*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (92)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Deci....care sunteti profesoare de romana sau lingviste puteti sa imi dati in cap! Sa incep o fraza cu "deci"!
Iar ma plang! Ce poate sa fie?!?! Bebe asta ma determina acusa sa vb cu vreun nenea dr sa il scoatem mai repede afara! (Zic asta poate aude si se cuminteste!) Am un gogoloi la intervale regulate ce imi provoaca dureri intepatoare sub sanul stg. E un cucui si nu imi imaginez ce parte anatomica a lui Benji locuieste acolo! face asa un colt fain care parca ma inteapa in plaman si imi taie respiratia. E normal? Voi ce ziceti se poate indura sau e motiv de cazariana?????
Ma gandeam poate de la raceala netratata chiar corespunzator sa fac iar ceva la plamani? Desi e precis chestie fizica de cot de Benji in plamani! NUUUUUUUUumaipot! O sa il parasc deseara lui tati!!!
Cei care au trecut azi pe la noi prin "metropola" au putut admira elenfantul de mine venind de la cumparaturi. O sacosa babana pe umar in maini ca niste greutati si contragreutati cate o plasa cu clementine!!!!!! Si ziarul l-am dus in dinti pana sus ca sa mai pot deschide usa cu o mana libera!!!!!
Daca Irinouka e scuzata ca sta de sase pe aici eu nu pot si tre sa trec la treaba! Frumosi brazi!!!! O sa incerc sa il mai improspatez pe al nostru cu ceva simt artistic dar pana atunci incarc pe webshots ceva poze cu bradul de anul trecut!!!!! Uite aici:
http://community.webshots.com/album/561818534XVxuGQ

Ceska, 36 sapt+ cu Benji
AMR 4 Saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
"http://good-times.webshots.com/album/561697157hgLgwB" Astia suntem noi!
http://good-times.webshots.com/album/561775274ODmgfZ Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ceska, sanse mari sa fie funduletul sau picioarele, cine stie. :-) mai spune-i ca-l dai afara din culcus, poate se cuminteste!
mi-a placut mult bradul, mai ales luminitele mi s-au parut f speciale. sper sa iti iasa si anul asta dupa cum doresti. cat despre venitul de la piata, stiu ce zici! io plec cu rucsacul, de obicei, pt ca urasc sa car plase. si imi inghesui toate kilele de portocale, ananas, mandarine, carne si cartofi in el, il catzar in spate si nici nu simt ca duc vreo greutate.
ieri a fost insa ultima data, mi-am promis. nu mai car. stiu ca pot, ok, am vazut, bravo mie, dar GATA! ceea ce-ti recomand si tie, hihihi. acar fa curse mai dese si mai "usoare". zic.

irina 37 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Gugu,[/b]!
In curand vei fi cu langa ea.sa fie bun cu voi si sa va aduca sanatate!!!!
te asteptam cu vesti sdupa ce-ti pui pruncul acasa, in .
Pupici!!!!!
Ceska, eu zic ca e normal, pentru ca mi se intampla si mie!
[b]Miri
,mi-e drag sa -mi imaginez !Abia astept s-o vad!Oare e ca in vis?

mariaanna
AMR 3 SAPTAMANI
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

GUGU!!! GUGU!! GUGU!!! GUGU!! HAI TU GUGU CU BEBELU!!!

ITI TINEM PUMNII SI SA VII CU UN BEBE SANATOS SI PAPACIOS!!!

37+ EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabbritza spune:

fetelor sunt foarte suparata!
am facut aseara eco la radulescu si au aparut 2 probleme:
1.cordonul e infasurat in jurul gatului lui bebe
2. sarcina ecografic are 30 sapt si clinic 32 sapt!
cat de grav este oare ce mi-a zis dr?
abia maine ajung la ginecolog dar cred ca innebunesc pana maine!!!
ma lamureste si pe mine cineva,cumva?

29+ Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello hello zuzici!!

eu n-am avut chef sa ma scol din pat pana la 12 .. am motait, m-am uitat la tv, iar am motait!! azi-noapte mi-a fost cam nasol caci am papat la mama pomana porcului cu usturoi si mi-a venit tot pe gat .. m-am suparat si pe sotu meu care a plecat pe la 22 sa se vada cu cineva sa-i duca niste facturi .. eu am adormit si m-am trezit la 2 noaptea si el nu era acasa .. sa fac infarct nu alta .. banuiam eu unde e .. dar macar putea sa-mi spuna .. i-am dat mesaj, apoi l-am sunat si foarte spasit imi spune ca pleaca in 5 min .. unui prieten i-a nascut nevasta si a dat de baut .. dar putea macar sa-mi spuna ca merge acvolo nu sa mor de inima in casa la 2 noaptea .. in plus, a mai stat de vorba cu un alt prieten a carui sotie a bagat divort .. si au 2 copii un baietel si o fetita .. eu ii dau dreptate ei ..

angi si nati .. wow .. saptamana 40 .. Doamne cum mai trece timpul!!

mitsu .. m-ai bagat in boala cu prosopelul acela mov sau paturica ce e ... DE UNDE L-AI LUAT CACI VREA SI BITZI A MEA!! si Doamne cate lucruri are baby .. iar tu .. est super sexy!

zuzicile

37+ EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

GUGULE, MULT SUCCES! SA DEA DUMNEZEU SA FITI SANATOSI, TOT BINELE DIN LUME! BEBE SANATOS SI MANCACIOS! NE RUGAM PT TINE!
FRUNTEA SUS! SUNTEM ALATURI DE TINE CU SUFLETUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

si eu si eu ii fac galerie lui GUGU......

Da Doamne sa fie totul bine si sa avem numai vesti bune!!!!!!!!!!!!

Miky 37+ cu bebe Luca Gabriel
AMR maxim 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

MIRI MIK,
ti-am scris un PM, vineri dimineata sunt la doctor si acu imi bat capul ca nu cred ca termin repede!!! Termin inainte de 11:20 sau NU?

Problema e ca durata de asteptare la usa cabinetului variaza intre 30 si 120 de minute (o data am asteptat si mai mult, dar fiind de dimineata si perioada sarbatorilor estimez doar la o ora maximum asteptarea). O ora de asteptare si vreo 30 de minute control (de data asta imi face examenul de secretie plus ecografia ca de obicei, daca imi mai masoara si colul si greutatea si tensiunea, plus sa le noteze pe toate- e clar) poate chiar mai mult
Deci cel mai devreme as putea scapa pe la 11!!!! Nu e bine nu?

Cel mai rau e ca ar trebui sa fac si analizele de sange dupa control la gine si atunci termin abia pe la 12!!! (ca si acolo astept cam o ora de obicei!!!) Dupa care mananc ceva repede-repede si plec la birou ca trebe as fiu la birou pe la 13:30-14!!!

Nu prea iese timpul, ce zici?
In plus, la spital nu e retea deci cat sunt in spital GSM-ul nu functioneaza!

Te tin la curent... (o sa-l pun si pe sot sa calculeze)
Micsunea
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gugule nastere usoara si recuperare rapida! Asteptam vesti!
Ce m-au luat emotiileeee!!!
Angi felicitari pt 39 implinite si pet inceputul sapt 40
Mariana eu eram cu datul prosoapelor si sapunurilor la moasa (vorba vine, ca am luat 4 bucati din fiecare: pt dr mea, pt mana a 2-a, pt anestezist si pt asistenta). Nu stiu sigur care sunt "tarifele" la spital, dar am inteles ca la moasa (asistenta) se dau 2-3 sute de mii, iar la anestezist (daca faci epidurala) 1-1,5 mil. La dr habar nu am, o voi intreba pe dr mea cat sa dau la mana a doua si-mi va spune sigur. Cu ea ma "reglez" in alt fel (de fapt ne-am reglat conturile, deja).
Natalia ai un ingeras de fata Mi s-a facut cam frica vazand-o cocotata langa pom Tu iti mai poti face pedichiura? Eu nu mai pot nici sa-mi tai unghiile la picioare, dar sa le mai dau cu oja sau ceva

38+ AMR 2 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput