LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 7
aelita spune:
deea
dianocica,Cristina,Rares,mayaione
katrinel,roxanica intrebati de poze,trebuie logat la contul ala comun de la Picasa de pe prima pagina.la primul an de fulgulet,si acolo parola.
Marani
quote:
Nu-s eu o mamica grozava, dar pt fata lui sunt o mamica minunata!
Yagmur sa iti traiasca frumosul !!
quote:strig si eu in cor cu voi !
Dolores, Panaa,Carla, Oanacat, kokorina, Alexandra, Mirona, Ramsan, Porumbita, Fatima, Roxana_c, Veronici, Lavyada, si alte mamici pe care de uituca ce sunt nu le-am enumerat, nu intrati sa ne pupacim putin de Craciun??
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
18s+ (DPN 18mai2008)
Yagmur spune:
Roxanica, esti totala..... cu dantura lui fiu-meu; acum sint ok, aseara ma luasera nu stiu ce deprimari... dar cred ca s-au adunat prea multe: inundatia, mocheta care inca este la uscat pe scara blocului, operatia care ma doare la genunchi, plus oboseala dupa atatea luni de munca....; cel mic este Matei, baiatul nasilor.... care nu a avut nici o treaba... linistit, se juca cu manutzele
Danita, termina cu prostiile... ca vin acolo sa te bat; eu te-am vazut... esti jumatate din mine - la compuneri nu ma bag ca nu ma tine.... "pana"
Danutz, facem trupa de urlatori ; si nu sucomba.... sintem puternice si vom rezista... (asa imi vine sa fug acasa, dar n-am cu ce )
Acs, sorry pentru bunica ta; ce talent ai....ti-am mai spus cat de mult imi place familia ta??? Si cum ne cheama la fel trebuie sa ma crezi....
Valeu... de Mayaione am uitat.... mea cupla: LA MULTI ANI!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
madaluta spune:
Dianocica Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine-impliniri, orice cadere-un pas inainte, iar gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu!
Mayaione : iti doresc in primul rand sanatate, iar in al doilea, sa iti treaca supararea pe noi si sa revii!
Maria Cristina
Rares Bogdan
Madalina 19+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna
danita spune:
dragelor , am vorbit cu mosu si el zice ca max in 23 tre sa primeasca scrisoarea ! ( data postei )
si asteapta si asteaptaaaaaaaaaa ........
lizzy spune:
flore, foarte-foarte reusit slide-show-ul alessiei de 1 an! o frumoasa si jumatate!
donia, ba da, pot sa-l tai (bradul) dar e asa frumos... parca mi-ar parea rau sa-l ciopartzesc :-)) mai vad eu cum fac...
anateo, pe de o parte felicitari pt reusite (serbare si mers), pe de alta parte chiar imi pare rau pt problemele de sanatate. offf, sper sa va reveniti la timp pt sarbatori...
ktrinel, daca nu-s bune le fac cadou, gasesc io vreun bebe :-)) si nu va mai laudati atata cu zilele libere :-)))
dianocica, si eu am rarit/scurtat f mult iesirile de vreo saptamana buna, de cand cu frigu'. din motive de muci si din motive de DA pe fata. si e mult mai bine. macar cu mucii, DA vad ca-si face de cap, s-a mutat de pe picioare pe obraji... si nu socializam deloc, nici macar la shopping, mor de frica virusilor... la anu' poate ca pe 2007 ne-am facut targetu' la boli cu varf si indesat...
flore, minunata povestea nasterii! si chiar nu ai zis nika? ai fost cumintzica de tot? pai asa cum vroiai sa te creada draga ca nasti?!
laura, daca vrei chamomila ch200 spune si-ti trimit.
asiza, mami, era frumos denis si la ultima tura de poze... da' acuma ce i-ai facut de e si mai frumos?! in afara de creasta, care e beton! ... ioi si ce-mi place camera ta rosie... auzi, elefantul ala de scuipa baloane, de unde e? vreau si eu!
amr 1 zi, adica vine maine??? ioi, ma ia cu fluturashi iara...
bebinuta, felicitari pt mers! e un feeling minunat sa vezi ca prinde curaj si... si... se desprinde... a plecaaaat...
shoshika, esti tare! "Pe 26 l-am rugat pe doctor sa ma mai vada o data inainte de-a pleca. A fost amabil si a venit la spital. Mi-a recomandat SEX." ... "partea a 2-a urmeaza pe 30". sa inteleg ca ati fost ocupati tare zilele alea, nuuu??!
manu scumpa mea, am vazut pozele! luca e minunat! pai unde-i supararea, ca n-o vad! hai stiu ca a fost agitat, si prin plans ti-a aratat el asta, cu atata lume in jurul lui nu-i de mirare. foarte reusit tortul! chiar mi-a placut f.mult ideea! cred ca o fur :-))
marani, cu pozele de 1 an... e pe vine si pe forum. stai sa caut link-ul...
moaaamaaa, ce v-ati mai chefuit aseara!
[io n-am venit, am fost un pic accidentata aseara, nu ma intebati...]
dianocica! iti doresc tot ce-mi doresc mie! (copii... multi si sanatosi! ca destepti si frumosi ies oricum )
mayaione! sanatate!
maria cristina
rares
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
acs spune:
Flore, mi-a placut mult, mult cum ai povestit despre nastere! Alessia este superba!
N-am apucat sa va povestesc cum a fost ieri la serbari. Am fost doar la Ioana, iar la Maria s-au dus mama si Stef. Victorila a ramas acasa cu strabunica (mamaie) si i-a scos peri albi. Asta pentru ca mamaie nu-l lasa sa faca mai nimic: nu e voie pe gresie, nu e voie la frigider etc. Bursucul tocmai acolo vrea! Dar o iubeste asa de mult! Cum gaseste usa deschisa la camera ei, cum hop acolo. Si striga si se intinde sa-l ia in brate! Iar cand lipseste de acasa (se duce uneori la soacra mea), o cauta prin casa si la intoarcere se lipeste de ea! Simpatia e reciproca :).
Dar sa revin la serbari. Ioana a fost imbracata in costum popular. Ma pregatisem cu ie si fota, dar cand am ajus la gradinita, era deja imbracata. Arata ca o mica si frumoasa tarancuta! I-am legat basmaua pe cap, dar n-a vrut defel sa stea cum trebuie. Asa ca in timpul serbarii, se tot plimbau educatoarele pe langa ea sa-i aranjeze baticul. La un moment dat, vazand ca-i tot cade pe ochi (si statea prichinduta cu capul in sus, sa poata vedea si ea cate ceva pe sub basma), s-a indurat una dintre educatoarea si i-a scos-o. Toti piticutii au fost nemaipomeniti. Au spus poezii, au cantat, au dansat... Ioana mea tot avea ce avea cu fusta. O tot aranja, o ridica si se uita sub ea, ba numara dungile de pe talpa, ba-si tragea baticul pe spate. Ma pufnise rasul si ma chinuiam sa nu scot zgomote, sa deranjez serbarea :). Am si fotografiat-o si filmat-o cu chiloteii la vedere :). Stef m-a certat, ca nu-i frumos cum se comporta, dar mie mi s-a parut dulce de tot. Evident ca o invat ca nu-i frumos sa-si ridica fustitele, dar ieri nu i-am zis nimic; asa drag ii era de fusta aia, ca o intorcea pe toate partile s-o examineze :). Dupa serbare au urmat cateva poezioare si cantecele in engleza. Toti copiii erau entuziasmati si emotionati; recitau si cantau din toata inima. Minunat!
Despre serbarea Mariei nu stiu decat ce mi s-a povestit :(. Astept sa vad pozele. Oricum, Maria a fost o Craciunita foarte frumoasa :).
Am avut emotii mai abitir decat daca as fi fost eu actor la serbare. Sper sa ma obisnuiesc in timp, ca parca ma vad facand infarct cand or avea copiii vreun examen.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Laura13 spune:
pot sa ma plang. azi noapte de la 22.30 la 7.30. chipurile 9h. azi in 2 reprize catre 1/2h. fix. trezit plangand. rau. e super super obosit. si eu la fel. noroc ca a venit florin ca trebuie sa fac curat in bacatarie, baie, dulapuri, sertare. suntem franti toti 3. si eu ce fac azi? daca il culc de noapte pe la 8 (ca va fii rupt), maine se trezeste la 5. daca la 8 il culc si il trezesc dupa 1/2h adoarme la 12. ce fac????? ce-i cu el???? sincer va spun ca m-a apucat plansul. sunt obosita. am o gramada de treaba. casa e cu curu-n sus, vroiam sa fac curat. cand, cum? ca sta numai si nuami intre picioarele mele sau la mine in brate. vreau sa fie bine!!!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Laura13
pot sa ma plang. azi noapte de la 22.30 la 7.30. chipurile 9h. azi in 2 reprize catre 1/2h. fix. trezit plangand. rau. e super super obosit. si eu la fel. noroc ca a venit florin ca trebuie sa fac curat in bacatarie, baie, dulapuri, sertare. suntem franti toti 3. si eu ce fac azi? daca il culc de noapte pe la 8 (ca va fii rupt), maine se trezeste la 5. daca la 8 il culc si il trezesc dupa 1/2h adoarme la 12. ce fac????? ce-i cu el???? sincer va spun ca m-a apucat plansul. sunt obosita. am o gramada de treaba. casa e cu curu-n sus, vroiam sa fac curat. cand, cum? ca sta numai si nuami intre picioarele mele sau la mine in brate. vreau sa fie bine!!!!
Hooooo cu tata! opreste caru!
vine presedintele la voi in vizita diseara sau care-i graba cu curatenia? i-auzi...prin sertare...beeeey la mine-n sertare n-o mai intrat o carpa de curatat sau scuturat de exact....13 luni! si ? unde arde? cine-i mai important acu? tu&pruncu? sau curatenia casei ? fii buna si odihneste-te...ca odihnita toate se fac mai repede si bine...serios.. odihnita o sa vezi lucrurile cu alti oki...asta-i regula de baza la bebei: cand bebe doarme si tu, daca nu, o sa sfarsesti si mai stresata(si obosita), si asta nu vrea sa zica ca in final o sa ai casa curata....hai pupici si la culcare.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
marani spune:
quote:
Originally posted by Laura13
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Si daca-ti spun ca se poate mult mai rau, ma crezi? te va face sa te simti mai bine?
asadar: am avut luni de zile continuu cu nopti fff rele, nopti rele Laura insemnand ca pana pe la 1 dormea ok cat de cat ( eu ma culcam pe la 11-12 caci toata treaba de peste zi o faceam seara )...dupa care sa te tii bine, plimbam toata noaptea; eu dormeam o ora-doua pe noapte...Si nu se linistea daca puneam mana pe ea sau cantam, ci plimbata..imagineaza-ti 12 kg tinute intr-o anumita pozitie..fara s-o misc prea mult ca e jale..Si cu sotul noaptea nu doarme, deci numai eu ii eram alaturi...plus ca in ultimele 2 luni la Durau statea treaza peste noapte 1-2-3 ore, nu pt ca vroia ci pt ca nu mai puteam s-o tin in brate si o trezeam; si atunci joaca...joaca...o oboseam tare sperand ca va adormi mai usor.
Sa-ti povestesc cum fu azi-noapte? stai jos, ia-ti o cutie de popcorn: culcat la 19.00...trezit la 23 si plimbat continuu pana la 1 cand am reusit s-o asez pe pat; am dormit de la 1-3, la 3 dimineata iar incepu cu scancete (daca nu o linistesc in faza aia incepe sa planga, se pune in fund si se trezeste de tot)...pe cuvant sa ma crezi abia la 5.30 am pus-o-n pat...pe la 4 nu mai puteam si am trezit-o, a stat mititica cu capul pe perna mea si se uita juma de ora la luminitele din brad; si somn iar de la 5.30 pana la 6.30. Gata, ce frumoasa-i viata, s-a trezit atunci!
Si ce crezi, nu oricum, ci cu febra...2 masele ii sparg deodata, ca niste ace se vad colturile impungand gingia...ffff agitata dimineata, plangea din orice, am aspirat printre picioarele ei, am intins rufele cu ea (ea imi dadea carligele), mancare seara fac;
Si sa nu crezi ca ma odihnesc dupa amiaza cat ea doarme..pt ca f linistita in somn ala e juma de ora (desi doarme 2hjuma-3)..iar in jumatea aia de ora merg la soacra s-o hanesc, s-o hidratez, sa-i dau medicamentele, sa-i fac cumparaturi, sa "prizez" mirosul de urina si tabacul imputit din casa ei;
te-am convins ca se poate si mai rau? daca nu, zi-mi ca mai am...
, o sa fie bine, faceti cu randul noptile...el o noapte si te odihnesti tu, tu o noapte si se odihneste el; dupa ce-l culci speli sanitarele, faci mancare, curatenie dulapuri...
Ajutati-o pe Sonia