Fetele din America (98)
Raspunsuri - Pagina 20
Sanca spune:
Anamaria, vai ce cosmar, D-ne fereste. Dar e bine ca nu a patit nimeni nimica. Ce bataie de cap acuma cu alergatul la insurance, si stat pe telefoane.
Noi am folosit Turbo Tax cativa ani la rand. Intr-un an am facut taxele la H&R Blocks si pe urma cu TurboTax acasa, si au iesit la fel.... Programul e foarte usor de folosit, si-l recomand.
adriana spune:
Anamaria, Doamne fereste!!
Si eu ma intrebam de ce nu mai scrii.. Imi pare rau de accident, dar Slava Domnului ca sunt copiii bine.. Cred ca au tras o sperietura.. mama, mama... Ii stiu pe idiotii aia cu SUV, se cred stapani soselelor(exclud fetele cu SUV-uri de pe aici, ca stiu ca au bun simt)
Asigurarea nu-ti plateste alta masina? Sau reparatiile, ceva? A venit politia, tipul ala pateste ceva?.. sper..
Acum sunt chiar speriata, adevarul e ca drumul pana la gradinita e ca o iesire pe autostrada, legata la oki, nu stii peste ce dai, sau cine da peste tine.. eu conduc si cu toti copiii in spate
Ma bucur ca sunt bine "bebelusi".. offf
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
liris spune:
Ana Maria singurul lucru important este ca, copiii si tatal tau sunt bine. restul nu conteaza. se rezolva cumva.
Corina felicitari ptr succesul fetitei tale! si bafta si de acum inainte!
deci turbo tax e ok?
Oana_B spune:
Anamaria bine ca sunteti toti intregi
Andrule am folosit si noi o data unul din programele astea dar nu mai stiu exact care si a fost totul in regula.
Corina felicitari pentru performantele fetitei
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
corinadana spune:
Oana iti multumesc! Liris si tie iti multumesc!
Si pe mine ma bate gandul cu Turbo Tax!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
sinzi_ana spune:
Anamaria, bine ca tatal tau si baietii sunt bine!!!! De incredere masina daca i=a protejat atat de bine!!!!
Si noi am patit-o inainte sa plecam in Romania...masina zob...asigurarea ne-a facut o evaluare si ne-a dat banii iar masina a plecat la fiare vechi...si noi ne-am facut cu masina noua!!!!
Corina, felicitari pentru o fata desteapta si frumoasa!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
pumba spune:
anamaria- doamne ,ce patanie!bine ca au scapat cu bine!
sanziana- cu ce impresii ai venit din tara? welcome back!
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
corinadana spune:
Sanziana ! Ce mai face Romania?? si welcome back!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
mamidematt spune:
hei, sunteti niste dulci, multumesc adriana,pumba,adriuta,corinadana
azi la 14 mai am o programare la ins...
ocebine, imi pare rau sa aud de asta, eu nu mi-am revenit in 8 ani dupa un accident pe scaunul din dreapta cand a intrat un dobitoc in plin in portiera de m-au scos pe geam si am avut umarul dislocat...problemuta e ca si acum , chiar daca am carnet de mult, imi e teama de cei care vin din dreapta si am acelasi feeling de anxietate... sa te uiti atent la copilasi daca vor avea vreo reactie de teama sau se vor speria...e normal sa aiba si cateva nopti de vise grele...
ma bucur ca sunt bine si cred ca i-ai pupacit deja pe toate partile...va doresc numai bine si sa nu ne atinga copilasii nimic rau niciodata
ne imbracam sa plecam la ins...inca astept noul green card ca pe cel vechi mi l-a anulat ambasada de romania( ah ce le-as face...