Piatra Neamt, Perla Moldovei (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Uite si filmuletul de care spuneam:(trbuie sa fiti atente cand spune Casandra ca o zice destul de incetul si repede)

http://s136.photobucket.com/albums/q174/o-ana/?action=view¤t=Movie.flv

Am apreciat foarte mult faptul ca parintii s-au conformat si nu au intrerupt spectacolul cu aplauze.

Eftimia C. esti comica rau....Dar intradeva n-ai ce face in asemenea situatii.

Laura tinem pumnii pe maine. te inteleg cu fluturasii.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
N-am prea mult timp...dar dau o cafea!
Laura, cum a fost la serbare? Povesteste, vrem poze, filme etc.
Ana, f. dragalasi fulgusorii!
Fiica-mea a facut un shou ieri la Mos......bai frate, copilul asta al meu n-are pic de trac in fata unui grup mare de oameni, a ras intruna......problema e ca la un moment dat numai gura ei se auzea......parca bause ceva ieri, asa era...am si poze, da' n-am timp acum sa le pun...
V-am pupat, o zi buna va doresc!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

buna!
incerc sa scriu mai mult mai tarziu. A fost frumos! Varianta de mijloc: cu plansete, dar si cu spus de poezii si cantat (mai mult asistentele, dar ..).
Poze

www.dropshots.com/LauraSN#date/2007-12-20" target="_blank"> Filme

Ana, super superb dansul fulgilor! Dulci foc, dar ce au mai fugit n cerc, saracele .

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Laura, foarte frumosi strumfii! Mai ales Bianca, e ca o micuta papusica, e taaaare dulce! Ii pupam pe amandoi, sunt minunati! (l-am vazut si pe Iustin in poze - cel imbracat in Mos Craciun rosu..iti spuneam ieri de bunica-sa, ca e colega cu mine). Ce viteaz a fost Rares in brate la Mos! Bravo lui!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor!

Din pacate iar na-m timp sa vad poze, ca trag tare sa termin. Azi e ultima zi de lucru si mai am o groaza de terminat!
Dana, am fost la dr. Sandulache si chiar mi-a placut de ea. Nu a ajuns la 38 febra lui Stefan, i-am dat nurofen, antibioticul mi l-a varsat aseara, asa ca l-am lasat in pace. Azi dimineata am fost la analize. Eu n-am intrat cu el ca si asa mai aveam un pic si lesinam pe acolo, dar a fost foarte curajos si n-a scos nici un sunet, doar ii tremura barbia cand m-am dus la el. Oricum am fost mandra de el, n-a plans, n-a tipat, a stat foarte cuminte. Merg in continuare cu antibioticul la 12 ore, sper sa-si dea drumul la gat si sa-i treaca, sa avem si noi liniste de Sarbatori!
Va las acum, sper sa reusesc sa mai intru!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Cristina, multa sanatate lui Stefan si sa speram ca te-ai speriat degeaba si nu-i nimic.

Niste poze de ieri, daca aveti timp:
http://good-times.webshots.com/photo/2581014620099413604MHastw

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Laura, f frumosi shtrumphii tai, in special Bianca - o adevarata printzesica!

stie careva de sanie? unde, cat?

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna

Lora cam tanar,cam tanar mosul ala ,bravo pt Iustina,ce vroiai,sa stea rusinoasa??

Laura si mie mi-au placut strumfii,mai ales Bianca,ce sa-i faci,asa sunt fetitele,mai dragalase!

Ana mi-a placut dansul,dar n-am obs cand Casandra spune poezia,cu ocazia asta am vazut si cum gangureste Ecaterina

Carmen E pe Laura treb sa o rogi in legatura cu listuta,ca ea e meseriasa ,sa dai si datele ca sa le treaca Ai terminat de sters geamurile?Eu abia acum am vazut postarea ta...

Cristina deci ai fost la Sandulache pana la urma,stiu ca la ea e si Mihaela,bravo lui ca a stat cumintel la analize,eu treb sa-i mai iau dupa tratament,sange din deget Anei,nici nu-mi vine sa ma gandesc,cred ca nici n-am sa pot intra la analize cu ea

Eu sunt cam cheauna,mi-e rau de la oboseala,cand m-am pus si eu aseara sa dorm,mi-a inceput Ana sa tuseasca,cam o data la 10 min,am crezut ca inebunesc,pana pe la 4 doar am atipit cand si cand,dupa aia am reusit si eu sa adorm,asa ca acum sunt varza.
Am inceput sa-i dau antibioticul,acum am facut eu legatura,de fapt ieri si azi noapte ,cand imi treceau tot felul de ganduri prin cap,fata mea s-a plans ca o doare fundul,dar nu era rosie,ca sa zic ca era oparita sau mai stiu eu ce,chiar de mai multe ori mi-a zis(probabil o durea putzulica,nu funduletul,dar ea nu stia ce si cum),asa ca sunt sigura ca analizele sunt bune cum le-au facut aia,dar i-am mai dus si ei la repetat azi,maine am rezultatul.

Am tot uitat sa va intreb,ati vazut cum arata partia de pe Cozla,noaptea?E SUPERBA!!!La mine se vede din sufragerie

Ati terminat mancarea??Eu am facut sarmalutele de azi,maine le fierb,as pune la fiert si de salata,dar cred ca mai trz.

O zi buna!!

Ana Maria,Paul si mami Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

ce frumoasa e Iustina si ce zambet extraordinar! sa-ti traiasca!

pentru cei cu chef si timp...www.flickr.com/photos/9154068@N07/sets/72157603508699045/" target="_blank">vreo doua poze...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Marani, am vazut pozele cu Buburuza ta, e superba, are niste ochi care or sa innebuneasca multi baieti!!! Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc!
Dana, multa sanatate Anei!
Eu nu stiu daca mai intru pana luni, daca nu mai vb. cu unele din voi pana la Craciun va doresc sarbatori fericite si Mosul sa va aduca tot ce va doriti! V-am pupat!
Eu luni vin la serviciu.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput