LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

yagmur vazut poze cu Luca plangaciosul. baietelul emotionat. ce bine i se vede maseluta.
acs m-am emotionat si eu cand am citit cum a fost la serbare. daca ai timp, pune si ceva poze.
marani e superba bubumara.
Laura eu la curatenie generala chem femeie. nu face asa cum as fi facut eu, dar sunt multumita.
Dbunny superba serbarea. e frumoasa si ca idee, dar si ca interpretare. cred ca dani a avut un rol greu.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi Ani iubita noastra fetita. sa fii sanatoasa, sa ai mult noroc, iar pe noi sa ne tina DD sanatosi sa putem avea grija de tine. te iubim mult.

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Maria Cristina de aka esti o dragalasa sa cresti mare si sanatoasa.

Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
in primul rand DIANOCICA sa nu te schimbi! in rest stii tu: sanatate, fericire, copii multi la fel de reusiti ca d si sa continui sa faci totul ca si pana acum! si ceva mancare si alte cehstii
desiree ai plecat? cand pleaca exact fata asta? oricum....drum bun, distractie placuta si sa faceti multe multe poze!
shoshika sex?
dayanara hai ca ai fost super simpatica!
yagmur imi pare rau ca nu a fost luca in cea mai buna forma de ziua lui! dar sunt sigura ca a fost la fel de scump si simpatic ca de obicei. poze nu pot sa vad.....again oricum, vroiam sa zic....n-a fost el toata sarcina? pai cum sa fie fara plete.....logic ca a plans la tuns
aelita sofia zice nani-nani! i am in love!
dbunny deci ceapa.....e buna de tinut minte. cum a fost peste zi? fara febra sper!
octavian ffff frumoasa sclisoalea ta!
danutz cum mai e Rares? unde plecati la ai tai?
acs versuri? wowwww!
roxanica eu sunt hotarata din 7 ian ma apuc de cura! gata, sincer obosesc f repede de la kg in plus. ieri am fost la epilat si cand m-am vazut...... celulita, vergeturi si grasime cat cuprinde
flore a dormit pana la urma? asa si eu am vrut sa il culc la 3........nik, n-a vrut si pace, pana la urma a adormit la 4.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Dianocica

multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti alaturi de d si sexos. sa stapaniti fericiti noua casuta.

imi aduc aminte ca dupa ce am nascut am intrat pe forum sa vad ce se mai intamplase. iar tu imi scrisesei ca "fetita mea va fi o scumpa" , stiai tu ca doar sunteti nascute in aceeasi zi

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Ktrinel ce tema ai gasit! al meu nu vrea sa stea deloc singur. si daca merg la baie e dupa mine. daca plec in alta camera e dupa mine, si ca sa nu ma piarda, ma trage si de pantaloni. daca stau in sufragerie la calculator, se joaca putin singur, iar cand se plictiseste vine sa-mi bata in tastatura.
danutz imi pare rau ca rares e bolnavior. sa-i treaca repede.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ktrinel, Denis sta singur, in tarcul plin cu jucarii, circa 15 min, o data sau max de doua ori pe zi...in rest e mereu dupa nadragii mei...oriunde ma duc hop si el ...
Laura, ce sa-ti zic...curatenia pe ultimul loc, bine ti-au spus fetele, iar seara, imediat dupa ce adoarme si dupa ce bagi o tigara ...apuca-te urgent de sertare, ca doar nu dureaza mult...In rest, putere multa, plange cat sa te descarci rapid si gata, daca face varsat de vant, asta e...trece, iar tu vei gasi resurse sa treci peste toate impreuna cu Dani, te asigur de asta!
marani, offf, cat trebuie sa sufere, mititica...imi pare tare rau pentru voi...Doamne ajuta sa treaca repede perioada asta si sa fiti bine, fara cearcane si cu zambetul pe buze amandoua!
Dbunny, foarte fain Dani la serbare!
Adina, pupam Ale serioasa! ...Vine tati de sarbatori acasa, nu?
Flore, FOARTE IMPORTANT: pupa Beoca si pe mama ei de la noi, de la Cluj...MUSAI! Sar'mana...
Danutz, mami, multa putere si tie si lui Rares sa treceti peste toate!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

sorry.....n-am vrut sa trimit
dianarus mersic de oferta....mai incerc in iasi. daca nu gasesc......anunt. vroiam sa te intreb ceva de DA.....e posibil sa apara mereu intr-un singur loc? dani are, o data la 4-5 zile, pielea ffff uscata pe piept si se scarpina rau. din nefericire, dau cu crema zilnic si nu trece decat cu advantan (hidrocortizon) cam o data la luna folosesc. si nu pot sa imi dau seama de la ce! nu i-am dat nimic nou, am scos pestele/banana/tot. poate doar de la praf/covoare....incerc sa remediez problema
dbunny n-am mai dormit cand doarme dani de la vreo 3-4 luni. si ai dreptate, dar din ianuarie ma duc la munca, timp va fi si mai putin......cine imi face? ca am senzatia ca se darama casa de dezordine peste mine!
marani stiu, stiu si ma gandesc, sincer, cum reusesti si cum rezisti. bravo tie pt asta! dar, uite, cateodata ma apuca disperarea. cui sa spun daca nu voua?
dia bravo oanei ca doarme bine! sa nu-si schimbe obiceiul! o rog eu frumos!
donia "cruta-ti oscioarele".........au.......piciorul meu....si dc e plecata in concediu pana in 7 si eu din 7 incep munca....noroc cu calmantele!
ramsan pai numai roxanei ii urezi craciun fericit?
monicabb va doresc o noapte fara reactii adverse!
ktrinel dani sta singur numai la reclame in tarc....cat dureaza reclamele.....dar nu mai mult de max max 10 min. dar se joaca singurel (eu in camera pe canapea), el se plimba arunca mingea se duce o prinde, rade, se joaca pe jos cu masinutele face si un brbr.....se mai joaca singurel dar eu sa fiu acolo. daca plec.......repede repede dupa mine!......de ce ma supar.....pai eu am avut varsat de vant la 18 ani.......groaznic, bube si in ......(nu in fund ci dincolo), in gura peste tot. aveam 18 ani si tot am rupt vreo 3 si am semne. plus febra, plus sta in casa 2 sapt. si el are abia un anisor.
danutz rubeola???? offf, ma rog sa nu fie, sa fie alarma falsa! Doamne ajuta!!!!
chinico bine ati venit! flore multumim de vesti!
asiza nu pot sa fac cand doarme el pt ca dulapul e la el in camera....ma rog, am facut azi comoda lui florin, 2 sertare de-ale mele si 1/2 de dulap, bucataria, baia, geamuri si sertarele cu medicamente. maine........ordine hol, sufra, un dormitor, aspirat 3 camere si holuri, sters pe jos, praf, batut 2 covoare, geamuri bucatarie....si cam atat. maine sper sa ma ajute si florin.....sta si bone toata ziua si ma ajuta cu dani....desi dani nu vrea cu ea cand sunt eu acasa......ma rog, om vedea. tre' sa mai cumpar cadouri, sa le impachetez, sa iau brad, sa fac brad...........
gata, nu mai plang, nu mai zic ca mai iau si biciuri pe aici si chiar n-as rezista. dani a adormit repede, era frant....l-am culcat ca de obicei la 21.45. tineti pumnii sa dormim si noi!
va pup pe toate!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Tati e pe vapor deja...pe la 11.00 e in Franta, apoi Germania, Austria, Ungaria si Romania...pfuaaa, cat mai este......probabil maine noapte ne vom strange in brate!

Azi am primit vizita de maxima importanta si am facut schimb de cadouri...ghici cu cine...da, da, cu Luca, care nu stiu cat de incantat a fost ca l-a revazut pe Denis, intrucat asta al meu l-a cam tras de par si i-a cam bagat deshtele-n ochi si-n gura...aici dovada...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Diana
Mayaione

Maria
Rares

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput