LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 9
Ktrinel spune:
am vazut toate pozele...ce priviri serioase, enigmatice au Alessia si Oana ...si eu o prind ff rar pe Julia razand in poze...
imi pare rau ca suferiti atat noaptea, bine macar ca nu trebuie sa plecati la serviciu dimineata...
dianocica, 27? ...asa se explica multe ..baga un digestiv ceva aici ...un gin, un rom...am mancat ca porcu la sukiyaki..sau ce-o fi fost...si nu mai sunt buna de nimic...sunt trezita de la 5 jumate...ca Julia a avut un cosmar si plangea (racnea) cu ochii inchisi, fara lacrimi insa...cred ca a durat o ora pana s-a potolit...tocmai bine cand a sunat ceasul ...in rest nu ma plang de somnul ei, doarme de la 8 la 7..si vreo ora jumate - doua la pranz..traiasca gradinta care o oboseste.
am o intebare scurta pt voi, gen tema: fulguletzii vostri stau singuri, pt ceva timp, evident...si cat?
Ktrinel spune:
dbunny...vai cat de impresionant...cum statea el acolo cumintel...incredibil de frumos..www.flickr.com/photos/dbunny/2124591639/in/set-72157603505577804/" target="_blank">scena asta e super...uitati-va la ei cat sunt de frumosi , cat sunt de naturali..se scarpina in nas, casca...bine, mai putin mustacioara aia ...minunat.
dianocica spune:
marani si eu sunt anti medicamente aiurea dar si d a avut zile asa. si a trebuit sa pun in balanta faptul ca efectiv nu se putea odihni si un medicament care sa il ajute. asa ca daca vedeam ca dupa 2-3 zile durerea nu s-a micsorat ci, din contra..atunci ii dadeam intr o zi paracetamol, in alta nurofen..nu doza maxima dar cat sa poata dormi o data-de 2 ori sa apuce sa se odihneasca un pic. am mai zis, la noi a mers f bine chamomilla. daca nu gasesti acolo trimitem noi.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
danutz spune:
De la noi tocmai a plecat doctorul. Maria-sa prezinta simptome de rubeola. Adika poa sa aiba rubeola da' poa sa nu aiba!
Are pete roze pe toata burta, spatele, gat, frunte. Care pete cica daca nu dispar intr-o o zi doua...e sigur rubeola.
Stau io si ma-ntreb ca idioata...cum a ajuns sa faca rubeola cand el nu a intrat in nici o colectivitate. Sambata cand noi avuram petrecerea cu oameni mari ONLY, el deja avea febra...iar inainte nu a intrat in contact cu nici un copil. Am intrebat si dr. dar a ridicat frumusel din umeri si a recunoscut fara nici o jena ca habar nu are!!!
Deci...mame cu experienta...impartasiti va rog din experienta cu rubeola PLEASEEEEEEEEEEE...ca iacata ca ne-a lovit mult mai repede decat ma asteptam!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Ktrinel spune:
danutz, daca va amintiti Julia a avut asa ceva in toamna, a debuata cu febra, apoi s-a umplut de mici pete rosii...peste tot..apareau ,dispareau sau se aceentuau pe parcursul zilei, cred ca atunci cand facea si febra...in afara de antitermic la febra peste 38,5 si hidratare nu mi s-a recomandat nimic...tot ceva asa a zis ca e , de fapt Roseola..nu stiu daca e acelasi lucru ca rubeola, dar din aceeasi fam sigur...banuiesc ca a luat-o de la gradi, desi nimeni nu a mai avut...intr-o sapt - 10 zile a tercut si febra si petele/bubitzele...eu zic sa nu te alarmezi prea tare, Julia era in forma, nu prezenta vreo stare aiurea de la asta...evident, mai aiurea ma simteam eu...ca nu am putut tine-o acasa...oricum daca apar bubele , deja nu mai e contagioasa...asa mi s-a spus.
nici la noi nu a fost ff sigur diagnosticul, depinde de la copil la copil ca manifestare...dar tot din aceeasi gama a bolilor copilariei sunt.
sanatate si putere! nu te ingrijora!
marani spune:
ce serbare frumoasa tre sa fi fost...felicitari celor care au organizat-o...l-am vazut pe Pruncul Iisus..inca ma mai minunez cat de cuminte statea el acolo..si ce par frumos...bag de seama ca toate minunatele-s frumoase, tocmai vazui inca una la serbare
Ktrinel, iti spun sincer ca aproape in fiecare zi la ora 9-9.30 plec din casa si ramane singura. De cateva zile nu o mai pot lua cu mine la soacra...asa ca sunt nevoita sa merg singura. Usa la camera e deschisa permanent si merge si pe hol. Ma vede plecand dar nu zice nik. Cand ma intorc o gasesc cu cheile in mana...probabil vroia sa iasa si ea din casa. Nu indraznesc sa plec mai mult de 5 min. Cat urc un etaj sa vad daca are nevoie de ceva... Daca stau in casa cu ea sta singura si 20 min...trebaluiesc pe la bucatarie si ma uit pe geam la ea pe hol sa vad ce face. Nu ma cere, nu ma vrea...se joaca singura. Cand doarme...e alta poveste, sunt nevoita de cele mai multe ori sa fug in stanga si-n dreapta.
Dianocica, cum iti petrecui ziua?
i-am luat cadou de craciun fetei...ma mananca palma sa il dau...sunt mai ceva ca un copil.
inchei, noapte linistita tuturor si-un pt Laura!
Ajutati-o pe Sonia
Laura13 spune:
nu-mi sariti in cap. sertarul cu medicamente e in zona de acces al lui dani. dulapiorul lui e plin cu creme/supozitoare/medicamente si vrea numai la ala. dulapurile dau pe afara de haine care nu mai imi vin. nu mai zic de covoare prafuite (dani are DA) care oricat le-as aspira nu ies ca atunci cand le bat in zapada. si vestea cea mai cea mai rea.......nepotelul meu care a fost aseara la noi a facut azi varsat de vant. imi vine sa urlu si sa mor!!!!!!!!! ce ma fac daca face si dani? peste masele? plang si nu ma pot opri
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Ktrinel spune:
Laura, iubita, alooo????...nu mai plange ca nu ajuta la nimic...te rog..si nu mai sta cu drobul de sare deasupra capului ...poate nu face...iar daca face, au mai facut si alti copii...va trece...spuneti in gand ca totul va trece, nimic nu poate dura la nesfarsit...o sa fie iar bine caa inainte, doar ca acum e un pic mai ...rau ..cu calm, da?
m_monique spune:
La multi ani pt fulguletii care azi implinesc primul anisor:
Maria Cristina
Rares Bogdan.
sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti parte de multe bucurii.
La multi ani si pt. mamicile
Dianocica
Mayaione
sa fiti sanatoase si sa va bucurati de fulguletii vostri.
Andrei (16.12.2006)
Ktrinel spune:
LA MULTI ANI MARIA CRISTINA!!!AKA, sa iti traiasca piticutza, mandra , frumoasa si desteapta...ce faceti chefuiti?