Intretinere la 2 cam-sunt consternata!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

In primul rand uita-te sa vezi cei care stau deasupra/sub tibe cat au ca plata pentru caldura. Apoi in mod normal in tabelul cu plata intretinerii ai coloana cu incalzirea si sub ea un total. Vezi daca acel total e identic cu cel de pe factura de incalzire primita de la RADET. Ar trebui sa fie afisate si facturile primite de la furnizuri cu suma, data si nr. facturii. A, si ia fiecare suma in parte si vezi ce reprezinta si compara cu vecinii care au fie acelasi nr. de camere, persoane, consum de apa ca tine. Daca vezi diferente poti vorbi pentru inceput cu admin. Poate nu a gresit cu rea intentie.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by Androix

Nuuu, ea este incredibil de desteapta! Sta la parter!

Andreea mama de Filip si Georgia

Aceeasi situatie si la noi, e frig la 10 (oops, acum stie toata lumea in ce categorie intru!) Avem apometre dar majoritatea nu vor repartitoare, evident, platim toti la fel si la ei e cald. Dar sper ca vor fi obligati cat de curand de lege (chiar asa, nu exista reo lege sa-i oblige sa accepte repartitoarele?)

La anul e clar, termopane la toate ferestrele.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Lasa-le dreq de repartitoare! Eu asa proasta cum sunt am inceput sa aplic alta strategie: daca nu vor repartitoare incep sa-mi pun cate un calorifer peste tot pe unde imi trece cate o tzeava prin casa In dormitor am un monstru care daca s-ar incalzi calumea nu s-ar putea respira in toata casa, cred. In primavara am in proiect unul pe balcon si unul pe hol. Plus izolare exterioara facuta pe cont si bani proprii.
Cat despre lege exista din cate stiu eu una care zice ca din ian 2008 sunt obligatorii, dar acum nu sunt sigura daca e obligatoriu in fiecare apartament sau numai unul general pe bloc/scara. Oricum cu toata legea dupa ce am fost facuta proasta mi s-a zis ca legea e degeaba. Nu sunt bani pentru asa ceva si cu asta basta. Sa-mi pun eu singura daca vreau si s-ar putea sa-mi ia in considerare.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Andreea, merci de idee. Chiar asa, de ce sa nu imi tapetez casa cu calorifere, macar sa stiu de ce platesc la fel de mult ca si ceilalti.

Dar tot as vrea sa puna repartitoare, sa plateasca fiecare cat consuma. Vrei sa fie cald de mori, platesti, nu, iti mai inchizi robinetul de la calorifer.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

230 ron 2 camere si 3 persoane,apometre si repartitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

230 lei, avem apometre si repartitoare, ap. cu 2 camere, 3 persoane.
Insa repartitoarele nu sunt o afacere grozava, ori le inchizi, faci economie insa ingheti de frig, ori le lasi sa mearga si platesti sume astronomice. Eu am incercat sa mai fac economie insa se simte diferenta fata de anii trecuti cand nu aveam repartitoare, si muream de cald.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

338 ron , 2cam, 3 pers, fara apometre fara repartitoare. si mi se pare f mult. anul trecut maxim a fost 290. de-abia astept sa ma mut...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Vorbiti de sistem central/de stat de incalzire? Sau de orice fel de sistem?

Noi, pe octombrie, cu centrala de scara, fara repartitoare, cu apometre, uneori prea cald, 3 persoane am platit 220 ron. Sa vedem decembrie... au fost in zona asta niste temperaturi sub 0.... Brrrr

Nicoleta 22 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

3 camere , 4 persoane , 88 de Ron .
Gazul e in jur de 50 si ceva....

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu (cu parere de rau) cred ca bat recordul si m-as mira sa mi-l egaleze cineva: 6.3 mil, 3 camere, 3 persoane, apometre si repartitoare Ce-i drept ca fiica-mea de o luna e intr-una bolnava si am tinut caloriferele la maxim. Cica ceilalti locatari fac economii, tin caloriferele la mai mic....Treaba lor, insa eu ma gandesc ca mai bine platesc la caldura decat la medicamente....naspa e ca luna asta am platit si intr-o parte si in alta...

Mergi la inceput