Feriti-va de gradinita "Little (Baby) Einstein"!
Raspunsuri - Pagina 5
sorana spune:
OPC-ul neaparat! Ca sa nu mai pateasca si altii acelasi lucru!
Si totusi exista Gradinite private decente. Noi frecventam una mititica, de cartier, suntem in al 3-lea an si facand un bilant suntem multumite (eu si fi-mea).
Progresele copilului sunt foarte mari, in toate domeniile (am dus-o cu pampers si 2 luni au invatat-o ele la WC!) de la imbracat/incaltat, la Engleza si Matematica. Ceva mici nemultumiri au existat dar eu nu tac si cu bunavointa Directoarei s-au rezolvat - ceea ce pana la urma e cel mai important.
Sorana si Monica (5 ani)
torna spune:
kristinutza,
nu prea sunt in tema, dar gradinitele particulare nu trebuie autorizate si de Inspectoratul scolar? Ca parca stiam ca au obligatia sa respecte aceeasi programa ca la stat.
Daca da, neaparat si acolo o reclamatie, pe langa OPC, mai ales chestiunea cu serbarea, ar putea avea legatura cu nerespectarea unor criterii psihopedagogice, ba chiar se pune problema unei traume pt. copil.
Mi-ar parea bine sa nu te lasi, chiar daca asta inseamna cheltuiala de timp si energie din partea ta, dar macar faci un bine altor copii. Ca la criza de locuri in gradinite oricum vor avea clienti, pe asta si mizeaza probabil, dar macar sa se teama putin si sa-si indrepte comportamentul fata de copii si parinti. Chiar daca nu vor primi nici o sanctiune, dar si o ancheta in sine nu cred ca le pica bine la reputatie, eventual si cu vreo mentiune in presa.
Mult succes!
kristinutza spune:
vom mai avea o singura incercare de recuperare a banilor amiabil, iar daca esueaza... clar OPC. m-am interesat, procedura e OK, nu e f complicat.
ca sa nu povestesc ce chitante primeam noi oricum de la ele. fara nr de inregistrare, fara data, fara a se spune ce reprezinta suma aia, fara stampila firmei etc. daca alea-s inregistrate undeva eu sunt Superman.
si vreau sa le spun ca stiu ca si ele citesc ce scriu aici. si n-am nicio problema cu asta. atata timp cat eu spun adevarul n-are de ce sa-mi fie frica.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
ramiris spune:
quote:
Originally posted by kristinutza
vom mai avea o singura incercare de recuperare a banilor amiabil, iar daca esueaza... clar OPC. m-am interesat, procedura e OK, nu e f complicat.
ca sa nu povestesc ce chitante primeam noi oricum de la ele. fara nr de inregistrare, fara data, fara a se spune ce reprezinta suma aia, fara stampila firmei etc. daca alea-s inregistrate undeva eu sunt Superman.
si vreau sa le spun ca stiu ca si ele citesc ce scriu aici. si n-am nicio problema cu asta. atata timp cat eu spun adevarul n-are de ce sa-mi fie frica.
Kristinutza, daca ai pastrat chitantele alea fantoma s-au scos :). OPC-ul e nimic, Garda financiara e a lor!
Stii campania aia de la TV "plateste cu bani nu cu ani"? E cam de puscarie....
Ar fi culmea sa-ti fie frica ca povestesti ceea ce ti s-a intamplat. De ce ti-ar fi?
Poate inteleg si ele ca "Afacere" inseamna in primul rand clienti multumiti, si ca regulile nu le fac ele ci piata, iar antireclama facuta de un singur nemultumit (nu e cazul tau ca numai aici mai sunt cateva mamici la fel de incantate) distruge orice publicitate mincinoasa.
mirelapru spune:
Numele meu este Mirela Pruteanu, am un copil de doi ani la gradinita Little Einstein, o fetita pe nume Mara. Tot ce s-a scris aici este lipsit de logica si coerenta . Am fost pusa in tema de cateva mamici cu care ma cunosc mai bine de la serbare si vreau sa imi spun opinia!mergem la LE de pe 20 sept si nu mi s-a intamplat nimic din ceea ce scri Kristinitza aici!Avem o comunicare buna cu toata lumea inclusiv cu d-soara Ana care este absolut minunata.Nu imi amintesc sa se balbaiasca vreodata sau sa nu fie sigura pe ceea ce spune!Din contra chiar! Si taticul Marei si eu suntem informati saptamanal ce program au toata saptamana, nici vorba sa nu stiu ce face fata mea la gradi vre-un moment,ni se da o lista detaliata a activitatilor, ni se da acasa poeziile, cantecelele!Copila mea este dependenta de pampers, nu a venit o data murdara acasa!!!
mirelapru spune:
Atat eu cat si sotul meu suntem perfect de acord ca atunci cand exista suspiciunea unei boli infecto-contagioase, chiar si numai suspiciunea , respectivul copil sa nu fie primit in colectivitate!!!!Noi nu am avea cu cine sa ne lasam copilul pt. ca bunicii sunt in provincie, deci decizia celor doua managere, mi se pare absolut RATIONALA!
mirelapru spune:
Nu am avut probleme de nici un fel pana acum, nici de comunicare cu conducerea nici cu personalul, stiim f. bine cine are grija de copilul nostru cand suntem la servici, cred ca cei CARE NU AU MAI FOST PRIMITI au fost refuzati ori din motive de neplata ori din cauza unei atitudini constant ostile fata de toata lume!Amenintarile pe care le faceti nu cred sa sperie conducerea( cele doua managere cred ca nici nu stiu de ele) dar aveti cuvantul meu ca eu personal le voi sustine!!Eu si alti parinti care iubim aceasta gradinita.Mult succes in alegerea pe care o veti face,dar un loc ca gradinita Little einstein este f. greu de gasit! Numai bine tuturor!
kristinutza spune:
of, multumesc mult de tot tuturor.
au inceput presiunile asupra mea pe alte cai, dar stiu ca aici, pe desprecopii.com sunt crezuta si inteleasa.
ele au in mod sigur f multe probleme din punct de vedere al inregistrarilor contabile. nu am vrut sa le fac atat de mult rau cat sa le reclam la Garda Financiara sau la alte organisme de control. sunt prea multe nereguli, insa as fi inchis ochii daca totul decurgea normal din punct de vedere uman.
va mai tin la curent cu ce se mai intampla.
sper numai sa nu apara membri care se inregistreaza numai ca sa scrie pe topicul asta. stiti voi... "parinti" f multumiti de Little Einstein. am eu un feeling...
crinuta spune:
quote:
Originally posted by kristinutza
of, multumesc mult de tot tuturor.
au inceput presiunile asupra mea pe alte cai, dar stiu ca aici, pe desprecopii.com sunt crezuta si inteleasa.
ele au in mod sigur f multe probleme din punct de vedere al inregistrarilor contabile. nu am vrut sa le fac atat de mult rau cat sa le reclam la Garda Financiara sau la alte organisme de control. sunt prea multe nereguli, insa as fi inchis ochii daca totul decurgea normal din punct de vedere uman.
va mai tin la curent cu ce se mai intampla.
sper numai sa nu apara membri care se inregistreaza numai ca sa scrie pe topicul asta. stiti voi... "parinti" f multumiti de Little Einstein. am eu un feeling...
Ai un feeling foarte bun, dar indiferent cati se vor inregistra peste noapte, nu vor schimba absolut nimic, don;t worry.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Natasa spune:
Ce amuzanta esti Mirelapru. Sa stii ca nu esti prima care se inregistreaaza pe forumul asta ca sa faca reclama unei gradinite, dar tu esti prea de tot, cine iti imaginezi ca te crede????