*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (92)*
Raspunsuri - Pagina 8
Laura Ioana spune:
Pt Craciun voi face salata boeuf (fara boeuf, ca eu o fac din piept de gaina
), racitura tot de gaina inchegata cu "adidasi" de porc, friptura de purcel la cuptor si atat. In rest gustarele, iar de prajituri am facut deja comanda la mama![]()
38+
AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
laura_dimitris spune:
Laurici, eu voi face cateva feluri de salate, toate cu maioneza ca tot stau bine cu colesterolul...
: salata boeuf, de cruditati (telina, morcov, maioneza), de peste (peste afumat cu ton de la conserva si cu ceapa), de ciuperci ( ciuperci, maioneza si usturoi),tzatziki
Ramane sa vad cu le impart... adica, pe care le fac de revelion si pe care le fac de carciun.
Cat despre pedichiura...
.. eu tare ce m-as duce la un salon dar mi-e frica de sora-mea care este cam nebuna si m-a pus sa promit ca nu mai merg la niciun salon... Ei ii este tare frica de eventuale boli pe care le poti lua in astfel de situatii....
Fetele din Bucuresti voi unde mergeti pentru manechiura, pedichiura??
Vi se scoate in fata voastra instrumenetle sterilizate de la serilizator ?
Laura
33+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Ellenuta spune:
laurici, eu merg la un salon din cartier 13 septembrie-panduri. fata scoate obiectele de la sterilizator in fata mea .. nu am patit niciodata nimic. ma gandeam intr-un timp sa-mi iau trusa mea .. bine .. s-o intreb si pe fata care ma face ce foloseste ca sa nu-i fie greu ..
eu nu mi-am facut niciodata manichiura si pedichura singura ... pur si simplu nu pot! acum, cu burta asta .. nici de taiat unghiile de la picioare nu pot ..
37+
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by gabbritza
fetelor sunt foarte suparata!
am facut aseara eco la radulescu si au aparut 2 probleme:
1.cordonul e infasurat in jurul gatului lui bebe
2. sarcina ecografic are 30 sapt si clinic 32 sapt!
cat de grav este oare ce mi-a zis dr?
abia maine ajung la ginecolog dar cred ca innebunesc pana maine!!!
ma lamureste si pe mine cineva,cumva?29+
Daria Maria
Eu zic sa nu te alarmezi inainte sa vorbesti cu medicul tau!!!
Poate mai are timp sa se "desfasoare" cordonul si, apoi, am citit despre fete care au nascut natural bebei chiar cu dubla circulara de cordon.
Stai linistita si hotaraste cu medicul tau ce este de facut.!!
Si apoi, cate cazuri de diagnostice gresite au ajuns la urechile mele in ultima vreme.....!!!!
Laura
33+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Ellenuta spune:
cat despre meniul de craciun .. acasa salata beouf, salata telina cu piept de pui si maioneza, sarmale, piftie curcan, fripturica pui si porc, cozonac si tort diplomat!
la mama avem pe langa cele de mai sus caltabos, piftie porc, lebar, toba si din astea de porc care se fac de Craciun ..
in momentul de fata nu ma atrage nimic insa caci asa am un rau si o greata de nu stiu ce sa mai fac .. am papat o lamaie insa degeaba .. si sotu ma taraste in oras sa luam covor, suporti ptr bucatarie (prosoape, pahare, condimente etc). sa luam perdelele de la facut .. si asa n-am nici o tragere de inima ..
37+
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
miri_mik spune:
ellenuta, curaj curaj, ca e asa frumos sa iti pui cuibusorul la punct:)) ieri s-au implinit fix 2 ani de cand ne-am mutat aici:) nici nu-mi vine sa cred! si eram atunci gravida in 7 luni. doamne cum adoram samerg la cumparaturi ca io vroiam totul nou in casa:)
laura_ioana, ce ma distreaza faza cu adidasii:)) asa le ziceam si noi acasa la picoarele de porc:) sau ghete de clujana:)) acu ca ai zis, parca parca m-ar indemna si pe mine o troaca mare cu racituri... dar habar n-am sa fac si nici nu-mi bat capul. am noroc de niste prieteni grozavi care gatesc superb romaneste: el face niste sarmale de mooooooooooori! au promis ca ei aduc sarmalele si cred ca salata de boeuf - si aia e cremenala - iar noi, partea belgiana, respectiv foie gras (pateul ala de rata indopata) niste pateuri calde, mai o chifteluta, un platou rece. nu imi arde mie de stat la frecat in bucatarie... ajunge ca n-am menajera:)
miri_mik
35+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
AngeliquedeS spune:
Eu plec la plimbaaaaaare.....
L-am lasat pe iubitul meu sa se joace la calc pana la ora 14 ca sa pot sa il santajez acum sa ma duca la plimbare.... Mai, innebuneam in casa si mai multe nu. Cred ca asa cum exista nesting syndrom, asa am eu walking syndrom
Mergem la Carrefour ca sa imi iau pomelo si ceva din biscuiti, poftesc de numa tort de biscuiti cum facea sora-mea cand eram acasa si am rugat-o sa imi faca dar nu mi-a facut....
Asa ca poate gasesc ceva pe-acolo...
Irinouka, sa stii ca nici eu nu as iesi din burtica daca as fi bebe, ce bine e acolo, fac ce vreau, tot universul se invarte in jurul meu, mami sta si in cap numai sa imi fie bine, e cald, pap cand vreau ba chiar mai dau si comanda la ce as manca. De ce sa ies afara? Sa ma chinui cu colici, cu buric, cu dintisori, sa plang de foame pana mi se da, sa fiu lasat sa dorm numai pe spate cand in burtica am stat cum mi-a tunat mie.... asa ca de ce as iesi.... neeeeeee.... as sta ca un elefantzel acolo, 36 de luni...
Ceska, super faza cu Mosh Craciun importat din Ro!!! Doamne ce imi place mie asta cu moshul!!!
Nemary, sarumana de vestile despre Anca.Diana.
Monica-doc, cum sa te simti invizibila????? Se poate????
Fetelor, pe 8 ianuarie e promotie la magazinele Z, jumatate de pret. Acum am primit prin posta cardul de promotie.
Nu am terminat de citit tot, revin ca acum plec la plimbaaaareeee!!!
Pupici, 
Angelique
39+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 8 zile!
Ellenuta spune:
zuzici ..
si eu plec la plimbareeeee .. parca n-am stare desi mi-e cam rau, adica greata ..
ceva ceva de la gugu?? sa ne dati repede de veste!
37+
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
miky_mamica spune:
Am reusit sa incarc cateva poze cu bradutul meu de anul asta, asa ca ....... http://community.webshots.com/album/561822157Ruhlxa?vhost=community
Nu am prea mult loc pt el dar sta asa de bine acolo si ma intampina sclipind din beculetze ca ma face de fiecare data sa intru in spiritul Craciunului......
Cat despre mancare nu fac decat caltabos, carnati, niste sarmalutze si friptura la gratar proaspata exact in ziua de Craciun, iar dulciuri cred ca o sa cumpar (o prajitura light, cred ca de la dr oetker-una care se face cu smantana si iaurt ca sa ne degresam), cu toate ca sambata as face 2 cozonaci ca sa miroasa si la noi in casa..... Sa vedem daca am dispozitia necesara, daca mi se dezumfla incheietura mainii pana atunci si daca e soacra pe acasa.....
Pupici
Miky
37+ cu bebe Luca Gabriel
http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
patut: http://good-times.webshots.com/album/561571316pSWjcy
AMR maxim 3 saptamani!!!!
cynthia_ spune:
Mariaana nici eu nu sunt cu prosoapele da am auzit ca moasa si asistenta asteapta asa ca nu o sa fiu eu mai cu mot deci o sa le dau.
Despre bani asistenta 50ron, moasa50ron( asta daca nu se apropie ora de schimbare a turei), iar la medic 200-300ron daca vine. Am prietene care au nascut repede si s-au descurcat cu moasa si cu asistenta nici nu au avut timp sa sune medicul si in cazul asta trebuie sa dai ceva la medicul de garda care vine sa te curete.
Eu oricum am o problema: de ce atatia bani la doctor la nasterea normala ca doar nu se chinuie in locul meu?????, si copilul oricum iese???
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603467602054/
37+
Octi