Intretinere la 2 cam-sunt consternata!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by rolo

320 ron (pe noiembrie)4 cam cf.II, 3 persoane, apometre, fara repartitoare, groaznic de cald. Am lasat la sufragerie pe timpul noptii geamul deschis si dimineata erau 26 gr. C in camera. Totusi vecinii de la et. 10 se cam plang de frig(noi stam la 2), dar cred ca din cauza ca nu au aerisit caloriferele.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Si eu stau la 10 si am aceeasi problema. Nu e de la calorifere, eu le aerisesc frecvent, ii mai chem si pe radetisti o data la 2-3 saptamani ca mereu se gaseste cate un prost in bloc sa faca vreo lucrare in toiul iernii si sa lase coloana nearisita. Problema este presiunea scazuta. Noaptea e mai bine ca e presiunea mai mare, dar ziua cand radetul trebuie sa furnizeze si apa calda mai multa ca e consumul mai ridicat o lasa moale cu caldura. Si la ultimul etaj se simte. Vorba presedintei mele de bloc: numai prostii stau la ultimul etaj

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by Androix

quote:
Originally posted by rolo

320 ron (pe noiembrie)4 cam cf.II, 3 persoane, apometre, fara repartitoare, groaznic de cald. Am lasat la sufragerie pe timpul noptii geamul deschis si dimineata erau 26 gr. C in camera. Totusi vecinii de la et. 10 se cam plang de frig(noi stam la 2), dar cred ca din cauza ca nu au aerisit caloriferele.

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...

Si eu stau la 10 si am aceeasi problema. Nu e de la calorifere, eu le aerisesc frecvent, ii mai chem si pe radetisti o data la 2-3 saptamani ca mereu se gaseste cate un prost in bloc sa faca vreo lucrare in toiul iernii si sa lase coloana nearisita. Problema este presiunea scazuta. Noaptea e mai bine ca e presiunea mai mare, dar ziua cand radetul trebuie sa furnizeze si apa calda mai multa ca e consumul mai ridicat o lasa moale cu caldura. Si la ultimul etaj se simte. Vorba presedintei mele de bloc: numai prostii stau la ultimul etaj

Sa inteleg ca presedinta sta la 10?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

nu stiua daca zona are vreo importanta, eu dimineata m-am panicat uitandu-ma la avizier.

3 camere - 3 persoane 418 ron/noiembrie!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nuuu, ea este incredibil de desteapta! Sta la parter!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

247 RON, 2 camere, 3 persoane.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Octami, se pare ca esti in poll-position... Tu in ce zona stai?
La noi inca nu s-a afisat pe noiembrie. Dar pe octombrie am platit 170RON, 3 camere, 3 persoane, etaj. 3. Cu apometre, fara repartitoare, groaznic de cald, 27-28 de grade cu caloriferele pe jumatate inchise. Hmm, astept cu interes suma pe nov...
Oricum mi se pare enorm in cazul tau. Nu cumva administratorul vostru de la bloc si-a luat masina noua?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OCTAMI spune:

Da,cu parere de rau constat ca sunt pe primul loc.
Nu stiu ce sa fac ,ideea e ca eu m-am mutat din luna mai si nu stiu daca sa ma apuc eu prima sa fac ancheta si sa mi-i pun in cap,ca mereu s-a platit mult in blocul asta dar e prea mult acum.
pe de alta parte nici nu stiu ce sa verific ,ce acte sa cer ,poate imi mai faceti voi sugestii-Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Pe oct, ca noiembrie nu s-a afisat, avem asa: 4 camere, 3 persoane, et.1, cu apometre, fara repartitoare, 182RON.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

OCTAMI aveti repartitoare?

Ceri facturile la toate utilitatile (apa rece, calda, termoficare, gunoi, lift, ce mai platiti voi pe acolo). Intrebi administratorul despre modul de calcul. Apoi te apuci de calcule... pe persoane, pe suprafata si vezi cam ce-ti iese. Daca aveti repartitoare va fi mai greu, pentru ca in cazul asta factura pentru caldura o platiti la o firma care are un progam de calcul si trebuie sa iei de buna ce calculeaza ei...cu alte cuvinte nu prea ai cum sa-i verifici, sau mai bine zis nu poti verifica decat daca sunt autorizati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OCTAMI spune:

nu am repartitoare ,,doar apometre,si ce am vazut-cheltuielile pe persoana sunt f mari adica 65 lei de persoana si noi suntem 3,deci..

Mergi la inceput