescut, Sara e mareee si frumoasaaa, imediat nu mai e bebeu.
OAre a nascut natural NAti?
A trecut cu bine azi, bebe doarmee dupa atitea giugiuleli de bunici de 3 ore 
Pupici
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
antoni spune:
Alex-am mai auzit de sirop de pin de la favisan parca si as incerca sincer dar oare are voie asa mica? mersi 
Gabi-ai dreptate,dar parca nu ca nu am incredere in soacra dar cel mai bine e daca eu fac.ma tot gandeam sa ma duc cu ea si la urgente s-o vada.dar daca ar fi nasol, ar fi auzit si medicul ei, nu?poate e normal sa-i treaca asa mai greu.mersi mult
Monica-voi cum stati?
Ioana-la voi a trecut tusea?
stiti careva daca in cele din urma a nascut natural Natalia?
Meli+
Timea-Larisa
Ioana13 spune:
Meli a trecut tusea in mare. Mai tuseste un pic si rar. Ultima data cind l-a ascultat dr a zis ca nu se mai aude ce se auzea la plamini. Nasucu nu e infundat la Timea? Ca eu i-am dat cu Vibrocil in nasuc, iar dupa aia foarte bine a evoluat.
Poate sa mergi si la un pediatru miine. Si daca si pediatru zice ca e ok, esti mai linistita si pleci cu mai putine griji.
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)