Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimi...
Maria, chiar iti duceam doru, mai gagico, Sper sa-ti rezolvi treaba cu netul, ca asa nu se mai poate

Spor sa aveti fetelor la gatit, la curatenie, la ... ce vreti voi.

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Buna dimineata! Sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi si cuminti!
Eu sunt noua aici si ma intrebam daca ne primiti si pe noi in randurile voastre...
Fiica mea, BRIANNA-MARIA, s-a nascut pe 9 sept 2007, ora 7, la 31 de saptamani, cu 1700g si 41 cm si a avut scor apgar 6 in primul min si apgar 8 dupa 5 min. Acum la 3 luni are 5200g si 58 cm si doc e foarte multumita de ea cum evolueaza.
Si pe mine ma preocupa faptul ca inca nu prinde in manute obiecte dar doc mi-a spus ca fata mea are alte preocupari ( ar vrea sa mearga). Nu pot sa o tin in brate ca se propteste mereu in picioruse si pedaleaza iar cand sta in fundulet la fel, se propteste in picioruse si se impinge ca daca nu sunt pe faza se rastoarna.

copilul meu

alte poze

Cristina 25+
Briana Maria

"Nici o alta bogatie nu e mai scumpa decat copilul, fiindca copilul e rupt din suflet si legat de el."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

maria eu am clicknet si merge foarte bine... si il am de 2 ani:)

nu mai zic ca imi pare rau ca n-am ajuns lka intalnire... insa am avut o zi tare grea cu robert.... nu a vrut sa doarma si a fost foarte marait si urlacios... asta e, poate altadata avem noroc

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

annitha_cl bun venit si tie si printesei tale

ma apuc de cap nou

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata

sa aveti o zi frumoasa.
noi ne-am apucat de curatenie.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

bun venit Annitha_cl.
Sa-ti traiasca pitica.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Bine ati venit annitha_cl!

hihi prisi, eram sa ma apuc eu de un nou capitol... numai ce am trecut-o pe annitha_cl pe listuta cu dulceata de Briana

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

un nou capitol Aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata harnicutelor.

Am reusit si eu abia acum sa citesc din urma, eu nu va mai fac fata, citesc si cand sa scriu teroristul meu vrea alint sau papa sau are tati o problema....

Am vazut poze de la intalneala, frumosi bebici si mamici.

Bernix, voiam sa-ti spun de miercuri seara, calendarele s-au lasat cu lacrimi, au plans bunicile cand le-au vazut, cica acum o sa vorbeasca ''singure'' prin casa.Multumesc inca o data.

Eu sunt in urma cu toate, nu e gata curatenia, am de calcat...fara numar, dosarul pt CIC nu l-am depus e tare greu sa-mi puna directa mea o semnatura si stampila pe adeverinta....asta este....nu ma enervez.

Nu cred ca mai intru azi, treaba multa......sa aveti o zi buna.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

buna seara ,mamici .Sa va fie de bine celor care ati papat papanasi ,bine ati facut ca nu ati facut poze cu papanasii ca ,in schimb ,super pozele cu bebei si mamici frumoase,niste draguti cu toti.Perechi sau facut ,noi strangem bani de nunta si poate vreti sa va nasim .
imi merge netul ca dracul.5min merge 10min nu ,of,of
Are cineva CLIK NET ,sau cum ii spune prin romtelecom

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

vezi ca eu am spus ca au schimbat DNS-urile
te duci in internet connections
selectezi conexiunea pe care o ai, dai click dreapta pe ea, apoi selectezi properties ok, general, selectezi internet protocol, properties si bifezi use the following dns:
193.231.100.130 si 193.231.100.134 si ar trebui sa iti functioneze

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput