Mamici de Martie-Aprilie 2008(55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

No multam de informatii, m-am mai linistit un pic

22+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kitzy, mie mi-a spus lungimea colului la ecograf, nu m-a mai suit pe masa de ceva timp. Insa stiu ca iti face un control numai daca exista probleme (contractii, dureri etc.). In rest e bine sa nu fie deranjat Mr. Cervix .

Nicoleta 22 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dragi randunici!

Azi si maine sunt libera .

Dupa ce l-am dus pe Razvi azi la gradi ne-am dus direct la cumparaturi la Auchan si era deja aglomerat ( la 9 dimineata ) . In fine, in mare ne-am cam facut cumparaturile, mai avem cate ceva , o sa trebuiasca sa mai mergem o tura , sa vedem cand...
Diseara avem serbarea lui Razvi, am emotii pentru el, este ultima serbare de Mos Craciun la gradinita caci la toamna cealalta mergem la scoala, suntem baieti mari!

Maine dimineata merg la eco, sa-mi tineti pumnii pleaseeeee sa ramana fetita bebe meu! . Nu de alta, dar am cumparat hainute la greu si toate sunt de printesa.

CLAU 29 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mai mamici dar ce harnicute ati fost...un nou capitol..pagini multe...azi sunteti f active...
zoze-din nou o [oezioara frumoasa...multam pt urari si spor la cump si trebulici si finisaje...
pucca-eu ma dau jos din pat doar sa merg la baie,sa-mi iau mancarica sa mananc,ca daca sunt sg toata ziua nu are cine sa ma rasfete...si mai fac si mancare...mancare inseamna tocat tot ce trebuie pus la fiert si uitat la ea din cand in cand....nu bibilit f mult la a mancare....o bag la cuptor...dar apoi fugutza iar in pat...
nicoleta-ma bucur pt bebe grasunel...felicitari si sa fie sanatos si voios...am vazut pozele...frumoase foc...
kitzi-nu stiu ce sa-ti zic eu nu am facut ac analiza ...
clau[tinem pumni lui razvan la serbare...mama ce bait mare are mami....tinem pumnii pt eco si sa fie tot fetita...
naty-]pup] mamica vesela care maine pleaca acasica
mai maici voi cu ce va masati pe burtica....am citit pe net ca e indicat sa ne masam cu ulei de corp sa lotiune pt hidratare pt a evita vergeturile....eu inca nu imi dau cu nimic dar ma gandeam sa-mi iau ceva...am fost la farmacie ieri si farmacista nu stia ce sa-mi recomande..voi ve folositi?
mamici vesele....

ramo26+ 23 sapt

'O FEMEIE ARE NEVOIE DE 9 LUNI PENTRU A DEVENI MAMA,O MAMA ARE NEVOIE DE ALTE 9 LUNI PENTRU A REDEVENI FEMEIE,IN AMBELE CALATORII TREBUIE AJUTATA.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ramo, merci mult , o sa pun apoi poze de la serbare sa-mi vedeti spiridusul in actiune, mancal-ar mama pe el!

Eu pe burta ma dau cu Mustela, dubla actiune, dar mai uit din cand in cand, depinde cat de obosita sunt...Deocamdata n-am facut vergeturi, dar pacatoasele astea pot sa apara chiar inainte de nastere cu cateva zile! Depinde de elasticitatea pielii noastre, unele facem, altele nu...

CLAU 29 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Gata, pe 11 ian ma duc la 4D si pe 27 dec la eco normal.
Pt vergeturi eu ma dau cu crema pe baza de argila de la AslaVital( cand nu uit)

22+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Dragi randunici,
Desi nu sunt foarte activa pe forum va urmaresc zilnic. Nu am ratat nici un mesaj pana acum. Ce observ eu e ca majoritatea faceti foarte multe ecografii. La mine ultima ecografie a fost la 17 saptamani la Iosup. De atunci am mai facut 2 controale la doctor, nu mi-a mai recomandat nici o ecografi. Mie la control de fiecare data imi ia tensiunea, ma cantareste, ma intreaba cum mai sunt, se uita pe dosarul de analize si imi face control pe masa unde verifica statrea colului. Pe toate va aud cu col scurtat. LA mine la eco in 17 sapt avea 34 mm. O fi mic, o fi de ajuns? Acuma stau si ma intreb de ce nu imi recomanda si mie doctora mai multe eco avand in vedere lungimea colului, faptul ca a fost si un pic deschis (intre timp s-a inchis), iar placenta este inca jos inserata. Va reamintesc ca am contractii si iau inca de la inceputul sarcinii No-spa si Utrogestan. La urmatorul control ma duc pe 16 ianuarie. Oare nu ar trebui sa imi programez si o eco pana atunci?

Floriio in 21+ cu RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna randunici pufoase ... intru si eu fuga - fuga sa va spun ca am avansat cu gospodaritul prin casa, azi sper sa termin .. am luat si braduti de dimineata , m-am cozmetizat ( nu pot sa va spun cu cat de mare greu si ce lacaraie am facut in baie cu tot cu cabina mea de dus)...la 4 si un sfert am programare la controleala ... merg cu analizele si ce o mai vrea doctoresul de la mine ... plus ca tot azi ii dau si vestea ca ma mut cu catel si purcel la medlife ... mi-e cam asa, dar si sa plec de la el ca din tzarina straina nici asta nu-mi vine, ca nu se cade ...

si mai fac si un ocol ca mai am ceva de pus in desaga mosului ....

Pupici tuturor!

p.s. super dlagutza poezioara claule!

mami_papatot 24+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

clau,kitzi-merci pt rasp...nici mie nu mi-au aparut inca si nici nu stiu cat de mult ajuta lotiunile dar am zis sa incerc si eu....
florio-eu am facut un eco la 7 sapt si urmatorul eco la 21 sapt....in rest numai controale pe masa...pe fiecare luna ....eu zic sa ai incredere in dr ta....stie ea ce face...sunt medici care prefera mai mult palparile si controalele pe masa decat eco....o sa-ti faca si eco mai des dar in lunile mai mari...nu stiu daca zic bine ce zic...sunt la prima sarcina si nici eu nu stiu f multe...dar din auzite am incercat sa-ti dau un sfat...
mami-harnicutza si frumoasa....bafta la control si spor la cumparaturi...

ramo26+ 23 sapt

'O FEMEIE ARE NEVOIE DE 9 LUNI PENTRU A DEVENI MAMA,O MAMA ARE NEVOIE DE ALTE 9 LUNI PENTRU A REDEVENI FEMEIE,IN AMBELE CALATORII TREBUIE AJUTATA.'

Mergi la inceput

Eu ma duc lunar la eco. Control pe masa inca nu mi-a facut, cred ca depinde de fiecare medic. Inainte de sarcina mi-am facut Papanicolau si Clamydia si de atunci n-am mai avut controale locale.

22+ cu Diana

Mergi la inceput