Mamici de Martie-Aprilie 2008(55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Roxana eu nu prea intru... sa spunem ca sunt mai sfioasa..., dar cand am vazut ce ai postat referitor la cata oboseala ai acumulat mi-am adus aminte cum am ajuns acasa cu injectii si posibilitatea sa ajung la spital. Eu plecam de acasa la 7 dimi si ajungeam in pat la 12 chiar 1 noaptea, nu luam in seama ca mi se umflau picioarele, ca nu puteam sa mai merg (mergeam cu talpile pe cant...cand ajungeam acasa), sau ca ma durea spatele de imi venea sa urlu...Concluzia: stai domne' linistita ca uite ai ajuns la 30 saptamani si crede-ma ca eu la 26 ma rog sa treaca zi dupa zi sa ajung mai departe cu sarcina. Ca sa nu mai spun ca in cazul in care s-ar intampla ceva rau (doamne pazeste) am sa ma invinovatesc (si cred ca nu numai eu) toata viata.

Roxana ... poti sa ii dai sotului sa citeasca ce scriu fetele, poate uita de trabucuri.

Pup fetele si BUNA DIMINEATZA !!!

Ana 26+ Mara Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

neata randunici gospodine (cu masura va rog)!

ieri am fost la controleala, totul este ok, analizele sunt perfecte , la controlul picioarelor am iesit si acolo bine ca nu sunt umflate,(nici n-as avea de ce ca acum lenevesc) si concluzia doctorului la coboratul dupa mana ... totul este perfect! zic , sunt perfecta domnule!

bineinteles ca ieri dr. meu era tot un ras si un zambet, avea chef de glume, ca ce mai fac, cum imi merge , nu m-a certat cu kg a zis ca e ok dar ca de acum max 1-1.5 kg pe luna ( am ajuns la 89 cu toate bulemndrele pe mine)...

natynicule, asta e ca eu cu eiasul am ce am, respectiv cu personalul medical ... si aseara il uram pe Parvu ca e asa dragutz si amabil si iti dai seama ca nu i-am zis nimic, asta pt ca nici eu nu mai stiu ce sa fac ... eu vreau sa nasc cu el dar si confortulde anu mai alerga cu plicu dupa asistente, sau sa-mi rup gatul cu ochii dupa anestezist ca nu are chef sa vina la epidurala sau dupa vreo scarboasa de moasa ... ei bine nici asta nu ma fascineaza! acest balamuc este mult prea mare pentru mine!daca ma aude florinel ca iar sunt in suspensie ma bate sigur! si zici te dai mare ca ti-ai luat haine la bebe ... etete ce sa-ti povestesc ... love iu fata draga si pupici la sufletel drag de Iulia!

Kya,felicitari pt scoruri ! ce ma intreaba ieri Parvu? Raluca Munteanu? zic nu, Raluca e colega mea d odisee..,eu sunt Andreea Munteanu... a inceput sa rada...nu i-am mai zis povestea cu coincidentele desi la ce chef avea ieri, cred ca l-ar fi amuzat teribil ... el a zis ca fusese inaintea mea o tipa Filip Raluca (si asa era) si ne-a cuplat ... tu ai idee daca in perioada sarbatorilor e pe la spital? sau mai poate fi gasit pe la vreo clinica? eu nu am mai masurat ir-urile ... si mai merg ( sigur )peste o luna la control.

ramo ... crede-ma ca eram asa frumoasa ieri, ca-mi curgea sange peste tot ... m-am taiat de numa ... si dr. cum era ieri tot un zambet ca asa era el bine dispus, aveam impresia ca rade de linia mea moderna... si aveam in cap doar atata ... JUramantul lui Hipocrat, nu uita de juramant!

Va pup si fug in cora sa-mi iau una alta, ca vreau la 8 sa fiu acolo, sa rup usile, sa nu ma rupa altii pe mine la casa!

Pupe dulci si pufosi pentru toata lumea, toata lumea!

mami_papatot 24+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

"neata!!!!!
ce faceti randunicilor?
si eu sunt cu oboseala, ba du-te la serbare ba cauta tot orasul o rochita seara culca-te pe la 12-01 ehhhh si acum mai e si cu, curatenia asta pt craciun deja nu mai pot, am noroc ca ma mai ajuta sotul
ma duc sa-mi fac cafeluta veniti si voi? sau un laptic.....
va si va astept

_
Mamica de Bianca si acum de 2
Alexandra Ioana
Alina 23+

Mergi la inceput

ehehehehehe... am intrat si eu si nu vrea nimeni sa mai intre?
unde sunteti?

_
Alexandra Ioana
Alina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Simo27 multumesc pentru raspuns. Intr-adevar tu chiar n-ai cum sa stai numai la orizontala, dar are grija prichindlul tau de tine. Eu una inafara de mers la wc, spalat 2 farfurii, cam atat, restul face randunoiul meu. Duminica imi vin si socrii acasa, ca sa ne ajute de sarbatori. Si ai dreptate nimic nu te incurajeaza mai mult decat gandul ca faci ce e mai bine pentru bebe.

Randunici, azi dimineatza mi s-a intamplat ceva ciudat. M-am trezit cu burta deformata . Se vedea clar cum bebelina dormea pe partea stanga a mea, asta poate si pentru ca mai toatanoaptea eu dorm pe partea stanga. Ati patit-o si voi?
+24, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Mie mi-e somn, inca nu m-am trezit ca lumea.
Incet, incet imi trece raceala, abia astept sa se duca de tot.

22+ cu Diana

Mergi la inceput

pucca, si la mine se mai deformeaza burtica dar nu dim in timpul zilei mi se face un ghem in partea dreapta si tare, eu tot pe partea stanga dorm pe dreapta nu ma lasa deloc se misca tot timpul....

_
Alexandra Ioana
Alina 23+

Mergi la inceput

am o intrebare: voi cate kg ati pana acum?
eu am pus 4kg e putin nu?

_
Alexandra Ioana
Alina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Cine stie care sunt valorile min si max ale unui col ok? Asta asa, de control...

Eu am intrat sa va urez sarbatori fericite, un Craciun cu sanatate, liniste si armonie si un An Nou asa cum vi-l doriti! Noi duminica incepem "pelerinajul" pe la parinti (mergem tot vreo 600 de km in total), sper sa nu prindem vreme rea... Stefan abia il asteapta pe Mosu desi nu mai are pretentii de cadou (a tot primit cadouri, a zis ca ii poate aduce orice).

Eu nu ma voi stresa cu pregatirile, de Craciun nu voi face nimic, fiind plecata (in afara de impodobirea bradulu etc), iar pt Anul Nou asa, una-alta, sa nu stresam bebele. Eu am mare noroc, sotul ma ajuta foarte mult cand vine de la serviciu, asa ca premise pentru oboseala nu am decat daca imi propun eu cate ceva mai... greu de realizat.

Avti grija la efort, nimic nu merita sa incepeti sa aveti probleme si apoi sa stati cu frica in san de nepatite.

Va pup,

Nicoleta 22 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza!

Naty ce frumos!! prima hainutza pt Iulia! si azi pleci acasa!!!

Kya felicitari pt. bebelina dragalasa!

toate randunicile dragalase! si sa aveti o zi buna!
si eu mor de somn!!

Mihaela 26+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput