*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)
Raspunsuri - Pagina 9

catutza spune:
 Gabi , eu am nascut cu Ancar e un super om si un doctor foarte bun. Mie mi-a salvat copilul ca daca era dupa altii nu avea sanse sa se nasca la termen, asa ca eu ii voi fi recunoscatoare toata viata. 
Cat am stat in spital am vazut ca are foarte multe paciente majoritatea cu probleme, e un om tacut si morocanas dar un doctor bun.
Multa sanatate finei tale si sa fie o sarcina fara probleme
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata  si 
 Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

miri__b spune:
 Catutza , dra lui fi-miu e Ancar. nu stiu dc e fiica sau nora, oricum imi place tare de ea.si o prietena a nascut cu el si ii e in continuare pacienta.
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!

catutza spune:
 Miri , din cate stiu eu Ancar are doar un baiat care este si el tot ginecolog, la Giulesti parca. Stiu ca nora e tot doctorita dar nu am stiut ca e pediatra ![]()
Ma bucur ca prietena ta a fost multumita de el, e un om bun...
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata  si 
 Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

gabitaco spune:
 fetelor...va multumim...

oricum fina mea a hotarat sa urmeze sfatul dr. Ancar si sa astepte inca vreo 2 saptamani...sa vada cum evolueaza treburile.Maine va avea si parerea unui al treilea dr. Sa speram si sa ne rugam sa fie bine. Ea isi doreste bb cu orice risc, cu orice pret. Speram doar sa gaseasca dr. care sa o ajute.Am plans amandoua azi la telefon...dar speram ca Spiritul Craciunului sa ne umple inimile de bucurie...

Gabriela si 
Mateea Ioana  
 Povestea nasterii 
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai; 
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, 
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca... 
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

miri__b spune:
 e clar , e nor-sa.ca stiu ca sotul ei e ginecolog. au si ei un baietel de un an jumatate.
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!

Mihaelutat spune:
 Nici nu am apucat sa beau cafeau si vad un mesaj neobisnuit din partea Taniei. Imi pare asa rau ca suntem departe si nu te putem cumva ajuta cu unul din pitici. Cunosc situatia cu mamele; socra-mea e ca  a ta, tot timpul bolnava si nefericita iar mama e workaholica ca nu s-ar dezlipi de farmacia aia nici moarta. asa ca de la ele eu nici nu ma mai astept, dar oricum situatiile noastre sunt absolut incomparabile ca si greutate, asa ca nu imi ramane decat sa te pup si sa te sustin de la departare.
Pupici apasati.......
Mihaela
album dn Titi

Madutza10 spune:
 Neata!!
Am facut bradul aseara si dimineata cind s-a trezit puiul ,surprise!!!!A fost tare incantat ,tot repeta ,,Andu cuminte ,a denit Motutun'',a stat vreo juma de ora linga el ,a mangaiat globurile dar acum ia unu cite unu si le da cu piciorul ,le numeste ,,mingile'',pina diseara cred ca raman doar ramurile:)))
Io am o gramada de treaba si nu ma pot apuca pentru ca Andreas e scai de mine ,oriunde ma duc e dupa mine ,orice fac face si el ,tati maine si poimaine e la Pitesti ,asa ca abia luni o sa fac mincarea pt Craciun ca seara avem musafiri ,vine Mosu la noi.
Imi cer scuze ca n-am citit din urma ,nu am timp ,va doresc sanatate multa tuturor si clipre cat mai fericite de Craciun.
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si 
 Mada 
Petrecere 2 ani 
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

lavi02 spune:
 Am citit doar ultimele mesaje, raspund mai tarziu per ansamblu:
gabitaco dr Ion Ionut e dr bun, eu si corap am nascut cu el.
Prietena ta trebuie sa se miste REPEDE.
Care-i faza:
-daca e intr-adevar extrauterina si face tratament pentru eliminarea sarcinii ACUM, scapa de operatie. Daca intarzie, sarcina creste pe trompa si trebuie operatie. In urma operatiei e foarte posibil sa nu poata fi salvata trompa si atunci isi reduce sansele sa aiba un copil mai tarziu.
-pe de alta parte daca sarcina este in uter dar nu a vazut-o dr Ion, e pacat sa o elimine.
Daca i-a facut eco la spital la centrul de contraceptie -> acolo e un ecograf foarte bun, e mai degraba sa fie corect.
Asa ca eu zic sa se miste foarte repede cu investigatiile.
Din pacate 
 eu nu stiu exact la cate saptamani devine imposibila eliminarea sarcinii din trompa cu medicamente si devine necesara operatia. 

2. Pe dr Ancar Virgil nu-l contest, are faima mare de multi ani, e doctor bun. In schimb de dr Ancar Benedict (fiul sau nepotul)... am auzit lucruri mai proaste.

lavi02 spune:
 Tania pai spune-i mamei tale exact ce vrei de la ea; dac astepti sa-si dea ea seama ca tu nu ai mancat, ca ai vrea sa-l hraneasca pe Che... si eu cand am asteptat sa se ofere altii sa ma ajute... uenori am asteptat degeaba. Mai bine spu exact ce ai nevoie si iti raspunde daca se poate sau nu.
Spor la treburi si multa putere!

ioana_77 spune:
 AM intrat si eu sa o sustin pe Tania!! Ai sa vezi ca gasesti puterea sa le faci pe toate. Si eu sustin cele spune de Lavi. Nu te astepta ca mama ta sa-si dea seama brusc de ce ai nevoie, spune-i direct ce gandesti, macar stii una si buna. sanatate muuuuuuuuuuuulta!!!!
Gabitaco, tinem pumnii sa fie totul ok.
Mei, io de data asta sunt bucuroasa, George sta cu noi acasa pana duminica viitoare. Iupiiii!
Ma duc la curatenie ca fata mi-e in deplasare, iar ala mic doarme, deocamdata.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Stefan - primele zile