isi scutura capul

Buna mamici.
fata mea are 7 luni si de vreo 2 saptamani isi scutura capul, ca si cand ar vre sa dea ceva jos de pe urechi, sa dea o musca la o parte.
Am citit despre atacurile de infiorare, mai tremura dar nu asa des ca si datul din cap.
Aveti cazuri similare?
Ce ziceti? Incep cu analizele si mai vedem, nu?
Raspunsuri

enachescug spune:
posibil otita. Al meu nu a facut febra la otita. era marait si se freca la urechi.
sau vreun dinte, masea?

teodoral spune:
Am fost cu ea la doctor si nu are otita. Asa am crezut si eu la inceput.Doctorita a zis ca poate asa se alinta ea.Ciudat mod de a se alinta, nu?Dinti..nu are nici unul.Tot doctorita a spus ca nu dau semne sa iasa.

Dbunny spune:
Eu cred ca-s dintii, si Dani al meu mai facea asa: tremura si se scutura fara alte cele, 3-4 secunde, fara plansete fara nervi... si daca putea vroia sa muste cu gingia de patut
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

vrajitoarea spune:
al meu e mare, are un an si 2 luni azi,dar de mai de mult se tragea de urechi si mai nou isi da si in cap ,langa uerche,baga degetul in ea si e f nervos .am fost la orl si nu e otita.dar i s-au umflat locurile unde vor iesi maselele.si ma musca pe maini f tare.dar tin minte ca si pe el l-au durut dintii,viitorii dinti de pe la sase sapte luni ,nu se vedea nimic si i-a iesit primul la noua luni.pe ei ii dor si cand se formeaza radacinile dintilor,abia pe urma se vad.
diana,mama lui andrei

teodoral spune:
Multumesc mult fetelor.
M-am mai linistit.
Incepusem sa cred ca e vreo afectiune neurologica.
Oare nu poate sa fie si de la lipsa de calciu?
Ca nu sta nici in fund.
Ma gandeam sa ii fac niste analize.Voi cat de des faceti analize la micutii vostri?Sau i-ati facut vreodata?

try spune:
Unii copii se scutura cand fac pisu (in pampers). eu om mare fac uneori trebaa asta cand fac pisu. La mien primul baietel se scutura mai tare ncad facea pisu (ca un scuturat de frig).
cel mic da din cap ca si cand ar spuen nu, nu cateva secunde. Dar nu e u nrefuz sau un nu. Un timp n-am stiut ce sa cred, apoi am zis ca o fi o joaca de-a lui, iar mai tarziu am descoperit ca face asa cand aude muzica. El asociaza asta cu dansatul si scutura din cap ca bezmeticul cand aude muzica ce-i place. La inceput facea mai usor, mai timid, acu mca a crescut se manifesta mai rock-ereste [:D}
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

teodoral spune:
tare-as vrea sa-ti vad rockerul.Bine-ar fi sa fie de la muzica.Nu am descoperit inca.Am sa fiu mai atenta.Dar azi a facut mai des ca niciodata.daca-i spun nu-i voie si i-arat degetul se opreste.

angiuta spune:
Eu tind sa cred ca-s dintii. Am citit ca durerea de dinti se propaga spre urechi si de aceea s-ar putea sa scuture capul. Incearca sa apesi putin pe falcuta deasupra urechii sa vezi cum reactioneaza.
Pentru linistea ta poate ar trebui sa-i faci analize. Eu nu i-am facut puiului meu pana acum (doar in spital dupa nastere i-au luat sange si totul era ok).
Poate nu sta inca in fund pt. ca nu prea ai lasat-o. Daca te consoleaza cu ceva nici puiul meu la 6 luni si ceva nu se intoarce de pe spate pe burta doar se invarte in loc. De stat in fund sta cat de cat dar inca mi-e frica sa-l las fara sa fiu eu in spatele lui.
Incearca sa o lasi mai mult pe jos, pune-i o patura sub easi jucati-va...pe mine asa m-a sfatuit doctorul.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

monica-elizabet spune:
sa nu fie ceva si mai simplu...are perishorul mare? sa nu-i intre in ochi sau sa o deranjeze cumva...
fetitza mea la un moment dat facea asa desi nu avea parul mare sa-i intre in ochi...dar cum i-am pus o bentitza pe cap...cum s-a linistit
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

teodoral spune:
Sa stii ca s-ar putea sa fie si parul.Ca-i mai intra in ochi si pe urechi.Ii mai prind mot din cand in cand.Poate ar trebui mai des.Iar cu statul in fund,ai dreptate.La mine in brate sta si nesprijinita de spatele meu,doar cand o las singura se duce intr-o parte.Am intrebat de analize pt ca o mamica imi spunea ca i le face din 3 in 3 luni.Mie mi se pare cam des.Multumesc tuturor pentru sfaturi.