Feriti-va de gradinita "Little (Baby) Einstein"!
Raspunsuri - Pagina 2
kristinutza spune:
da, sunt de acord ca educatoarea cristina se comporta f bine cu copiii. dar nu poti, oricat ai incerca, sa vii la gradinita asta strict pt educatoare, ca trebuie sa te lovesti vesnic de "inteligenta" patroanelor. nu le poti ocoli. din pacate.
acum e 6 dimineata, n-am mai putut dormi. imi amintesc alte si alte intamplari si nu-mi vine sa cred cat am fost de naiva sa cred ca ar putea fi ceva de capul lor.
sunt atat de suparata!
si in acelasi timp vreau sa fac ceva . nu vreau sa mai treaca si alti parinti prin brambureala, bataia de joc si absurdistanul de acolo.
ele tin tot timpul sa fie respectate. ei bine, vreau sa spun ca nu mi-a mai ramas in momentul asta nicio farama de respect. nu poti respecta asemenea persoane fatzarnice, ipocrite si cu care nu se poate discuta. textul este "avem o afacere, noi facem regulile".
astazi ar fi trebuit sa fie serbarea copilului. si nu inteleg de ce mi-au luat bucuria si dreptul de a-l vedea la serbare.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
mathilda spune:
pai am inteles ca din februarie isi deschide madam bahmu, fosta prigoana, gradinita. incearca(daca ai ...bani, am inteles ca e 10 mil pe luna . dar e de la 7-8 la 18 sau pana la 12?).
crinuta spune:
quote:
Originally posted by mathilda
pai am inteles ca din februarie isi deschide madam bahmu, fosta prigoana, gradinita. incearca(daca ai ...bani, am inteles ca e 10 mil pe luna . dar e de la 7-8 la 18 sau pana la 12?).
Pana la 12 costa 400 RON ( am auzit la OTV), dar fara optionale.
Lasa Cristina, ca poate ne enervam si ne facem noi gradinita....;, doar sa castigam intai la loterie, ca asta e singura problema.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
quote:
Originally posted by mathilda
crinuta,
ce inseamna fara optionale?
Din ce am inteles eu din acea emisiune, se refereau in primul rand la limbile straine, dar ma gandesc ca e vorba si de altele.
Oricum, au site, si acolo sunt numerele de telefon unde se pot afla informatii.
Crinuta si Rayan
Oliv75 spune:
neata,
multumesc de informatia referitoare la aceasta gradinita. Stau in zona (relativ aproape) si de cateva ori, cand ma plimbam cu bebe, am trecut pe acolo (pe strada respectiva) si ma gandeam ca peste vreo 2 ani o sa apelez la serviciile lor; am intrat si pe site care e frumos, pareau profesionisti.
kristinutza, cred ca ai suportat prea multe intr-un timp relativ scurt. In privinta comportamentului vis-a-vis de o persoana nerezonabila (pt ca asta denota comportamentul lor irational, multa prostie combinata cu agresivitate), n-as fi fost la fel de calma si politicoasa cum ai fost tu. Nu ma intelege gresit, sunt un om foarte echilibrat si rational, dar de ex daca cineva ridica vocea, o ridic si eu (fara insa sa depasesc decibelii vocii interlocutorului, cam acelasi nivel), altfel m-ar considera dezinteresata (absenta) sau ar putea crede ca el/ea conduce ostilitatile, deci ma poate domina.
In alta ordine de idei, e frustrant tupeul de care au dat dovada, adica ele nu-si respecta promisiunile cu privire la predare engleza si germana la nivel intensiv, dar eu sa fiu rezonabila si sa le platesc integral suma respectiva in fiecare luna?? Adica eu sa actionez la nesfarsit in baza principiului "si ce daca n-a facut germana sau nu i-a fost schimbat pampersul, noi sa fim sanatosi!"?
Cel putin pe viitor stii ca ce incepe prost continua si mai prost
anemona spune:
Nu mi se pare deloc normal si nici legal ca un copil care a frecventat patru luni o gradinita, a participat la repetitii si a platit taxa pe luna decembrie, sa nu fie primit la serbare. Aceasta problema nu mai tine de conducerea unei afaceri si nici de bunul simt, ci de competenta legii chiar si de obligatiile contractuale. Trebuie sa existe un for in educatie sau in protectia consumatorului caruia sa te adresezi cu aceasta problema. Ar trebui sa ceri o explicatie in scris a motivului pentru care nu este copilul primit la serbare, sa ai dovada ca, in timp ce copilul era inscris si platea taxa (respectiv luna decembrtie) nu a fost lasat sa participe la activitatile gradinitei. Si sa reclami aceasta atitudine incalificabila.
Nerusinarea asta nu poate sa ramana asa ! Parerea mea.
locca spune:
Cristina, eu iti multumesc pt. acest subiect. Pt. ca aceasta gradinita e si in zona mea si chiar eram tentata la un moment dat de ea.
Si eu cred ca ai fost mult prea blanda in descriere si exprimare.
Faza cu serbarea e de tot rahatul, denota numai rautate si meschinarie, cum e posibil sa te porti in felul asta cu un copil. Si pt. ce?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
crinuta spune:
Si pe mine m-a revoltat cumplit faza cu serbarea. Gestul este incalificabil!
Apropos de serbare, eu l-am inscris deja pe Rayan la noua gradinita, am platit si taxa, dar va merge din ianuarie, decizia fiind a mea.
Cu toate astea, a fost invitat la serbare ( care este astazi) din prima zi, chiar inainte sa luam o decizie, iar astazi m-a sunat directoarea sa imi reaminteasca de serbare.
Mi s-a parut un gest super, sincer. Rayan va fi doar spectator, dar cu toate astea ne-au sunat sa nu uitam de serbare, si sa ne reaminteasca ca ne asteapta.
Crinuta si Rayan
anca_vlad spune:
cu serbarea si cu taxa nici eu nuo inteleg, de ex vladut a avut serbarea luni, in luna ianuarie si februarie primele doau saptamani nu va merge la gradi pentru c ava ramane la bunici in vacanta sa meraga la schi dar nu mi-a cerut nimeni nici un leu.
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca