Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(132)
Raspunsuri - Pagina 2
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by ralucis
Doar cateva poze cu Sabina aici:
http://flickr.com/photos/20241237@N00/
A facut cineva botezul pana acum? Cele care urmeaza sa il faceti cu ce o sa ii imbracati pe bebelusi pe vremea asta? ca e cam frigut pt toale festive... Noi il facem in ianuarie si tare mi-e ca o sa vina un viscol si un ger...
Frumoasa bebelina ,sa va traiasdca...noi pe 19 ian avem botezul
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
ralucis spune:
anca, multumesc la fel, noi pe 20.
ce sa zic cu alaptatul, la mine mai functiona iesitul afara, ii mai distrageam atentia de la san, dar acum e cam frig de stat prea mult in aer liber, atunci era vara... sau o puneam pe burta mea si dansam cu ea pana se linistea si adormea. nu functiona mereu, dar oricum. maria are colici? sabina nu are, o data mi s-a parut ca ar fi durut-o butica, i-am dat un pic de bonisan si s-a linistit imediat.
crisstiana spune:
Ralucis, mersi mult de raspuns.
Adina, deci si tu bei ceai din frunze de zmeur? Sotul meu cand m-a vazut a zis sa las copilul in pace, sa nu mai beau diverse ceaiuri ca vine el afara cand trebuie si fara ceaiuri. Dar ce stiu ei barbatii? Il beau pe ascuns. Si oricum nu-i face rau lui bb, e doar pt dilatatie,nu?
Ancadragoman, bine ar fi sa ai dreptate, dar eu sangerez de azi-noapte si nimica. Nici un semn de nascare. Mi-au zis ca sunt dilatata abia de 1 cm, dar asa mi-au zis si acum 2 saptamani cand am mai fost la urgente.
Deci, ceaiul de zmeur ar fi bun ca sa pot depasi odata faza asta de 1 cm dilatatie. Altfel, ma vad si peste o saptamana tot cu 1 dilatatie.
AMR maxim 6 zile!
Crisstiana 40+
roxx spune:
sa fie cu noroc noul capitol
daca doriti sa ne vedeti....
http://www.flickr.com/photos/22025950@N06/
Roxana de Luca Teodor
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by ralucis
anca, multumesc la fel, noi pe 20.
ce sa zic cu alaptatul, la mine mai functiona iesitul afara, ii mai distrageam atentia de la san, dar acum e cam frig de stat prea mult in aer liber, atunci era vara... sau o puneam pe burta mea si dansam cu ea pana se linistea si adormea. nu functiona mereu, dar oricum. maria are colici? sabina nu are, o data mi s-a parut ca ar fi durut-o butica, i-am dat un pic de bonisan si s-a linistit imediat.
Nu as facut colici ca i-am dat bonisan preventiv..deci tu spui sa mai astept cateva zile cu laptele praf?
poze
povestea nasterii
adinag spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Cristiana sangerarile pot fii de la col care se deschide,eu am avut sangerari cum spui tu cu cateva ore inanite sa nasc.
Adina fata asta a mea mananca incontinuu...sa ii bag lapte praf?
poze
povestea nasterii
Anca, eu nu i-as da lapte praf. Ia in greutate? Atunci e ok. Vad ca are ca. 6 spatamani, varsta la care de obicei au un puseu de crestere, e normal sa papa mai des, ca sa regleze lactatia. Daca o alaptezi la cerere se va regla...
Adina 39+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by roxx
sa fie cu noroc noul capitol
daca doriti sa ne vedeti....
http://www.flickr.com/photos/22025950@N06/
Roxana de Luca Teodor
Bai dar frumosi si grasani mai sunteti...sa fiti sanatosi si papaciosi
poze
povestea nasterii
ancadragoman spune:
Adina nu o cantaresc ca nu am cantar acasa ,dar vad eu pe ea ca se ingrase.
O alaptez la cerere si ea cam cere
poze
povestea nasterii
adra_bell spune:
Anca, te inteleg si eu sunt in aceeasi situatie. Bine in timpul zilei s-a mai reglat, suge mai rar, dar acum ma dispera seara. Eu zic totusi sa mai astepti cu laptele praf. Daca a luat bine in greutate ce rost are sa-i dai lapte praf? Al tau e oricum mai bun.
Eu o sa incerc cu suzeta, desi aseara i-am dat ceai din biberon si ea era asa de cumintica si tragea din plasticul ala, era clar ca-i e foame, dar m-am simtit asa de vinovata!!
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
crisstiana spune:
Fetelor, am tras cu ochiul la mamicile de Italia si se pare ca Stefi nu a nascut inca. O mai tin sub observatie azi, ii fac monitorizare si daca pana maine nu se intampla nimica, o sa-i induca nasterea.
Sper sa nu se supere mamicile de-acolo pe mine ca le-am spionat!
Crisstiana 40+
AMR maxim 6 zile!