Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

afibebe NOAPTE BUNA

Mergi la inceput

Am ramas singurica pe aici ,asa ca ma bag si eu la nani
NOAPTE BUNA dulceturi si papanasi

Mergi la inceput

va rog mult luminati-ma si pe mine ,netul de la romtelecom o functiona cum trebuie ,am sunat la aia si au o oferta buna ,dar nu stiu daca este ceva de capul lor ,la noi cred ca este problema la net de cand am mai cumparat un calculator si a pus net la amandoua ...Va intreb acum pt ca maine dim nu stiu daca reusesc sa intru ,daca oi avea net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Gata am adormit fetita din nou.Roxana astept vesti bune maine dimineata.Maria noi suntem la RDS, merg bine 2 calculatoare dar cand e vremea urata, furtuna cade si netul si tel.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Noapte buna, tuturor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Eu i-am am disparut...parca nu imi mai ajunge timpul.
Luni, pe 17 am fost la control cu Tudor pt ca a implinit 3 luni. Are 64 cm si 7 kg. Nu sunt probleme, totul bine.

Roxana - am fost la dr. Fugarevici, nu prea mi-a placut. Din ce am vazut pana acum dr. Andreea Manda ramane preferata mea.

Voi faceti copiilor vaccinul Prevenar? Noua ni s-a recomandat, in USA intra in schema de vaccinuri obligatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

No,se pare ca v-ati distrat la intalneala.Sa av fie de bine.Multam de poze...era o admosfera super.Bravo!Annisio ce roshie esti fato...misto!

Andreea11 si eu am fost la o nunta...parca aveam 30-32 asptamani.Nu mai stiu exact,rochia am cumparat-o de pe ebay.
Uite aici o poza:http://good-times.webshots.com/photo/2651596920079224975MhgpJo
Isabeluta tare grasunas si frumusel globuletul.
Dany tu ai inceput munca?

Bai yo eram disperata sa prinda si fii-mea ceva intentionat in maini....deh...probleme cu capu' si iaca azi...ma jucam cu un celofan prin fata ei...a intins manuta si a prins celofanul intre degetele.Acu' m-am linistit,am un copil absolut normal,destept,frumos...s.a.m.d,iar mama lui tare modesta

Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Andreea11, eu am fost nasa cand eram insarcinata in 6 luni..asta vara..rochita este facuta :
http://good-times.webshots.com/photo/2515197980077540859ICHdnk

La Multe Lunite Miruna Ioana, Mihai Sebastian, Andrei si Giulia!!

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

buna dimineata ,mamici si bebici ,sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

neatea si de la noi, sa aveti o zi buna

noi am avut o noapte super, am dormit si eu beton, de mult nu s-a mai intamplat

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput