Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
kriss79 spune:
Bernix, ca varsta ma refeream..deci Mihnea a Teodorei..
A mea la 2 luni si cateva zile are 4,500 gr..
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Roxana_G spune:
Annisia, multumim mult pentru poze. I-am dat link si sotului sa vada si el ce adunare de mamici si bebici.
La noi ordinea aproape gata. Mai am jucariile dar ma duc sa trezesc somnorosul ca nu mai doarme el la noapte. Si eu abia astept sa ii culc sa stau intinsa putin.
Kriss, la noi e extrem de cald, 26 de grade in general, bebe sta in maneca scurta si pantalonas subtirel. Noaptea ii pun maneca lunga si nu doarme invelit.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
ce ma enervez ca nu am venit 
. imi facusem planul de ieri ca sa vin, dar azi noapte am avut o zi naspa, cu bebe marait, care s-a trezit la 1, apoi la 5 sa pape, apoi la 7 si apoi au inceput tresaririle alea si nu a putut sa adoarma, iar din nou la 11:30 dupa ce l-am alaptat...asa ca m-am pus pe plans ptr moment iar apoi am dat ceva telefoane pe la interamerican ca sa ii faca o programare pt o encefalograma. Asa ca eram stresata si nu am vrut sa va stric distractia....
Oricum dupa ca un facut toata ziua a fost cumintel si s-a jucat, si iar s-a jucat....
Sper sa nu fie nimic, dar sunt ingrijorata.
Oricum ,seara l-am lasat pe al meu sot cu bebe si m-am dus sa ma intalnesc cu o veche prietena din vremea liceului.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Bernix vreau sa va multumesc din tot sufletul atat tie cat si lui Bobo, pentru superbele calendare...Ieri cand mi le-a adus sotul m-am emotionat cu totul si m-am tot uitat la ele si parca nu imi venea sa cred ca bebe e asa de mare. parca ieri am aflat ca sunt insarcinata..... de abia astept sa le vad reactia bunicilor...asta da surpriza 
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxali spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Bernix, ca varsta ma refeream..deci Mihnea a Teodorei..
A mea la 2 luni si cateva zile are 4,500 gr..
Avem 2 luni!!
Cristinafericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
A mea la 2 lunite(-2 zile) cam tot atat 4.450...de la 2.500 cu cat a plecat din spital sant superrrrr multumita.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
kriss79 spune:
Roxali, lasa ca se fac fetele noastre mari!a mea a iesit din spital cu 2,750..asa ca tot pe acolo suntem amandoua..
Rox, nu eu intrebasem de temp din casa si imbracatul bebeilor..ci Andreea11 parca..dar nu-i bai![]()
Avem 2 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Yaia am reusit sa gasesc undeva pe net curbele de greutate si inaltime:
http://www.eltern.de/forfamily/gesundheit_ernaehrung/gesundheit/groesse_und_gewicht.html
Curbele sunt diferite pt fete (Perzentilkurven für Größe und Gewicht bei Mädchen) si baieti (Perzentilkurven für Größe und Gewicht bei Jungen). Pe axa de jos, aia pana la 20 sunt anii
Eliza (06.09.07)
Multumim frumos!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
prisi spune:
gata, am terminat si calcatul, azi am fost harnica , am fost la intalneala am reusit si ceva treaba....
Mirunica mea rade in hohote prin somn, cred ca ii viseaza pe cei doi printi (A&Y) de azi de la restaurant
Annisia multumim de poze , dar nu reusesc sa le descarc, nu dai si tu un mail cu ele sau pe mess...
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
isabeluta spune:
Vai ce de bebei si ce de mamici!!! Toti niste frumosi...m-ati topit!
Cineva zicea ca nu a vazut papanashii in poze...pai cum nu i-a vazut erau 4 papanashi nazdravani cu cate o dulcetzica parfumata langa ei. Hihihi
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
isabeluta spune:
Am si eu un globuletz aici!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2912145910102218871vxpgMh
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei