***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (39)***
Raspunsuri - Pagina 5
ckristina spune:
ELLA bianca se irita la gat tot asa 'carne vie'; are pielea fff sensibila si de la laptic pt ca mai vomita se irita imediat;dr mi a zis sa i dau cu nidoflor care era crema minune,ii trecea imediat,intr o ora 2 dar pe prospect scrie nu sub 2 ani;am intrebat mai peste tot si parerile sunt impartite;cica daca nu o fol mult nu i rau; acum ca sa nu mai dau cu nidoflor i am luat de la AVENE,PEDIATRIL PATE A L EAU, FESSES DELICATES DU NOURRISSON ET DU BEBE care iarasi a fost f buna si raman la ea;
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
mica0307 spune:
Mesaj de la kay: E totul ok. Ne intoarcem joi pt ca maine mergem la fizioterapeut. E putin racita, dar nemtii s-au bucurat ca cica se mai caleste si ea si mi-au zis sa n-o mai tin "buble boy"sa ducem o viata normala. Si s-au crucit cand le-am povestit ce e in Romania. Ah, si tb sa schimbam si dr ecografist ca e varza...nu-mi merge netu...
ella parca tu ii dai lui Boby burtica sanatoasa. Cat ii dai seara?
alyna tu ai spus ca Davidutz are 7.800? Maya are 7.700 la 7 luni si 1 saptamana.
Somn usor.Nu stiu ce are ca e cam agitata. Nu vrea sa doarma decat pe burta lu tac'su. Cred ca i-a fost dor de el ca a fost plecat 1 zi.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
ali24 spune:
mica0307chiar nu iti plac deloc calendarele?acum am vazut ca nu am mai intrat de mult pe net...si eu am comandat 13.(ptr toate prietenele cu copii(le am facut cu copii lor),ptr bunici,sora ,cumnata...si maine a zis ca mi le trimite cu fan curier ca sa ajunga mai repede.deci o sa platesc cam 170ron.crezi ca sunt bani aruncati in vant?si nu am sa le pot da cadou celor ce mi am propus?si eram asa de incantata de idee iar acum mi ai dat in cap.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Graviduta spune:
Mica (ca mi-a adus aminte ali24), dar le-ai spus ca nu-ti plac, ca nu sunt ok?
Am si eu o rugaminte pt fetele din Bucuresti: pe unde gasesc magazine specializate pt lucruri de botez? Ma intereseaza pt finuta mea, in special tinuta. Vreau ceva gros, dar moale, nu scortoseniile care se gasesc prin Cocor&Unirea.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
chiquitita spune:
Monicoasa, eu chiar nu cred ca mai e nevoie sa fierbi apa plata. Daca folosseti apa de la robinet o fierbi si o racesti, apa plata nu.
Mami de Livia (08.06.2007)
numai_eu spune:
Buna seara. Tot in miez de noapte scriu, dupa ce azi am umblat brambura prin oras toata ziua. Ah, si ce m-a enervat lucratoarea de la posta romana care nu a vrut sa imi dea coletul laredoute pentru ca la adresa scrie un 1 in loc de I si nu e trecut numarul apartamentului. O sa ma duc si maine sa-mi incerc norocul pe cealalta tura, sper sa nu raman fara cadouri de Craciun. Cel mai tare plang dupa doua chestii pe care le-am comandat pentru fi-miu.
Tot citind pe aici, mi-am amintit de o chestie cu acceptatul linguritei. Madi, Chiquitita si fetele care va mai plangeti ca nu mananca puiutii cu lingurita, poate nu e o idee buna sa incercati sa le dati atunci cand sunt prea infometati. V-am spus deja ca al meu e un pofticios si a mancat cu lingurita de la prima incercare, dar cand e rupt de foame nu o accepta nici in ruptul capului. Urla de nu stiu ce sa-i mai fac si strange din buzite. Dar biberonul cu lapte il ia imediat, asa ca dupa ce se mai potoleste un pic iuresul, revin cu legumele cu lingurita. Dar la refuzul fructelor nu stiu ce sa va mai zic, ca la noi sa fie cat de multe si nu ne-am supara.
Chiquitita am vazut-o pe Liviuta in zapada. E tare dulcica. Si noi am iesit duminica sa facem cunostinta cu noul fenomen, dar puiutul era la mine in wrap (uraaa, am reusit in sfarsit sa-l infasor cum trebuie si a fost super) asa ca nu l-am putut poza. Dar zapada a simtit-o din plin, ca ne-a nins tot timpul cat am stat afara, iar eu nu folosesc umbrela.
Wow Pepsi ce bine sta David in masinuta. Ai baiat mare de-acum. Si ce dulce e Dominic cum te ajuta el la bucatarie.
Motannel spune:
Acesta e mesajul postat pe pagina 21 a capitolului anterior! Am postat fara sa fi terminat de citit si nu am vazut ca intre timp ati inceput un nou capitol! Asa ca l-am copiat si aici!
Mihamora, Teodora a fost racita si acum e prea frig. Nu am curaj sa o scot ... bate un vant rece de te taie ... Multumim pentru felicitari ... a doua zi nu prea a mai avut chef de balonase ... imi parea rau ... insa e mai bine ca balea foarte tare cu exercitiul asta!
Lauradi, ca sa poti luade pe CD muzica iti trebuie Audiograbber! Ducu e minunat si cu bujorei, si dimineata!!!
Carmen_So, si noi suntem bine ... am ras de "conversatia despre barbati"!
Chiquitita, si mie mi se pare ca in unele foto fetele noastre minunate seamana!!! Imi pare rau pentru funduletul ei! Noua ne-a mai adus dr o cremuta de la Baby4You- Crema pentru copii cu ulei de catina ... contine si zinc. A costat 5ron. E bunuta, dar noi folosim Bepantene!Alea sunt link-uri criminale!!!
Ella, ce aiurea e cu soacra ta! Eu am nevoie de a mea doar ocazional. Cand nu poate mama sa stea cu Teodora, o chem pe una din nane (ca Teodora are 3 nane de botez, dintre care 2 sunt destul de disponibile!), iar daca nu pot nici nanele, o chem pe soacra mea (care, bineinteles ca se supara cand afla ca iar a stat o nana cu Teodora!). Oricum ... de cate ori a stat cu fiica mea soacra a tot facut cate o boroboata ...e drept ca nu grave, dar ...
De exemplu, eu am tot timpul batiste de hartie - servetele - pentru orice ... nasuc, balute etc. ei ea a hotarat ca sunt prea aspre si, in consecinta, i-a sters nasucul (in plin sezon de muci) cu cea mai draguta caciulita roz de stat in casa, ca e mai moale!!!
Si de vreo 2 ori la rand mi-a rupt / sfasiat pachetul cu servetele umede pampers ... ca nu a vazut ca se dezlipeste ...
In rest e de treaba!!!
Trimit mesajul si mai citesc ... am de recuperat vreo 10 pagini ca nici ieri nu am avut timp!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
Intre timp am mai citit si am mai crosetat si mesajul acesta:
Ionice, ma bucur sa vad ca ai mai scris ... eu cred ca Antonia papa foarte bine!!! Am admirat-o in fotografii ... e minunata! Si vesela!! Iar tu arati foarte bine, de fapt sunteti o familie foarte frumoasa!!!! Ce medic ai ales pentru fetita?
Ibelciug, arati foarte bine si tanara tunsa asa! Cat despre cavalerii ce te insotesc .. ce se mai poate spune?
Sunt minunati!!! Multumesc pentru reteta!
Andrada, ma bucur pentru rezultatele lui Antonio ... se poate albastri de la dintzei??
Mica, imi pare rau ca nu ti-a iesit surpriza! Eu am vrut sa comand la ei, dar m-au refuzat ca sunt plini pana in ianuarie.
Tamaraspt, sanatate micutului!
Kay, multa sanatate si sa reveniti acasa cu bine!
Pistachio, felicitari pentru 2 baieti frumosi!
Chowpersa, wow .. 5 dintisori! Felicitari!
Chris27, saracul caine!!! Sa fe Daphne sanatoasa!
Carstea, felicitari pentru carnita de vita papata! Eu i-am scos-o Teodorei si pe cea de pui! Mai fac o pauza dupa episodul de voma de acum cateva zile!!!
Doxinu, felicitari pentru papat supica!
Pepsi, te rog sa-mi trimiti si mie schema ta de diversificare!
De ieri papa si Teodora dovlecel ... astazi a facut doar un kk ... o fi din cauza noului aliment??? L-a acceptat fara probleme ... ieri cateva lingurite simplu, fiert, astazi putin mai mult in combinatie cu morcov si radacina de patrunjel.
Sa ma laud ca astazi, nu fie de deochi, Teodora a papat mai binisor si mai multicel ... sper sa o tina...
Am mai intrebat la un moment dat ... conteaza ordinea meselor?? ... Adica eu ii dau in cursul diminetii de doua ori lapte (de fapt mama mea-bona, ca sa-i fie mai usor), apoi la pranz supa (dar in urmatorul mod ... legumele piure, apoi supa clara cu paharelul de sete si uneori putin bibe cu laptic), pe la vreo 4-5 marul ras (mai mult crud in ultima vreme) cu cereale, apoi pana seara inca vreo 2-3 sticle cu lapte simplu sau cu cereale!!! Noaptea (si ziua de cate ori vrea) papa san!!!
Motannel spune:
Si iata ca am ajuns la zi ... si am mai scris si asta ... sper sa nu va plictisesc ... sunt singura si scriu doar eu ...
Hei, remarc o revenire la plantatie a unor "fete-pasari rare" (sper sa nu va supar) ... Ionice, Pistachio, Lilly_love ... Ma bucur!
Ma intristeaza in schimb schimburile reci de replici ... haideti, fetelor, ca e si post ... si se apropie sarbatorile!!!
Lilly_love, frumoasa trecere in revista ...
Chiquitita, m-ai prins ... iar am postat fara sa fi terminat de citit cele 5 pagini din acest capitol si am mai postat si eu mesajul din capitolul anterior! Scuze! Iti multumesc totusi ca mi-ai salvat tu mesajul! !!!
Angelabv, ce bradut vesel, dar ce fetita vesela langa el ...
Monicoasa, si voi va laudati cu 5 dintisori! Felicitari!
Ckristina, sa stapanesti sanatoasa telefonul nou! Si eu sper sa primesc unul de la mOs ... Al tau de care e?
Motannel spune:
LA MULTI ANI sanatosi si voiosi pentru sarbatoritii zilei de 18!!
(astazi sarbatorim doar baietei)
Leon de Nicoll
Teodor de Bogalina
Cosmin Cristian de Piticasigogosica
Octavian Andrei de Yoyoyo