Mamici de Martie-Aprilie 2008(55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza la Mos Ajun!

vine Mosul !!!
a venit un pic si pe la noi deja... si la bebelina a venit si la ea... trebuie sa pun pozicile cu compleul ala minunat! ne-am topit amandoi cand le-am vazut...
oricum mai vine si deseara Mosul darnic! abia astept!!

Mihaela 27+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

BUNA DIMINEATA RANDUNICI HARNICUTZE!!!
Am intrat sa va salut, eu sunt la servici!!
Spor la treaba tuturor!!!

livi +29 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Naty nu-i asa ca e bine acasuca ... mai ales din ce povestesti... dok de serviciu!

Ingerash bine ai venit alaturi de noi pe crengutza! sarcina usoara si bebic sanatos!

si eu sunt la servici... dar ne-a zis sefa ca pe la 12-13 putem pleca acasa!! yuppy!!

Mihaela 27+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata si de la mine randunici!
Eu sunt acasa, ne-au lasat liberi azi, o mare surpriza!

Am terminat curatenia, cadourile sunt bine merci pitite care incotro, le punem la noapte sub brad.

Si Rebeccai i-am cumparat lucrusoare frumoase ieri, costumase super dragute, prosopele de baie si produse de ingrijire!

Ingeras, bine ai venit, dupa sarbatori o sa fim tare guralive si crenguta o sa se umple numaidecat!

Naty, ce bine ca esti acasa la tine, cred ca te simti super! Si esti si rasfatata de randunoi, of course!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 29 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

sa aveti un craciun linistit,fericit si sa va aduca mosul daruri frumoase
va pup si va anunt ca pana la urma avem ERIC in loc de ANA

blankar28 cu ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Blankar, ne-ai ametit deja de eu una imi pierd echilibrul...Dar bravo, sa-ti traiasca Eric, cu sanatate si noroc!
Serviciu cat mai usor si scurt cui e pe acolo (si eu as fi fost daca nu...) si sa veniti repejor la casele impodobite!
Mos Craciun bogat si plin de surprize!
Si un Craciun plin de dragoste, liniste, armonie si secrete dorinte -chiar imposibile- indeplinite!
Va imbratisez, va iubesc si mai presus de toate va multumesc, nu voi uita niciodata sprijinul vostru imens, cu care sper sa terminam cu toate bine odiseea, atunci si asa cum ne-a fost oranduita!

naty 24+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Uitasem sa-mi schimb semnatura. Am intrat pe AMR... .

Vreau sa va mai urez si eu inca o data :

SARBATORI FERICITE CU MULTA CALDURA IN CASE SI IN INIMI!!!! SI SA VA ADUCA MOSUL' EXACT CE VA DORITI!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 30 + cu Rebecca

AMR 9 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Buna ziua la Mos Ajun!

Intru si eu sa va urez Craciun Fericit si sa ne dea D-zeu sanatate si putere sa ducem ce ne este scris.

Noi asteptam Mosul asta seara singurei, papa vine pe la 2 dimi, iar noi suntem invitati la o prietena si colega de "suferinta". Ne unim singuratatile

Si eu aproape ca am terminat treburile, mai am un tort de ornat, de fapt doua si de preg. un aperitiv ca sa duc cu mine, dar e simplu si rapid.

Cadourile le-am impachetat aseara si am constatat cu stupoare ca Seb are 10 cadouri de pus sub pom. Oare cine le-o fii cumparat? Plus cele de la prieteni...vreo doua!

Mama are 2 si papa 2. Davidut el sta la caldurica!

la toate burticoasele si va doresc sa petreceti superb si fara indigestii

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Va doresc Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii!

Monica 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. La multi ani!

28+ Lucas

Mergi la inceput