A folosit cumva cineva Bioptronul pentru tratarea ragadelor? Sau, macar, pentru a ameliora durerile?
de Bioptron eu nu stiu sa iti spun nimik. Eu am folosit garmastan si/sau bioclin
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
cel mai bun e laptele de mama. Dupa alaptat lasi sanul liber, cat mai mult la aer, si unge-l cu cateva picaturi de lapte matern proaspat muls. Nu te spala doar cu apa, evita sapunul.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
noi am folosit bioptronul pt tot soiul de bubitze: a facut in pliurile de la git ceva inflamatie (imi scapa acum cum se cheama), rana curata nu altceva. si i-am pus bioptronul de citeva ori si a trecut f frumos, fara urma. apoi l-am mai folosit la un eritem fesier f urit, tot rana vie. si a mers f bine.
l-am mai folosit la o pneumonie si bronsita, pus pe piept si pe spate la nivelul sinilor. s-a vazut cu ochiul liber (adica s-a auzit cu urechile) ca s-a imbunatatit simtitor respiratia.l-am mai folosit la otita, pus pe urechiuse, atenueaza durerea si reduce inflamatia. la noi are pediatra la cabinet si cind avem pb din astea mergem la fix.probabil al merge si la ragade.
multa sanatate!
Multumesc!
Din cauza ca am sfarcurile foarte mici, cand vine ora de supt, printesa mea parca pune fierastraul pe sanul meu si ma ciufuleste zdravan.M-am gandit sa incerc si cu Bioptronul.
buna
si eu am avut rani vreo 2 luni.un chin....Am folosit Garmastan si nici un rezultat.Dupa mi-a recomandat la farmacie Bioclin Compresse.In afara de faptul ca sunt racoritoare si ofera comfort ,sunt intr-adevar si eficiente .Cam in 2-3 zile s-au vindecat.Mi-am luat dupa si Lanolin si Balm tot de la Bioclin si problemele au disparut complet acum.Suntem fericiti amandoi cand papam