* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (93) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Fetelor va multumesc mult pt galerie.Eu merg la dr la ora 3.Nu imi iau bagajul cu mine pt ca va incerca sa imi induca nasterea cat mai natural posibil(asa mi-a facut si la prima nastere).Daca incercarea naturala de deschidere a colului nu va da rezultate atunci probabil maine ma va interna si imi va declansa nasterea.Voi incerca sa va tin la curent.Va pup!

danonique 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by virgo

Gagici , sunt un om facut !

Vine dusmanu' de barbat aseara pe la 9 si descarca o cutie maaaaaaaaaare din masina . Scria Whirlpool pe ea . Zic : "Gogule , mi-ai adus cumva masina de spalat !?"

"A , nuuuu" , zice el , ca dintr-aia ai . "Hai sa-ti arat gaselnita"

Se desface cutia cea mare , inauntru un soi de "cadita" din ebonita - am crezut ca e vreun aparat de masaj , ceva , dar eu oricum nu ma dau in vant . Zice : "hai s-o montam sa vezi cum functioneste" . Din cadita se deschide un soi de cabina din textil , grosuta si plasticata la exterior . Care se agata de un suport inalt din aluminiu . Arata ca o cabina de dus in miniatura .

"Adu o haina , ceva , un sacou sau costumul meu ala sifonat !" Ma execut . Inauntru pune omu' apa distilata intr-un container de plastic . Punem si costumul , direct pe umeras . Si-i dam drumul !

In 25 de minute : spalat la aburi periculosi , calcat si uscat , gata adus de la curatatorie !!! Sa-mi cada fatza !!! Dati cautare pe google , jucaria se cheama Pret-a-porter si este calcatoare la domiciliu . Pui haina inauntru , dai drumu' la buton si in 25 de minute ai toale "afumate" , calcate si dezinfectate . Fara sa misti un degetel !

Azi urmeaza hainutele lu' bebe . Le pun pe toate odata . Ca incap . Si pernele . Si plapumaaaaaaa ! Si rochia de mireasa ! Si cele 10 sau 15 camasi are asteapta o baie buna de aburi .

Hai salut ca am dat de lucru .

VREAU SI EUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Virgo, acum, chiar ca ne-ai atins pe majoritatea dintre noi....
Tocamai ce ne vaitam si "compatimeam" impreuna zilele trecute la subiectul-teroare "calcatul rufelor"

Laura 33+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

danonique bafta si nastere usoara !

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Gugu felicitari pt Gugu cel grasunel.Refacere rapida!

danonique 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Miri_mik,
era sa ma reped pe scari in jos cu aparatul ca afara a iesit soarele ala dusmanos cu dintii de otel! Bine ca am verificat intai bateriile la aparat si sunt ...normal...GOALE! Asa ca le incarc si dupa masa cand mai iesim la pascut ma uit de "macrameuri". Si acu la treaba....
Am trimit totusi deja niste e cards ....

Ceska, 36 sapt+ cu Benji
AMR 4 Saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777

Mergi la inceput

La multi ani si nastere usoara Littlebig!

danonique 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

multe sau mai intamplat pe aici.......
bebe Gugulet bine ai venit pe lume,pupam pe mama Gugu ,felicitari tata ,sa va traiasca si sa va bucure ingerasul[/red]
Gina ce faci tu??
Ven esti pe ultima suta de metrii,bafta multa mamico
Angi se pare ca te tii tare .....abia astept sa vad cum decurg lucrurile la tine ,iti tin pumnii si ma rog pt tine ....surioara
Miri ai incercat sirop de Patlagina ,simplu nu cu propolis ca este si asa,mie chiar mi-a facut bine ,sa linistit tusa dupa 2 zile ....10ml seara ,10ml dimineata,incearca
nu in ultimul rand pentru sarbatoritele noastre Felicia,Littlebig si anticipat pentru maine [red]Ellenuta
va pup ma intorc in patut

31+Sara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Danonique nastere usoara!!!

Poze
A venit Bebica!!!

34+

AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Gina sper sa ai o nastere usoara si o refacere cat mai rapida sa te poti intoarce cat mai repede acasa impreuna cu noul membru al frumoasei tale familii.Pup!

danonique 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Neata si de la noi...azi noapte am adormit bustean dupa dicarbocalmul pt arsuri./..si acum am mai fi dormit daca nu am fi avut vecinii astia care dau gauri...eu tot am impresia ca daca le vezi casa e asa...ciuruita...toata ziua gauresc..pt ce o fac...habar nu am...

Miri...FELICITARI...eu ti-am mai zis ca te admir poti face multe lucruri "telectuale" in sarcina...
la mine maximul e sa ma uit pe ziarul liberatatea (in viziunea mea..the worst ziar ever)..am specificat...sa ma uit...deci..inca o data felicitari pentru succese si ..te asteptam cu altele si altele...

Danybv...cred ca va fi foarte frumos...sigur se va descurca sotul tau...asa ce mi-as dori sa merg si eu ...la biserica de craciun..numai ca...nu prea pot sa stau mult..si..colindele sunt la sfarsitul slujbei..poate reusesc totusi...Sa iti spun un secret..eu cand am fost mica visam sa ma casatoresc cu un preot...sincer...nu s-a iontamplat (voia lui Dumnezeu as zice)..dar am rfamasa asa...cu o nostalgie..oricum..te-am vazut in poze..esti deosebita...poate mai pui poze si cu toata familia ..sa vedem si noi...

LA MULTI ANI SARBATORITELOR....

Kalosalina...cat despre edeme..eu nu am avut in viata mea inainte de sarcina..nmimik nimik..si acu...mi se umfla mainile..ciudat tare..ca in rest ..nimik..tanti dr a zis ca..asta e..nu are ce remediu sa imi dae...sare nu mananc...mezeluri..nema..adik..sarea asta ascunsa...ce sa zic..trec toate...

LaLa_D...despre lamaie pot spune un lucru cert..are gustul foarte patrunzator..dar este singurul citric alcalin..deci..nu le face rau bebeilor..iar o picatuira doua nici atat...Bine...in rest..nu stiu cum e cu sughitul..dar...lamaia e foarte buna de exemplu sa o bea mama in timpul alaptarii..Acum ce sa zic..si sughitul asta la nesfarsit nu e lucru bun pentru ca inseamna ca bebele sufera..adik are o iritatie pe diafragm..si..de aia...e el fiziologic dar...trebuie controlat cumva

Kalosalina..din nou...si noi mergem de craciun+rev la ploiesti la parinti..drumu e mai scurt ..dar..dr a zis ca nu e problema..sigur ajung in timp daca e sa se intample ceva...Doamne fereste

Asa..acum ...la noi in casa e varza..adik bucatarie..este o cocina..trebuie sa o detzelenim...dar..dupa masa ne asteapta o excursie ...cu masina ...si nu prea ar trebui sa ne obosim excesiv..uf...uf..ce de dileme...Pai...las calc deschis..mai dau refresh sa vad ce scrieti..si..gata treaba pe ziua de azi:D

Alina 32 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 8 Saptamani

Mergi la inceput