Piatra Neamt, Perla Moldovei (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Abia acum am timp sa intru, asa ca abia acum urez Craciun feicit ! si sper ca spiritul Craciunului sa va aduca un lus de iubire, pace, intelepciune si putere in inimi si in suflete.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

CRACIUN FERICIT SI TOATE URARILE DE BINE DIN PARTEA MEA SI A BARBATEILOR MEI!

Pentru sf.Stefan va fac urarile de azi pentru ca nu stiu daca voi fi in zona.Pupici pe obrajori.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!!!
stiu ca nu s-a terminat craciunul,dar sper ca v-a distrati si va bucurati din toata inima de aceste sarbatori,alaturi de cei dragi si cei iubiti....noi am ajuns pe acasa si ne preg de musafiri si de impartit cadourile ramase.
LA MULTI ANI pt maine STEFANEILOR SI STEFANITELOR,va pupicim cu drag si la mai multe cadouri,cristina sa-ti traiasca Stefanel si un pupic de la stefi!!!!!!
si din nou ,astept sa ne vedem......si multumim de urarile de craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
La multi ani Stefi! La multi ani Stefan! Sa cresteti mari, voinici, plini de noroc si sanatate
La multi ani la toate Stefaniile si toti Stefanii din familie voastre

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

La multi ani ! uram la totzii Stefanii si Stefaniile.

Ellinia, Carmen sa va traiasca puiutzii, sa va bucurati de ei. Toate cele bune sa vi se implineasca.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

La multi ani Stefan,Stefi,sanatate si numai bucurii!!!

Ana Maria,Paul si mami Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Carmen, sa-ti traiasca mica! La multi ani!

Multumim frumos pentru urari!
As vrea sa spun ca suntem bine, dar nu-i chiar asa, am doua nopti de cand nu dorm, asa ca sunt zombi. Stefan e foarte fornait, mai ales noaptea, cand nu poate sa doarma, si de doua nopti ma chinuie. Azi ma duc cu el la doctor, sa vedem daca e normal sa faca asa, si sa-mi dea ceva sa-i decongestioneze caile respiratorii ca nu mai pot inca o noapte asa! Ziua e in regula, se joaca, mananca, deci probabil gatul nu-l mai supara, dar sa vedem ce-i cu fornaiala asta care nu-i mai trece. Nici nu-i curge nasul nimic care sa dea vreun semn ca i-ar trece. Niciodata nu a fost asa de racit si sper sa-i treaca repede. E si el foarte obosit, sa vad cum ma descurc azi cu el, ca probabil vor veni nasii lui la el.
In zilele libere ne-am odihnit, am avut musafiri, am fost pe la Iasi, pe la socrii, pacat ca e Stefan bolnav tocami acum, dar ce sa facem, se mai intampla si din astea!
N-am reusit sa intru luni sa va urez Sarbatori Fericite, asa ca va urez de pe acum LA MULTI ANI![/b]. Vin si maine un pic la serviciu, dar nu stiu daca reusesc sa intru.
V-am pupat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Cristina sanatate micutului Stefan,e tare nasol sa fie bolnavior acum de sarbatori,si pt el si pt voi

Lora tu parca ziceai ca vii azi la serv...?!!

Ana Maria,Paul si mami Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Stefania Printesei

Stefan al Elliniei

multa multa multa sanatate va dorim si petrecere frumoasa!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
N-am mai fost ieri la serviciu, asa ca am lipsit motivat...
Haideti la o cafeluta calda!
Ce mai faceti? Cum ati petrecut sarbatorile? Noi am avut non-stop musafiri.....am fost si la Durau, la sanius...a fost frumos.
"La multi ani" pentru Stefi si Stefan, sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!
Cristina, multa sanatate lui Stefan, sper sa se refaca mai repede! Si Iustinei ii curge nasul f. tare iarasi...
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput