* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (93) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

neatza! am de recuperat din urma, asa ca revin cat pot de repede.

inainte de asta...MONICA-DOC, si eu optez pt a doua varianta de album, e mai prietenoasa. ma intreb daca ii putem pune si-o melodie slide-ului cu ricina, am vazut ceva de genul asta la nemary.

pupam

irina 37 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Felicia
Littlebig
Gina
Danoniq
Littlebig

Fetelor, deci s-a dat startul pe bune la nasteri!!! Moama ce emotii ma apuca!

38+ AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Gina, Danonique si Little Big nastere usoara si sa auzim numai vesti bune

Mari 34 bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

roxi, mami de adela, ptr sughit poti sa-i dai si niste lamaie stoarsa .. o sa se strambe dar e buna ptr bebe!

lala, saru-mana pentru urarile anticipate!!

Sa nu le dati lamaie la bebelusi , nici macar cateva picaturi , va rog eu . Ei au un stomacel atat de delicat si neformat iar lamaia este un citric tare , mai este si cu potential alergen . Daca tot e sa le dati ceva pentru sughit ( desi sughitul este fiziologic in primele luni ) mai bine le dati laptic .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuzici,noi suntem ca si pana acum ,...ne vaitam de burtica,de solduri de la injectii ,etc,Tinna S si eu vomit zilnic ...stai linistita ca macar 5,6 saptamani mai trec ,eu asa sper \Cred ca am ce citi nu gluma dar nu stiu daca o sa pot ....Lala ma bucur ca ai revenit printre noi si ca micuta ta e bine Angi nu vine ingerelul??
O sa incerc sa citesc ceva din urma ,va pup pe toate si pe toti clopoteii nostrii

31+Sara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetelor, vreau sa va mai cer o parere: de Craciun as vrea sa merg la ai mei la tara, la 80 de km de Bucuresti. Este un drum cam de o ora jumate de la mine de acasa. Credeti ca daca Doamne fereste, ma apuca nascarea pe acolo, este vreun pericol sa nu ajung la timp la Giulesti?

Poze
A venit Bebica!!!

34+

AMR maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala, dr pediatru i-a spus sorei mele sa-i dea o picatura doua de lamaie daca sughita .. acum nu stiu ce sa mai zic .. si nasa mea ii dadea bebitei ei si e ok.

37+ EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Gagici , sunt un om facut !

Vine dusmanu' de barbat aseara pe la 9 si descarca o cutie maaaaaaaaaare din masina . Scria Whirlpool pe ea . Zic : "Gogule , mi-ai adus cumva masina de spalat !?"

"A , nuuuu" , zice el , ca dintr-aia ai . "Hai sa-ti arat gaselnita"

Se desface cutia cea mare , inauntru un soi de "cadita" din ebonita - am crezut ca e vreun aparat de masaj , ceva , dar eu oricum nu ma dau in vant . Zice : "hai s-o montam sa vezi cum functioneste" . Din cadita se deschide un soi de cabina din textil , grosuta si plasticata la exterior . Care se agata de un suport inalt din aluminiu . Arata ca o cabina de dus in miniatura .

"Adu o haina , ceva , un sacou sau costumul meu ala sifonat !" Ma execut . Inauntru pune omu' apa distilata intr-un container de plastic . Punem si costumul , direct pe umeras . Si-i dam drumul !

In 25 de minute : spalat la aburi periculosi , calcat si uscat , gata adus de la curatatorie !!! Sa-mi cada fatza !!! Dati cautare pe google , jucaria se cheama Pret-a-porter si este calcatoare la domiciliu . Pui haina inauntru , dai drumu' la buton si in 25 de minute ai toale "afumate" , calcate si dezinfectate . Fara sa misti un degetel !

Azi urmeaza hainutele lu' bebe . Le pun pe toate odata . Ca incap . Si pernele . Si plapumaaaaaaa ! Si rochia de mireasa ! Si cele 10 sau 15 camasi are asteapta o baie buna de aburi .

Hai salut ca am dat de lucru .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

lala, dr pediatru i-a spus sorei mele sa-i dea o picatura doua de lamaie daca sughita .. acum nu stiu ce sa mai zic .. si nasa mea ii dadea bebitei ei si e ok.

37+ EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Stiu ca vine de la pediatri sfatul asta ...din pacate insa de la pediatri din " scoala veche " , cei care sfatuiesc si diversificari inainte de 6 luni etc .
Acum eu am spus ce stiu de la medicul meu, din experienta unui copil, evident fiecare face cum doreste .Scuze .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

buna dimineata!
sa ne traiasca Gugu maricel sa fie sanatos si baftos!
ginnett, pt sughit la bebei cateva picaturi de zeama de lamaie! este f buna pt asa ceva!

beinazutza 34+ bebe Raisa si mama de Richard(13 ani)

Mergi la inceput