LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

stai ca vazui un mesaj..

Danutz, imi pare rau, nu te pot ajuta, dar urez sanatate multa!

Dianocica, am mai povestit eu cum erau noptile...de vreo 2-3 saptamani nu mai sunt asa urate, erau chiar f bune cu 2-3-4 treziri pe noapte si o readormeam in pat, mangaindu-o; de vreo 4 zile a inceput iar, atunci cand sparge gingia vad ca sufera f tare...ideea e ca nimic(crede-ma) nu-si mai face efectul, nici nurofen nici paracetamol, etc; dimineata chiar arata rau, ochii incercanati si rosii...mi se rupea inima, am facut eforturi si-i "lungii" somnul de dupa amiaza pana la 4 ore; adica...ea dupa 3 ore se trezeste dar mai doreste somn, de cele mai multe ori nu mai poate readormi...ei bine, acu am preconizat cand s-ar trezi s-am plimbat-o..nu se trezi decat dupa inca o ora;

chiar azi am fost la farmacie si mi-am facut aprovizionarea cu medicamente, am vrut sa incerc iar chamomila dar de 200 si nu au; eu foloseam parca de 9; dar ii dam asa inainte..

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Superbe pozele cu Luchita,Bubamara si Dani pruncusor niste ingerasi

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Laura13

nu-mi sariti in cap. sertarul cu medicamente e in zona de acces al lui dani. dulapiorul lui e plin cu creme/supozitoare/medicamente si vrea numai la ala. dulapurile dau pe afara de haine care nu mai imi vin. nu mai zic de covoare prafuite (dani are DA) care oricat le-as aspira nu ies ca atunci cand le bat in zapada. si vestea cea mai cea mai rea.......nepotelul meu care a fost aseara la noi a facut azi varsat de vant. imi vine sa urlu si sa mor!!!!!!!!! ce ma fac daca face si dani? peste masele? plang si nu ma pot opri

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

offf e greu tare ,tinem pumnii sa fie totul ok si fara varsat de vant
calmeaza-te respira adanc de 3 ori iesi la aer
eu ce sa mai zic sunt singura de dim pana seara tarziu + plus curatenie + mancare + antonia printre picioare dar vin sarbatorile si-mi trece tot

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

cum mai apuc sa citesc si eu asa pe sarite.
am citit o scrisoare catre Mos Claciun. foarte frumos Desiree.
Adina fetita ta e o scumpa. cand ma gandesc cum o sa arate cand o sa aiba par lung..n-am cuvinte.

Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

simtiti ca vine www.youtube.com/watch?v=RvfGNSR2isA&feature=related" target="_blank"> craciunul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by marani
Ktrinel, iti spun sincer ca aproape in fiecare zi la ora 9-9.30 plec din casa si ramane singura. De cateva zile nu o mai pot lua cu mine la soacra...asa ca sunt nevoita sa merg singura. Usa la camera e deschisa permanent si merge si pe hol. Ma vede plecand dar nu zice nik. Cand ma intorc o gasesc cu cheile in mana...probabil vroia sa iasa si ea din casa. Nu indraznesc sa plec mai mult de 5 min. Cat urc un etaj sa vad daca are nevoie de ceva... Daca stau in casa cu ea sta singura si 20 min...trebaluiesc pe la bucatarie si ma uit pe geam la ea pe hol sa vad ce face. Nu ma cere, nu ma vrea...se joaca singura. Cand doarme...e alta poveste, sunt nevoita de cele mai multe ori sa fug in stanga si-n dreapta.

Ajutati-o pe Sonia

mamica de bubamara (02.12.2006)

te rog spune-mi ca n-am inteles eu bine si n-o lasi pe bubamara singura acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

....eu am inteles ca urca/coboara un etaj pana la soacra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Salutare
repede ca deja mea sters un mesaj
La multi ani Dianocica, sa fii sanatoasa ca gerul iarna, frumoasa ca primavara, si bogata ca toamna. Voriam sa te intreb de mult ai ceva legaturi cu rusii asa diznearda rusii numele Diana, adica dianocica.Scuze de intarziere

roxanicova citesc zilnic dar nu reusesc sa raspund.

La sarbatoritii de azi

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Vazut BEOACA!!!! si mama CHINICO!!! Beoaca e o dulce, o scumpa, o frumoasa, are niste falcute ..., merge foarte, foarte bine, cica de vreo luna...s/a pupat de zor cu Alessia, Alessia o pupa, ea o lingea pe nas...; drumul a decurs fara peripetii, a dormit frumos la ea in scaun pana la ora...ghiciti??...5.05 ...asteptam sa vedem cum va decurge prima noapte in Romania...

Mama CHINICO va pupa pe toate, m/a rugat sa va transmit ca nu o sa poata intra pe net mai devreme de duminica...asa ca pupici la fiecare in parte, si va tin la curent cu peripetiile BEOACAI...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

PRIMUL AN DIN VIATA ALESSIEI

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput