Mamici de Martie-Aprilie 2008(55)
Raspunsuri - Pagina 6
kitzy spune:
Naty merci de raspuns.
Kya felicitari pt bubulina, tot asa sa fie, sanatoasa si voioasa. Eu mi-am luat cartea Mama si copilul a sotilor Capraru, de la sarcina pana la varsta de 6 ani.
22+ cu Diana
gudinde spune:
Am intrat si eu un pic pe va voi sa va pe toate, fara exceptie.
Olga, Zoze, Nicol, Sovi, Naty, Cory cate un si un special.
Naty cred ca numeri orele pana ajungi acasa
Cory imi este tare dor de tine
natynic spune:
Gudinde,
Aveti grija, fetelor, nu va mai agitati atat cu Craciunul, la anul va fi muuuult mai frumos, cu puiutzi. Ieri s-au nascut 5 prematuri, azi incepuser la fel,am colega de camera cu apa rupta, maine intra la cezariana la 33 sapt...
Ai mei colegi au azi Christmas Party la Crown Plaza, organizat de o firma de medicamente , le-am transmis ca ma simt alaturi, de Iulia ce sa mai zic, ea danseaza deja...
naty 24+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
natynic spune:
Gudinde,
Aveti grija, fetelor, nu va mai agitati atat cu Craciunul, la anul va fi muuuult mai frumos, cu puiutzi. Ieri s-au nascut 5 prematuri, azi incepuser la fel,am colega de camera cu apa rupta, maine intra la cezariana la 33 sapt...
Ai mei colegi au azi Christmas Party la Crown Plaza, organizat de o firma de medicamente , le-am transmis ca ma simt alaturi, de Iulia ce sa mai zic, ea danseaza deja...
naty 24+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Simo27 spune:
Pucca,scuze de intarziere,dar nu m-am simtit prea bine in ultimele 2 zile,asa ca am stat cumintica la pat! Eu nu fac deloc de mancare,ca o am pe mama care sta aproape de noi si vine ea draguta si ne face de papica,doar incalzesc mancarea,ii dau lui David sa manance,il imbrac ,ii fac baie,etc...ca asta e,daca am si copil,nu pot sa stau chiar tot timpul in pat,ca vrea una, alta,apoi nu il pot "priva"chiar asa de mult de prezenta mea,fac unele lucruri cu el(ne jucam,desenam) ca sa nu simta ca nu e "bagat"in seama,dar sincera sa fiu nu am avut nici o problema cu el ca tare e intelegator-sa-l pupe mama!- si de multe ori el ma trimite in pat si imi aduce ce ii cer!
Cand m-am internat,acum 4 sapt,colul meu avea18mm,acum2 sapt avea22mm,iar sapt trecuta 20mm,sper din suflet sa nu o ia mai in jos...ce sa facem?!Mai bine stam acasa,decat sa stam prin spitale cu bebelusul,nu?Asa ca,rabdare,rabdare!te
Simo,mamica lui DAVID,29+ cu SAMUEL
lyvy spune:
Buna seara fetelor!!!
Am reusit si eu sa citesc din urma, la servici nu prea mai am timp de forum, ca parca e sfarsitul lumii, asa de multi pacienti vin!!!Las ca trec si sarbatorile astea si se mai calmeaza lumea!!!
Mi-am scos si eu analizele, cele de urina sunt OK, insa cele de sange nu prea, am scazuta hemoglobina si tot ce tine de ea, scazute limfocitele, euzinofilele, volumul mediu trombocitar, crescute neutrofilele, scazute ac uric si creatinina serica, si bineinteles calciu e scazut, ca intotdeauna in ciuda tratamentelor.
Sunt putin suparata, pt ca eu in genere ma simt bine si nu vad de ce ma supara analizele astea!!!uf
livi +29 Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
lyvy spune:
as mai scrie , as mai da raspunsuri la ceva fete, dar imi pica ochii de oboseala, sper sa reusesc maine, ma duc la patuc!!!
toate randunicile
livi +29 Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
Maia37 spune:
Mi-e tare somn sunt obosita tare!Am intrat sa va salut dragele mele!
Mihaela, mamica Andreei 13+ si 28+ cu Vlad Andrei
Roxana Claudia spune:
Of mai Naty - gand la gand cu mine....chiar ma gandeam azi ca poate ma prinde Craciunul in spital si ma dau cu capul de toti peretii. Azi am alergat ca o nebuna, ba la o serbare cu Mos Craciun pt piticul meu, apoi am facut 4 feluri de mancare, am avut grija de fi-miu, am avut grija sa ma cert rau cu sotul care m-a lasat sa ma duc singura la cumparaturi pt un motiv f "serios" (trebuia sa-si refaca stocul de trabucuri), apoi dupa o tura de cumparaturi la Metro cu una bucata copil nabadaios si una bucata carut plin pana la refuz....am ajuns in fata blocului pusa in situatia de anu reusi sa cobor din masina L-am sunat de dragul de sot care macar a binevoit sa coboare sa ia plodul ca nu mai puteam.....si uite asa cred ca ma voi biciui singura pt ca in 2 ore am luat 3 pastile ca altfel nu mai eram om (NoSpa Forte, Saridon si ALgocalmin). Dar n-ajung sa nasc......nu azi
Roxana 30 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)