Gravidute&Mamici de IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Miha, ft. frumos tortul, am vazut si celelalte bunatati. Esti tare priceputa.
Sa va traiasca printzesa si sa fie sanatoasa.

Kriss, acasa vom petrece si noi revelionul. Vom iesi in oras, la concerte, apoi la nani.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by kriss79
cele cu bebei mici, ce faceti de Revelion? nu ca ar fi multe posibilitati

Noi avem posibilitatea sa alegem intre 2 dormitoare si sufragerie.

Multumim tuturor de urari!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Noi avem posibilitatea sa alegem intre 2 dormitoare si sufragerie.

da' bucataria, holul, balconul - nu se pun la numarat?
noi, desi fara bebe, tot putine alternative avem. Chiar mai putine decat tine, Mihaela. Adica o singura camera
Era in plan ceva la comun cu cei mai buni prieteni, dar intre timp am aflat ca el va merge la munca in noaptea de Reve, asa ca ne vom intalni pe 1 ianuarie.
Prin urmare, ori camera noastra (implicit iesitul la artificii la Palat, daca avem chef!), ori ne aruncam pana la parintii mei si stam acolo impreuna, mai ales ca si fratele imi este acasa. Si... pe la bunici pe 1, ca avem pe Sf Vasile acolo

In alta ordine de idei, la cat mai multe luni pentru Amira! Si sa stii ca mi-a ramas gandul la tortul ala. Tare fain mai arata! Cine stie, stie...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1
da' bucataria, holul, balconul - nu se pun la numarat?

Eiii...daca e pe asa putem pune la numaratoare si casa scarii,unde mai papa sotul meu conserve cand ma supara. Glumesc desigur,dar lui sa nu-i spuneti ca macar asa imi mai stie si el de frica...Se teme ca intr-o buna zi nebuna isi va pune amenintarile in practica.

quote:
In alta ordine de idei, la cat mai multe luni pentru Amira! Si sa stii ca mi-a ramas gandul la tortul ala. Tare fain mai arata! Cine stie, stie...

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

nu-i spunem nimic...
e bine ca inca mai ai cu ce sa il tii din scurt, ca sa zic asa...

Foto Ralu
www.youtube.com/watch?v=5Ou0GL1AEzk" target="_blank">Colind pentru parinti
www.youtube.com/watch?v=xAgN6n2Pvns&NR=1" target="_blank">E noaptea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Helau!
Alynta multumesc mult pentru incurajari, acum m-am mai linistit,am mai vorbit si cu dr...oricum multumesc mult inca odata pentru incurajari

Crismary ai foarte mare dreptate, cred ca peste vreun an , doi o sa-mi fie dor de perioada asta, multumesc si tie pt vorbele frumoase

Addiana pentru mine e foarte frumos sa stiu ca se gindeste cineva la sufletelul meu, sincera sa fiu nu pot sa fiu indiferenta la unele cazuri insa ma rog la bunul Dumnezeusa fie bine la toata lumea

Nu stiu daca mai intru si de aceea vreau sa va urez
UN AN NOU PLIN DE BUCURII CU SANATATE SI NUMAI LUCRURI BUNE

poze
BIANCA ANTONIA
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

la multe lunite amira! miha iti place mult sa bucataresti...felicitari!

kriss multumesc mult!

ella fii optimista! fii vesela si bucura-te de ultimele sapatamani de sarcina! totul va fi bine! lasa gandurile negre deoparte!

am o lene... pentru maine nu cred ca mai fac prea multa mancare. de craciun am facut si a ramas... noi o sa mergem la restaurant, lasam fetele la socrii...mergem sa ne zbenguim nitel si noi! asa ca pentru seara-noaptea de revelion nu trebuie mancare, iar pe 1 ianuarie vom manca la socrii cand mergem sa luam fetele...iar de pe 2 revenim la "mormal"!

daca nu reusesc sa intru si maine... un an nou fericit, cu cat mai multe realizari! nu in ultimul rand multa sanatate, fericire si iubire!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Timpul trece,eu stau pe net si inca nu m-am hotarat daca si ce sa fac de mancare...

La bilantul de sfarsit de prima luna: 4.400kg si 53 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANI!
imi doresc atat mie cat si voua ca anul ce vine sa fie un an nou fericit, cu multa sanatate, bucurii, impliniri si satisfactii maxime alaturi de cei dragi voua, sa va bucurati de tot ce aveti si sa lasati in urma raul ce-a fost privind inainte cu optimism si credinta in Dumnezeu. 2008 sa va aduca ce va lipseste si aveti nevoie.

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Cand orologiul noptii va limita hotarul si c-o bataie scurta va alunga un an din pragul casei,vom ridica paharul urandu-va sanatate,fericire si un dulce LA MULTI ANI!

Mergi la inceput