Fetele din America (98)
Raspunsuri - Pagina 4
miereamara spune:
Ce faceti fetelor? Cum ati petrecut Craciunul? Eu mai am trei zile si ma intorc acasa.
Am pus pozici cu zapada pe flickr.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
CRISMIR spune:
CRACIUN FERICIT!
Fetelor va dorim sarbatori fericite si un An Nou plin de bucurii!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
corinadana spune:
Si noi am petrecut un Ajun si un Craciun frumos. La party invitatii s au simtit bine, le a placut papa (aveam emotii...), copiii s au distrat.
Raluca a primit tot ce a avut pe lista ptr Mos.
Ruxij ca sa nu zici...http://good-times.webshots.com/photo/2173385730098531596lYzxQZ?vhost=good-times si este adevarata, nu fake!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocebine spune:
Revin si eu la servici...lene mare, lume putina, vizite dese la cafea!
Mini vacanta a fost frumoasa, ne-am odihnit, am patinat, ne-am balacit, am vizitat, ne-am minunat de decoratiile de Craciun.
Ieri dintr-o data ne-am trezit cu 12 musafiri (in loc de niciunul)...s-au strins asa in vreo 2 ore Dupa post sarmalele sint asa buuunneeee!
Ramona, vad ca si tu esti pe baricade cu mincarica buna...mai ales cu afumatoarea...e nebunie. Cind mi-am luat prima oara afumam de toate (pui, curcan, cirnati, coaste...pe ce puneam mina, afumam)
Ruxij, sinteti niste frumosi (Alba ca Zapada aia arata tare bine...o sa incercam si noi poate de Anul Nou - daca vrei amoniac, da-mi de stire, ca aici se gaseste).
Miereamara, frumoase poze!
Ciufulici sa iti fie de bine cozonacii bine framintati...cred ca au iesit buni. Iar de cirnati, mai bine mai scumpi si deliciosi decit ieftini si asa-si-asa...doara Craciunul e o data pe an! Sa stapiniti sanatosi masina noua!
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Oana_B spune:
Miereamara, faine pozici
Fetele, sper ca mosul fuse cu tolba plina, sarmale, cozonaci, slana, rachiu fiert, raci (a se citi cu "a" de la palarie-meduze, piftii) sa nu le mai vad dimineata cand ma scol parca tot plina ma simt munceste pateu' saracu la greu sa le proceseze pe toate, cred ca trec pe iarba.
Felicitari bucatareselor io iau de la soacra e mai comod face ea si pentru mine
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Sarbatori Fericite !!!
ruxij spune:
Anamaria, merci pt. aprecieri. O sa te tin minte cu amoniacul, pt. la anu, ca pana atunci nu mai fac eu alba ca zapada. Pana la urma a fost f.f.f buna si s-a halit toata.
corinadana, zapada aia e chiar la voi sau v-ati dus mai la nord putin? Oricum, e doar putinica zapada, nu va ingropati ca noi.
Oana, ce festin grozav! Cozonaci, wow. Am facut si eu anul trecut, anul asta nu am mai avut chef. Oricum cred ca am pus 5 kile de atata halit. Urmeaza regimul de urgenta din Ianuarie, ala cu supa de varza, ca se aprind toate becurile pe roshu:))
Miereamara, frumoase pozele tale, ca intotdeauna!
Noua tocmai ne-au plecat musafirii. Este extraordinar ce bine se inteleg copiii nostri! Iar noi nici n-am stiut ca avem copii, ne-am uitat la 5 filme, am dormit... S-au jucat trei zile nonstop, fara sa se certe!! Asta se intampla cam rar. Mai are fi-miu prieteni cu care se intelege bine, dar dupa ce se joaca sa zicem 3-4 ore, tot incep sa se cam plictiseasca unii de altii si le mai trebuie o pauza.
corinadana spune:
Am mers cam 65 de mile sa gasim zapada. Raluca nu a mai avut rabdare si a zis sa oprim. Ideea este ca ne am dat pe derdelus, ne am jucat cu zapada... Apoi am mers inapoi la noi la caldurica...
Asta mi place mie aici ai vara/plaja si zapada daca vrei.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
CRISMIR spune:
OANA,ce bine ca le face soacra
Si eu am avut masa plina,ca de obicei prea multe,acum ne chinuim sa le mancam sa nu se strice:salata de beof,salata de vinete,de icre,de peste de 2 feluri,oua umplute,sarmale,carnati,cartabosi,jumari(astea ultimele 3 cumparate,ca nu stiu sa fac asa ceva),supa de pui...in 24 seara am avut si noi musafiri,a fost frumos...am avut si Mos acasa,pt copilasi,l-am imbracat pe tatal meu...super draguti copiii,au cantat cantecele sa primeasca cadurile,hihihi!!!...am primit si eu un cadou , o masina frumoasa de la sotul,cadou de Mos...si uite ca s-a dus si anul asta,mai e revelionul si gata si 2007...uffff,am un sentimen ciudat dupa ce trec sarbatorile,se mai duce un an...mai imbatranim un picut!!!
la toata lumea si LA MULTI ANI pt SF, STEFAN!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001