UN SFARSIT DE COSMAR...
Raspunsuri - Pagina 3
enachescug spune:
Si eu cred ca ai luat decizia corecta. Pentru curajul tau BRAVO!
Promite-ne ceva! De sarbatori sa te bucuri impreuna cu fetitele tale si sa nu te gandesti la probleme! Vei avea timp. Acum dupa toata tarasenia ai nevoie de ceva liniste.
In privinta comportamentului lui este clar ca are probleme cel putin cu bautura. Iar promisiunile si sansele ... Cam greu.
Sarbatori linistite!!
nicoll_mada spune:
Fetelor va multumesc din suflet!Conteaza enorm vorbele voastre ca si suport moral!!!Va voi ramane indatorata sufleteste pt totdeauna!Si cu siguranta de aici inainte voi sti sa fiu mai promta in a sustine si eu la randul meu!
Felicia,niciodata nu-mi voi pierde speranta.Cat va fi de greu intotdeauna exista rezolvare.Este foarte drept ca am si suport din partea alor mei si a voastra.
Vali cum sa nu te stiu.Te stiu si-mi aduc aminte ca te admiram pt tarie cand a fost cazul.Cu siguranta am sa cer sa-mi fie incredintate fetele,am sa aduc "mii" de probe daca e nevoie.Cat despre fete,numai cand ma uit la ele si realizez cat de tare ma sustin prin zambetul lor,prin iubirea ce ne-o oferim reciproc.Va pupam si noi si poate vom ajunge sa ne si vedem.Cred ca si piticilor le-ar placea!
Enachescug PROMIT sa ma bucur de fete si de sarbatori!!!Sunt sigura ca vom profita de fiecare moment si ne vom incarca bateriile pt tot ce urmeaza,nu numai pt perioada grea a divortului.De fapt in acest mom,pt mine divortul a devenit o problema care trebuie depasita asa cum trebuie depasita orice alta problema ce apare in viata.
In general in viata mea,am stiut sa iubesc cu toata fiinta,dar la fel am stiut si sa ma "apar" si sa lupt pt tot ceea ce cred si-mi doresc.Va pup,revin!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
absoluta spune:
Nicol tu deja te-ai resemnat cu gandul lipsei lui. Fetitele sunt singurele care au de suferit. Ce n-am inteles eu este ca tu nu ti-ai dat seama ce fel de om este decat cand erai gravida cu al doilea copil?!
nicoll_mada spune:
Absoluta,ceva,ceva am inceput sa vad,dar la inceput am sperat ca se va schimba,am zis ca e de datoria mea sa incerc sa-i explic punctul meu de vedere,asa cum spuneam am ajuns si la psiholog,unde chiar si mie mi s-a cerut sa am mai multa incredere in el,ceea ce am si incercat pana la faza cu neadusul banilor in casa...Apoi am spus ca eu as fi renuntat mai devreme,dar ceilalti dragi mie au zis sa nu abandonez asa repede,sunt fetele la mijloc...
Cat despre fete da,sunt constienta ca vor intreba unde e tata,de ce nu e cu noi.Pe masura capacitatii lor de a intelege am sa le explic atat cat consider ca este nevoie ca sa nu le fac si mai mult sa sufere.Sa nu credeti ca voi ajunge sa-l blamez in fata lor,sa-l fac sa fie "dracul negru" sau ca nu-l voi lasa sa le vada.E tatal lor,le va vedea,dar voi face tot ce depinde de mine sa le vada in prezenta mea.Si asta am mai spus-o,e violent la bautura.Ori nu poate nimeni sa-mi garanteze ca ar iesi cu ele si nu ar "gusta" ceva.Ca sa nu mai spun ca sub influenta alcoolului m-a amenintat ca-mi ia un copil.Pai si unde sa-l duca( intr-o casa care nu are apa curenta,cu WC in curte,undeva unde locuieste un om batran,paralizat ce foloseste pampers?),cu ce sa-l creasca(am precizat ca plecand de aici,automat renunta la serviciu si acolo unde merge e foarte greu sa gasesti ceva,credeti-ma)?
Prefer sa sufere fetele din cauza lipsei lor decat sa fie afectate de certurile noastre sau Doamne fereste sa dea in ele.
Cam asa vad eu lucrurile...si oricum,multumesc si pt opinia ta!
