Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 19
bikmaria spune:
Am ramas singurica pe aici ,asa ca ma bag si eu la nani
NOAPTE BUNA dulceturi si papanasi
bikmaria spune:
va rog mult luminati-ma si pe mine ,netul de la romtelecom o functiona cum trebuie ,am sunat la aia si au o oferta buna ,dar nu stiu daca este ceva de capul lor ,la noi cred ca este problema la net de cand am mai cumparat un calculator si a pus net la amandoua ...Va intreb acum pt ca maine dim nu stiu daca reusesc sa intru ,daca oi avea net
myral spune:
Gata am adormit fetita din nou.Roxana astept vesti bune maine dimineata.Maria noi suntem la RDS, merg bine 2 calculatoare dar cand e vremea urata, furtuna cade si netul si tel.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
urmychance spune:
Eu i-am am disparut...parca nu imi mai ajunge timpul.
Luni, pe 17 am fost la control cu Tudor pt ca a implinit 3 luni. Are 64 cm si 7 kg. Nu sunt probleme, totul bine.
Roxana - am fost la dr. Fugarevici, nu prea mi-a placut. Din ce am vazut pana acum dr. Andreea Manda ramane preferata mea.
Voi faceti copiilor vaccinul Prevenar? Noua ni s-a recomandat, in USA intra in schema de vaccinuri obligatorii.
devylla spune:
No,se pare ca v-ati distrat la intalneala.Sa av fie de bine.Multam de poze...era o admosfera super.Bravo!Annisio ce roshie esti fato...misto!
Andreea11 si eu am fost la o nunta...parca aveam 30-32 asptamani.Nu mai stiu exact,rochia am cumparat-o de pe ebay.
Uite aici o poza:http://good-times.webshots.com/photo/2651596920079224975MhgpJo
Isabeluta tare grasunas si frumusel globuletul.
Dany tu ai inceput munca?
Bai yo eram disperata sa prinda si fii-mea ceva intentionat in maini....deh...probleme cu capu'
si iaca azi...ma jucam cu un celofan prin fata ei...a intins manuta si a prins celofanul intre degetele.Acu' m-am linistit
,am un copil absolut normal,destept,frumos...s.a.m.d,iar mama lui tare modesta
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
kriss79 spune:
neata
Andreea11, eu am fost nasa cand eram insarcinata in 6 luni..asta vara..rochita este facuta :
http://good-times.webshots.com/photo/2515197980077540859ICHdnk
La Multe Lunite Miruna Ioana, Mihai Sebastian, Andrei si Giulia!! 
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
prisi spune:
neatea si de la noi, sa aveti o zi buna
noi am avut o noapte super, am dormit si eu beton, de mult nu s-a mai intamplat ![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)