Mamici de Martie-Aprilie 2008(55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

CRACIUN FERICIT SI TOT CEEA CE VA DORITI SA SE INDEPLINEASCA, BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI, SI MULTA , MULTA FERICIRE SI SANATATE

PE CURAND, dragutelor!!!!!

livi +29 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

VA DORESC TUTUROR SARBATORI DE VIS! CU DARURI ALESE, MESE INCARCATE SI MULTA SANATATE!

VA INVIT LA IASI, LA:
-RACITURA DE CUCOS;
-SALATA DE BOEUF;
- SARMALE INVELITE IN VARZA CU BUSUIOC;
-GASCA UMPLUTA;
-FRIPTURA DE IEPURE;
- PORC LA TAVA;
- FURSECURI, RULOURI CU VANILIE SI CIOCOLATA DE CASA.
SI LA UN STROP DE FETEASCA NEAGRA ORI GRASA DE COTNARI ORI BACCARDI!

CASA SCLIPESTE, BRADUL STRALUCESTE SI SUFLETUL PLUTESTE! E SEARA DE AJUN DE CRACIUN! "FA-TE, SUFLETE, COPIL!"

DRAGELE MELE DRAGI, SA FITI BINECUVANTATE CU PRUNCI FRUMOSI, MINTOSI SI SANATOSI!

SALUTARI SPECIALE LUI NATY, DELPHIN, GUDINDE, MIHUTZ, ELA-ZOZELINA, GIANI BUTUCICA...SI TUTUROR PUPICI SURORESTI!

cory3maz, mamik de Larisik si (probabil-probabilissim) a lu'MUSAT-CONSTANTIN (chiriashu')

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Hip, hip, hurrayyyy!!!

A scris Cory

Sarbatori fericite si multa sanatate!

Pare meniul propus. Eu inca mai muncesc la salata de boeuf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Meeerryyy Christmas!!Ho-Ho-Hooo!!!

Mos Craciun va aduce
Capitolul 56!!

Zoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inhgeras spune:

10 mesaje? ok...scriem 10 mesaje....acum am inteles ce e cu moderarea aia...ma si uitam ca a aparut greu mesajul meu in forma finala.

v-am pupacit pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inhgeras spune:

Dupa ce am citit mesajul cu ce tre sa fac repde repejor...m-am apucat sa citesc pe indelete restul mesajelor...

saru-mana pentru urari :))) si va doresc si eu voua sa aveti parte numai de lucruri bune...
Sper ca ati petrecut prima zi de Craciun cat mai frumos cu cei apropiati voua...:)) si ca v-a adus Mosu' numai lucruri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

sa incepem...ingeras-bun venit pe crenguta si felicitari pt bebelin/a
am citit ce ati facut de craciun...naty-si eu am fost la fel...cand intram in bucatarie soacramea imi zicea'hai ce-ti trebuie...iati si dute in camera...ba chiar am fost servita si la patut cat despre bunatati ...am mancat ca o sparta...tare bune au fost...
noi am avut mici probleme inainte de srabatori pe 22 cand sa plecam la bals anm trecut prin pic sa mai luam cadouri si brad...plimbandu-ne pe acolo,cam 10 min simt cum mi se 'goleste' capul si ma ia cu transpiratii si nu am mai vazut nimic...m-a tinut puiul meu si m-am asezat pe un scaun acolo in pic...scaun pe care nici nu l-am vazut cand mi-a zis puiul meu sa stau pe el...am plecat ...sau dus de rapa cump mele...si stand la casa,ca am luat pana la urma o jucarie pt nepotelul meu...nu m-am lasat...iar mi s-a facut rau...si m-a pus fata de la casa pe un scaun acolo...nu mi s-a mai intyamplat asa ceva....dupa toate astea mi-a luat tensiunea aveam 11/7...
si ca sa incep anul bine ..pe 1 ian pe la 11 noaptea...am mancat o portocala si parca mi s-a pus de-a latul in stomac,am mers la baie si am vomitat cum n-am facut-o nici cand aveam greturi...ff mult...apoi dupa ceva timp am avut probleme cu stomacelul...ne-am deranjat la stomacel...am stat o juma de ora calare pe wc...nu stiu de la ce pt ca toata mancarea a fost proaspata,gatita in casa..nimic cumparat...dar am baut niste apa minerala si un pic rece...si cred ca asta m-a terminat..eu nu prea beau cu acid...nu beau sucuri si nici apa minerala...ci apa plata...ei dar au trecut...mi-a facut soacramea un ceai si m-am linistit...dar acum cand o sa merg la dr o sa-i zic si o sa-i cer sa fac si niste analize...noi de craciun am stat acasa,au venit niste prieteni pe la noi iar de revelion am fost la niste prieteni ,am fost vreo 4 cupluri...a fost frumos chiar daca eu am stat numai pe canapea...
acum sa continuam cu cititul...

ramo26+ 25 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput