UN SFARSIT DE COSMAR...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ce mai Craciun! Macar e liniste la voi in casa...
Usor nu va fi, dar trebuie sa pleci de la cateva idei, pe care sa le ai in cap:
- ai scapat de un pericol, pentru tine si intreaga familie. Trebuia o ruptura, un eveniment care sa schimbe cursul unui eveniment cu final asteptat
- nu mai anticipa tu ce va face el, lasa viata sa curga; ce va face este ultimul lucru care sa te intereseze; actiunile lui nu vor fi previzibile, de la plecatul la el acasa, pana la actiuni judecatoresti diverse;
- comportamentul legat de copii nu este cel natural; momentan este un vid in capul sau, singura realitate esti tu, zugravita in inamic, iar singura dorinta este sa te faca sa suferi.
Nu are planuri, sau mai precis are o sumedenie, care se invalmasesc in mintea lui in mare viteza; nici unul nu e bun si toate-s bune, nu stie ce sa aleaga.
In mod normal, se va calma si va incepe sa aleaga ce-i mai bun si mai sigur pentru el, insa se poate sa continue nebunia si sa-ti arate cine e el.
De aceea trebuie sa fii atenta, insa sa-ti continui viata in ritmul impus de tine, asa cum crezi ca-i mai bine, fara concesii (ai facut destule), fara sa-i dai sperante, fara sa tii cont de morala, drepturile tatalui sau alte chestii de suflet. O sa aveti timp pentru ele.
Iti doresc multa bafta, vei avea nevoie...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

nicoll sa stii ca nu esti singura care a trecut prin asa ceva,dar esti curajoasa pt ca macar ai avut curajul sa faci ceva in legatura cu asta!Sunt foarte multi barbati care l-a bautura o i-au razna,parca ar fi posedati.Ei au nevoie de ajutor calificat,dar din nefericire nu vor sa recunoasca asta,si ranesc pe alti.Isi merita soarta care o primesc!!!Curaj pt ca trebuie sa ai,pt binele copiiilor!Te pup si iti doresc multa sanatate si fericire de-acum incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna!Fecian multumesc si tie pt cuvintele de incurajare!Asa este,am gasit intr-adevar suport aici!
Rufus,tie chiar iti raman datoare!!!In randurile de la tine chiar am gasit o exprimare a propriilor mele ganduri pe care nu m-am simtit capabila sa le expun atat de bine.Doamne,parca ai fi fost in mintea lui,cel putin in datile anterioare,cand am mai avut discutii...Asa este,nu avea orizont,coerenta in gandire si vinovata eram doar eu!!!Ai perceput atat de bine situatia incat imi vine sa te pup pt linistea ce mi-ai oferit-o prin vorbele tale!
Angelinajoli si tu ai dreptate in ceea ce priveste problemele legate de bautura...eu una nu vreau sa mai trec prin asa ceva.
Cat despre sarbatori,asa cum scria si Rufus,macar am avut liniste,nu am mai urmarit pe nimeni sa nu bea prea mult,m-am putut bucura de zambetele celei mari la vederea Mosului si a cadourilor!Nu pot spune ca a fost usor,dar a fost LINISTE!
Va pup si daca mai am noutati revin!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nicoll, bine ca voi sunteti bine.
In rest ... sa nu te miri. Unii barbati asa sunt ... si tatal Giuliei poate sta bine-merci fara sa-si vada fiica, dar fara sa stie ce fac eu, nu poate.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Mamagiuliei hai ca mi-a placut,m-a distrat faza.Deci de tine il doare ce-l doare.Strasnic tatic si la tine!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Daaa, asa e domnu`tatic Pe mine chestia asta reuseste sa ma aduca in prag de nebunie, cand vad copila mea mumoasa (normal ca asa o vad io) si`l vad pe bou` de tata`so care se uita dupa mineeee Sunt momente unice in care as vrea sa am o arma, de oricare, sa-l pot ucide. Atat. Noroc ca inspir-expir si parasesc lento incaperea sa se ocupe de copil.
Dar sanatoase sa fim !
Vestea buna e ca sunt si altfel de barbati pe Terra

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Nicoll, ma bucur ca ai scapat de asa pacoste. E f imp ca ai suportul fam tale. va fii bine pt tine si dragele tale. sigur, pt ca veti avea ce e mai imp: iubire si respect. se vede ca de la el nu le puteati avea si strica tot ce era mai bun din viata voastra. asa ca nu sunteti in pierdere deloc. v-ati redobandit demnintatea. bravo. sa nu uiti ca eu sunt aici oricand vei avea nevoie
sarbatori fericite, Mada.

Anca

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mada, va doresc din suflet sa gasiti echilibrul "functionarii" in formula actuala, tie multa putere in perioada care urmeaza, iar lui poate-i deschide cineva ochii si devine macar un tatic responsabil.
Niciodata nu poti sti cum e viata asta si unde ajungem fiecare, macar copii ar trebui sa fie ceva sfant pentru fiecare.
Pupici tie si fetelor.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Esti o femeie puternica, Mada, tot respectul meu!
O sa vezi ca iti va fi mai bine in anul care vine, fara el, nu merita sa-ti mai aduci aminte de lucrurile neplacute! Sa-ti traiasac fetitele si sa-ti fie mult mai bine in 2008!
La Multi Ani cu tot dragul!

Mergi la inceput

La Multi Ani!!!Sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun in lume,sanatate,bucurii si numai impliniri!!!Va pupam si va multumim pt apropierea si sprijinul vostru!

MMN

Mergi la inceput