MMN
nicoll_mada spune:
Sunt atat de trista...A venit aseara sa-si ia o parte din lucruri si nici macar nu a intrat in camera fetelor....Oare cum e posibil????Sa sti tu ca in casa sunt proprii tai copii si nici sa nu-i vezi?Ce ai cu mama lor,daca ai,e una,dar bietele sufletela?Si pe deasupra a zis ca e mai bine sa nu-l vada cea mare,ca ea il cunoaste.Ei si?Putea sa-i spuna ca tati pleaca undeva...dar pur si simplu sa nu le vezi....
Oricum,pentru moment fetita cea mare nu a intrebat de el...se joaca foarte mult cu tatal meu seara pana ajung eu,dupa care se lipeste efectiv de mine...
Vezi Absoluta...si tu si eu ne faceam probleme ca vor suferi fetele...oricum vor apare intrebari mai tarziu,dar cum sa nu ma doara acum comportamentul lui fata de ele?Doamne,cum o fi putut?!?
MMN
Qamar spune:
Nicoll, si eu te felicit pentru hotararea luata si sunt sigura ca o sa va fie bine, tie si fetelor stiu ca o sa fie greu, mai ales pana termini cu "partea legala" a despartirii, dar vad ca esti o femeie rationala si puternica iar fetele tale au multe de invatat de la tine
Sarbatori fericite si nu mai fii trista, esti cu adevarat un exemplu pentru multe alte femei
Ce mai citim noi
pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
P.S. nu te supara pe mine,te rog, dar intrand la pozele voastre- ai niste fete superbe!-, am vazut cateva poze cu cea mica in pielicica goala; pune-le, te rog, private sau sterge-le...ca e aiurea sa le poata vedea oricine, nu stii cine ajunge la ele; pliz, nu te supara
Carmenbr spune:
Felicitari pt decizia luata, e cel mai bun lucru pe care trebuia sa-l faci pt fetele tale. putere multa sa mergi mai departe ca nu e usor cu 2 copii, dar merita cu prisosinta.
De curiozitate m-am uitat pe pozele tale si sunt tare frumoase cele 2 fetite si tu arati f bine, sunt sigura ca o sa gasesti pe cineva cu asa fete frumoase. Cine nu ar vrea sa fie alaturi de 3 fete asa frumoase. Insa....si crede-ma ca nu o zic cu rautate, e doar un sfat dat din inima...sterge pozele cu fetitele tale dezbracate, cele indecente, stii tu la ce ma refer. Ai o gramada de astfel de poze si nu e safe deloc, crede-ma. Sau macar nu mai tine pozele publice pe un forum public. Si, tocmai pt ca tatal are probleme cu bautaura, nu mai da fetei mari bere sa bea. Nu e indicat deloc, mai ales la varsta ei. Repet, e un sfat, nu o critica.
Sarbatori fericite!
3 anisori...uraaa!
nicoll_mada spune:
LA MULTI ANI!!!SANATATE SI NUMAI GANDURI BUNE DIN PARTEA NOASTRA!
Carmen,promit sa scot foto cu cea mica dezbracata,doar ca nu in acest mom.Cum am cateva clipe libere o voi face.
Am intrat doar sa va salut,promit sa vin cu amanunte despre sarbatorile noastre!Va pup din tot sufletul!
MMN
fecian spune:
Nicoll iti admir curajul si vointa.
Tu si fetitele tale meritati tot ce e mai bun, iar daca tatl lor, respectiv sotul tau nu realizeaza ce a pierdut cu siguranta o va face cand va fi singur, batran si bolnav.
Sincer imi pare bine pentru tine ca l-ai parasit si ca nu te-ai uitat inapoi. Si chiar daca va veni un timp cand copii vor pune intrebari si vor incepe sa judece, atunci vei fii suficient de pregatita sufleteste sa intampini orice intrebare cu tact.
Meritati o noua viatza si ma bucur pentru voi ca v-ati oferit-o!
Viata e destul de grea si nu mai e nevoie si de extra-greutati ca sa simtim ca traim, nu-i asa?
Sarbatori fericite tie si familiei tale si mult curaj in continuare.
Daca vei avea nevoie de un prieten va fi intodeauna alaturi de tine
Felicia 18+ viitoare mami de ou cu surpriza