Gravidute&Mamici de IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!
Addiana multumesc pt ca te gindesti si la mine
Noi suntem bine, doar ca mi se mai intareste burtica cite putin si ma mai doare, dar cred ca e normal nu?, nenea dr mi-a spus sa stau linistita si sa iau cite un nospa,o sa merg la control abia pe 1 ianuarie.
Craciunul l-am petrecut in familie ca sa zic asa;pe 24 am fost cu colinda la parinti, apoi ne-am adunat la niste prieteni unde a venit Mos Craciun, care de altfel a fost foarte generos,pe 25 am fost la tara la bunica mea de 93 de ani, pe 26 am fost in vizita la fratele meu iar pe 28 am stat acasa caci sotul a lucrat in tura de dupa amiaza si uite asa atrecut si craciunul.
Vreau sa va zic ca nu am mai intrat cam de multisor pe forum si azi m-am ingrozit cind am citit la mamici de ian februarie unde o fata a nascut un bebe mort, sunt terminata...
Hai ca v-am pupat !

poze
BIANCA ANTONIA
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ella,e adevarat ca te ingrozesti si te strange in spate cand auzi povesti de astea,dar trebuie sa gandesti optimist si sa ai incredere in Dumnezeu,ca totul va fi bine.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Helau!

Ella,e adevarat ca te ingrozesti si te strange in spate cand auzi povesti de astea,dar trebuie sa gandesti optimist si sa ai incredere in Dumnezeu,ca totul va fi bine.

Mltumesc pt incurajari, numai ca eu sunt un pic cam prapastioasa si ma gindesc ca se poate intimpla oricui, doar ca ma rog la bunul Dzeu sa nu mi se intimple mie si la nici altei viitoare mamici, dar...

poze
BIANCA ANTONIA
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Mihamora si Kriss multumim de urari!
Ieri am fost si ne-am vazut nepotul! E asa de dulce! E micut! Ne-am amintit cum era cand era Davidut mic mic!
Addiana superbe fetite! II sta bine celei mari in rochita de serbare! Iar matusica semana bine cu tine! O iontrebare:de unde ai luat si cat au ajuns masa si scaunele pentru fete?
Kriss frumoase poze! Cea mica e o grasunica simpatica si-i sta bine in rosu! Ma bucur ca nu mai esti stresata in privinta alaptatului!
Miha felicitari pentru cresterea in greutate!
Ella stai linistita! Atata timp cat bebe misca e totul ok! Mai incolo cum vrea DD!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Salutari mamici si burtici .
N-am intrat de multicel pe forum si azi vad ca-s deja in capul listei
Ella, hai sa ne incurajam impreuna. Burtica mi se intareste si mie, uneori chiar foarte tare...dar sincer nu o prea bag in seama. De no-spa nu m-am atins. Prefer sa ma intind putin decat sa iau medicamente. Cei din jur nu stiu cum sa ma mai potoloeasca. Am muncit la greu cu sarbatorile astea, musafiri peste musafiri, am reusit sa sfintim si casa (si toata papa am pregatit-o singura)....iar a 3-a zi de Craciun, cand nu a mai fost nimeni pe la noi am simtit ca ma urc pe pereti de plictiseala . Sunt convinsa ca dupa nastere o sa ma rog sa mai am un moment de liniste...dar asta-s eu .
Asa ca, moralul sus . Zau asa, sunt prea frumoase momentele prin care trecem ca sa le lasam sa treaca pe langa noi si ne pierdem vremea cu ganduri negre.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor ma scuzati ca nu am mai dat nici un semn..dar cred ca ma intelegeti..primul fiu..o gramada de emotii..mi se pare ca nu am timp nici pt. mine..defapt nici sa mananc..caci cand o vad ca scanceste fug repede la ea..sa nu planga ..mi-e asa de draga ..si daca incepe sa planga imi vine si mie sa plang...of... sper sa ma obisnuiesc cu noua formula...
acum cateva zile v-as fi trimis acest mesaj dar nu am avut timp nici macar sa-l trimit caci se trezise intre timp si .....

va multumesc tuturor de sustinere..am ajuns si noi acasa deocamdata suntem rupti de oboseala si eu si tati... inca nu am reusit sa citesc din urma dar sunt sigura ca ati fost alaturi de mine si m-ati sustinut... cand o sa ne simtim un pic mai bine o sa va descriu indeamanuntit toata povestea... nu a fost usor... dar important e ca partea cea mai grea a durat asa de putin ca nici nu am realizat ce se intampla... cand ma gandeam ca mi-e mai rau si nu se mai intampla nimic.. a sosit un miracol... si eu nici nu am apucat sa-mi dau seama ce se intampla caci eram deja nascuta...si-mi tineam pe piept puiul... si nici tati nu a avut timp sa asiste la nastere caci a totul s-a petrecut f. repede...de la col inchis cu dureri groaznice...dupa cateva ore mi s-a spus ca incep sa merg pe drujmul cel bun ca mai tarziu de la dilatatie 2 direct la 10...fenomenal...fara nici un fel de ajutor...extern...nici acum nu realizez...important e ca a trecut si noi suntem bine....acum incercam sa ne adaptam noii situatii...deocamdata nu prea stiu ce si cum..dar sper sa ma ajute DD si cu asta si sa pot face fata..sa ma obisnuiesc repede intre timp am reusit sa bag cateva poze....cu fetitz

va pup pe toate multumesc inca odata si va doresc numai bucuri

mai avem putin...putin... cateva ore...? Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

buna fetelor! mi-am culcat zgatiile si am si eu putin timp pentru mine...las treaba pe mai tarziu!
ella si mie mi se intarea burtica si ma durea asa ca luam no spa la recomandarea doctoritei. aveam zile cand luam si doua. si sarcinile mele au fost cu probleme, amandoua cu iminenta de avort, cu zile multe state in pat...fara nici un fel de efort...cu mult plans...cu multe incurajari si cu ajutorul lui DD am trecut cu bine si am doua fetite minunate!
curaj si fii optimista! si nu mai citi "mesaje" care stii ca te supara!si pe mine ma ingrozesc ...si cu toata rusinea, eu de asta nici nu pot sa intru la subiectele cu ajutor umanitar, iar televizorul e mereu inchis la stirile de la ora 17. singurul caz care l-am citit a fost cel al soniei si am plans o gramada...

alina multumesc! intr-adevar semanam: matusica si eu!!!
masuta si scaunelele le-am luat -dupa lungi cautari- de langa billa de la zum zum. au costat cam multicel-dupa cum spune sotul meu!!!- masa 170 iar un scaun 56. dar am fost incantata in primul rand ca sunt din lemn(nu pal, nu plastic), sunt "pictate" frumos, iar scaunelele mi le-au facut cum am vrut, adica unul mai inalt pentru cea mica, si unul mai mic pentru cea mare, si le-au vopsit (ele nefiind din set cu masa) ca sa se asorteze!!!
masuta veche era din pal cu un singur scaunel (din-aceea care se face si scaun de masa pentru bebe) si nu a "rezistat" nici 1 an iar in acest timp a fost batuta in cuie, lipita, i-am prins si niste colturi pe la incheieturi, dar n-a tinut mai mult...ce mai... saraca masuta a suportat prea multe de la fetitele mele cele "cuminti"!!!
in concluzie: palul nu rezista, deci nici plasticul n-ar fi rezistat! as fi luat din fier forjat sa fiu mai sigura, dar n-am gasit!!!

stefania inca o data felicitari si sanatate multa! ai o fetita superba! sa va traiasca!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Noi azi sarbatorim cu tortulet si cu minipizza.
Avem si de baut pentru cine doreste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
am tinut-o aproape numai cu musafiri zilele astea..si inca s-au mai anuntat
La Multe Lunite Amira Ioana!!
addiana, frumoase pozele voastre! cred ca am mai zis-o dar ai niste fetite tare scumpe si frumusele!
cele cu bebei mici, ce faceti de Revelion? nu ca ar fi multe posibilitati

Avem 2 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Crismary imi amintesc ca si eu am fost tare activa in sarcina si m-am simtit excelent facand miscare! Si musafirii imi placeau! Si David imi seamana foarte mult: plimbaret si sociabil!
Addiana multumesc de rapuns! Si eu cred ca sunt cam scumpe! Dar tu stii cata nevoie ai avut de ele!
Miha la multe lunite Amirei! Ingenioasa ideia cu minipitza! Am sa ti-o "fur"!
Stefania ma bucur mult ca ati venit acasa sanatoase! E tare scumpica fetita! Abia astept sa ne impartasesti experienta traita! Acomodare grabnica!
Kriss spor la primit musafiri! :) De Revelion acasa cu surorile si parintii! Nu imi inchipui, deocamdata, Rev fara scumpul meu baietel, David!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele

Mergi la inceput