Fetele din America (98)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi fete romance!

Anamaria: Slava Domnului ca aveau centuri, altfel ar fi fost mai grav. Ar trebui sa cereti despagubiri, sa plateasca sigurarea lui monsiu SUV, ca daca nu acorda prioritate sa acorde despagubiri! si pe noi ne-a busit unul in spate in concediu in california si neluasemmasina de doua zile , noua si buf. ne-au sunat de la asigurari de multe ori s ane intrebe daca suntem ok. m-am speriat tare, e drept, dar omul a fost foarte dragut, a zis ca s-a aplecat sa ia ceva si nu a vazut ca am oprit la semaforul rosu si l-am inteles, ca se ducea la intilnire cu prietena...bla, bla dar nu am cerut nimik.
multi ne-au spus ca am fost fraieri ca iti dau 500 usd cel putin de fiecare persoana prezenta in masina la accident. na! nu ne pare rau, nu am patit nimic, busitura a fost fina.

mamide matt: si eu am aceeasi problema cu adaptarea. as pleca si miine in Romania mea draga cu mirlani multi si salarii mici ca acolo am toate rudele si parintii. am mai fost la intilnirile romancelor de aici, ma simt inca inadaptata, poate fiindca ma steptam sa vorbeasca si in romaneste, dar ele numai in engleza...si poate de asta...mie imi place graiul romanesc si nu vreau sa ma instrainez.
e si greu ca piciul tau e mic, are 2 ani, dar iesi cu el , socializeaza... cam tot asa am venit si eu in primavra cind david avea 2 ani, acum am ramas insarcinata si asta mi-a ocupat tot timpul!
mai vreau sa demarez un proiect dar deocamdata doar vreau.
daca erai in phoenix te-as fi invitat pe la mine la o cafea! si la o joaca a prichindeilor! hai! capul sus! sper sa vii cu vesti bune de la ticalosii de INS. ca nu pot sa-i suport! scuze pt cine e fan!
asteptm sa ne scrii in continuare si sa fii activa sa tii legatura cu noi!

in rest, sper ca sunteti bine. la noi s-a incalzit, deja ne uitam dupa niste scaune si masa pt afara, sa stam la aer. am gasit la Home depot un set cu 6 scaune de fier si masa cu gresie deasupra 500 usd si mi se pare un pret convenabil. aveti vreun pont si la asta?
ma duc sa studiez site-urile trimise de Adriuta poate gasesc ceva mai convenabil. poate ca vreau gratis, hi hi hi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Anamaria, bine ca nu a fost lovita masina din lateral, ca atunci era nasol rau de tot. Nici nu vreau sa imi imaginez. Eu urasc masinile mari, si din cate am inteles impricinatul a avut un pick-up truck.
fata unei colege de-a sotului meu a murit intr-un accident, din cauza ca un pick-up truck suprainaltat (nu am idee cum de le este permis sa isi inalte masinile) a intrat in ea, care avea o Acura CL, care este joasa. A lovit-o din plin in cap.
Multam pentru linkurile de unde sa cumpar aparat foto. O cunostinta din Ro m-a rugat sa ii iau un Nikon ca a imprumutat unul si l-a pierdut si acum trebuie sa cumpere altul.
M-am uitat pe Ebay, au licitatie, dar de doua ori mi s-a intamplat sa ratez timpul de inchidere a licitatiei. Ma iau cu altceva si uit. Nu e mare diferenta intre cel nou si cel folosit.
Noi am fost la ski. Luca si-a dat drumul rapid. Cred ca va fi mai greu cu mine sa ma tin pe skiuri.
Am fost la patinoar de vreo 5 ori in iarna asta, iar Luca a renuntat la galetusa dupa a treia oara, iar acum patineaza ca un profesionist. Insa sa ma vedeti pe mine, fac numai exercitii de echilibristica pe gheata. Trece Luca pe langa mine, stand pe ciuci si tinandu-se de patine, sau trece in vizita si imi face cu mana (iar eu inghit in sec ). Sa nu spun ca imi ia cam o jumatate de ora sa imi amintesc cum se patineaza, care sunt miscarile .Weekendul urmator mergem iar la ski si sunt hotarata sa incerc si eu . Nu de alta dar ce exemplu sunt eu pentru copiii mei? ca sunt o fricoasa care pazeste statiunea de ski???
A mai incercat cineva sa puna patine la copilas sub doi ani? Am vrea sa incercam cu Eva.
Corinadana, felicitari pentru fetita ta. Sa aveti parte numai de realizari din astea!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Anamaria, nici nu am cuvinte, m-am cutremurat la gandul accidentului. Multumim lui Dumnezeu ca n-a patit nimeni nimic!! Innebunesti daca te gandesti ce se putea intampla, brrrr... Sanatate si aveti grija de voi, sa va reveniti din soc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Multumim de gindurile bune...copiii nu sint speriati (nici in ziua respectiva nu au fost)...mai rau s-a speriat tata.

Cu masina, am demarat procedurile pentru insurance, normal ca mergem pe insurance-ul respectivului, dar ne ajuta compania noastra sa ne recuperam paguba...doar ca dureaza si ne e greu sa ne deplasam (toti sintem cam imprastiati prin oras si cu programe diferite) cu o singura masina...nu va dura o vesnicie.

De inchiriat masina (prin polita respectivului) e cam greu pentru ca are un allowance de $35/zi...dai cu tunul si nu gasesti asa pret in NYC

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput