*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)
Raspunsuri - Pagina 19
Madutza10 spune:
Gata am pus ceva poze de la Craciun cu Mosu' ,sper sa va placa .
http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/A%20venit%20Mos%20Craciun%2007/
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
Petrecere 2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
meems spune:
Cami, intrasem sa deschid subiect de LMA pentru ginerica al meu, dar mi-ai luat-o inainte
Mi-a lasat mamica lui mesaj pe mess ca sunt bine si ne ureaza un An Nou plin de impliniri, an in care spera sa revina printre noi cu multe vesti si poze.
Edit: Am trimis si eu link in contul comun cu pozele noastre de la Sarbatori. Va avertizez: sunt muuulte 
anda77 spune:
mai, nichita a facut infectie la buza, in ciuda antibioticului si a rivanolului si a conditiilor bune de igiena pe care le-am pastrat la pansamente. 40 de grade avea acum 2 ore. a venit dr.pediatru, a TRIPLAT doza de antibiotic data de dr. de la spital, cica era infima. acum nu mai dorm la noapte ma gandesc cu ce ac l-au cusut, ca m-au data afara din cabinet la mom. respectiv. daca nu era sterilizat, daca a luat si altceva, Doamne fereste! offff, imi vine sa mor.
eu am patit, de ieri, a 2-a oara anul asta, prabusire de bolta plantara, de data asta m-am dus si la ortoped ca data trecuta m-am tratat prin telefon cu dr. Nu mi-a zis nimic nou. tot talonete, tot gimnastica. nu pot calca intr-un picior, merg sontac-sontac, ma doare de nu se poate. talonete nu mi-am luat inca (data trecuta mi-am luat unele fte mici, imi trebuie mai mari), rulez o bila sub talpa cand pot, dar nu prea ma lasa asta mic sa stau jos pe canapea sa-mi fac exercitiul. plus ridicari pe varfuri de-mi tiuie urechile de durere.
si ar mai fi unele urate de Craciunul asta, dar nu sunt de spus pe forum.
nu-i nimic, ce nu ne doboara, ne intareste.
sper ca voi ati avut un Craciun mult mai bun.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mandyksch spune:
Am intrat doar sa va urez un Craciun fericit. Sa aveti parte de multa liniste si pace, de bucurii multe, de iubire. Sa petreceti alaturi de cei dragi clipe minunate.
felicia74 spune:
anda of, saraca de tine,
-ici multi sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste necazuri, iar lui Nic sa-i treaca febra, bietul copil! Poate nu a luat ceva de la spital (sper...) infectie poata sa faca si de la bacteriile ce exista pe corp im mod normal si se pot infiltra in rana. Am vazut pe Discovery un caz - infectie cu stafilococul auriu. Si se intampla in SUA, nu aici.
Uite ca si noi am avut o mica problema, infima totusi - Ilinca a facut laringita. Va povesteam eu (parca...) ca Ilinca tusea sambata. Deoarece tusea latratoare a persistat am fost cu ea luni la Medlife si a zis ca e epidemie de laringita. Cu tuse latratoare, fara muci si febra. Am facut aerosoli, maine ii temrinam, dar partea proasta e ca nu am putut iesi la plimbare, doar am fost in vizita in casele altor oameni. Nu-i bai, mai avem timp sa ne plibam, desi am ratata frumusete de ninsoare!
Ilinca s-a bucurat de cadouri, in top a fost Lego Duplo, desi il subapreciasem trebuie sa recunosc, ca isi merita banii aia multi dati pe el - Ilinca ar construi tot timpul! Apoi masa de ceai pe rotile a mai avut succes, papusa Fifi la fel, insa jocul Fanta Colors mai putin, nu are rabdare sa-l rezolve. Poate mai tarziu.
Cand mi-o trece lenea instaurata odata cu zilele libere de la guvern voi pune si ceva poze.
Vazut filmulet Pischi, poze Madutza - multa veselie a mai fost pe la voi![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miri__b spune:
Anda pupici dubli ptr voi.saracutii, ce Craciun!nu-ti face griji cu acul, nu mai traimin epoca de piatra!nimeni nu foloseste ace second hand.nici macar drogatii.
noi ne pregatim de iesit afara. nu stiu unde-s copii, nu e niciunul pe strada.oi fi eu mama nebuna si e prea frig de scos copilul?tot trag de Sorin sa mergem si noi la munte, undeva unde sa-l trag pe fi-miu cu sania sa vada si el cum e.degeaba pana acum.
Feli si tu ai avut Craciun frumos la Medlife?pupici si ptr voi. mai ii dai homeopate Ilincai?
Catutza sper ca ai scapat de raceala!pupici
hai ca va las pana nu termin sacul cu pupici, mai am de dat si prin casa!
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
crissy77 spune:
anda, hai mai, se sparg toate in capul vostru?!
Insanatosire grabnica si tie si poetului.
felicia, nu stiu daca ai zis de Ili ca tuseste, dar sigur ai zis ca sta cuminte la aerosoli. Nici noi nu ne-am putut plimba din cauza gerului si a lui tati care nici voce nu mai are din cauza racelii. Cum mai stati cu operatiunea olita?
madutza, hi, hi, ce de-a copilasi fericiti in casa voastra!
pischi,
ce-am ras de Alex... Cum a extras ea in graba jucaria din sacul mosului si apoi a fugit. Felicitari pentru Alexutul nepurtator de pampers
.
mandy, sarbatori fericite si voua!
catutza, ce-ti face gatul? Baga suc de lamaie cu miere de albine la greu. Si tantum verde.
La noi nu a venit mosul adevarat, dar s-a bucurat de jucariile primite. Cel mai mare succes l-a avut ferma de animale, dar printre jucariile pe care le are, tot tablita magnetica de scris este cea mai folosita
. Si de ea, si de noi, ca de cele mai multe ori ne cere noua sa-i desenem la comanda: cap, ochi, nas, echi (urechi), pat (par
), mai (gura), baz (obraz), gosh (gusa), gat, poc (corp), bic (buric), siapusi (papucei), soi (soare) si nuna (luna).
Si fiindca tot suntem acasa am incercat sa o dezvatam de scutec. Daca o punem noi pe olita exista sansa sa faca pipi, daca nu, face pe ea
. Nu se cere
. Dar ma anunta ca "Lis udo", adica Elise e uda.
Cristina & Elise-Stefania
madau spune:
Ho, ho, ho....sper ca ati petrecut bine!
Miruna a fost tare incantata de cadouri, a umblat toata ziua cu cizmele prin casa
...in top insa au fost plansele alea de desenat cu creioane din sapun, de 2 zile o scot cu urlete din cada
. Plus tablita magnetica cu litere, dar imi insira toate literele alea mici prin casa, caut la ele de ma doare capul. O sa va pun si poze cand le voi descarca, incarcatorul e la Marius la birou, il aduce diseara...sper![]()
Anda aoleu ce facurati? Sanatate poetului dar si tie, vad ca aveti nevoie din plin.
Feli stiu ca voi erati cu homeopatele...iti recomand ptr laringita Homeovox-ul...la Miruna a facut efectiv minuni. Sanatate!
Madutza parca voi plecati la munte nu? Cand o "intindeti"?
Sa nu uit...LMA tuturor celor care se aniverseaza azi!

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Dordia ,Gandacel,Ioana,Solvia_d,NEgaraCristina si Tania ,sa va traiasca copilasii ,un sincer La multi ani din partea noastra!!!
Anda ,prin ce a trecut saracul Nichita ,imi pare sincer rau ,nici nu vreau sa ma gandesc ce-ai simtit tu ,sper sa-si revina repede ,sa treaca infectia ,sanatate multa!
Feli ,a trecut laringita ??Cum se simte Ili??
Mada ,pe 29 noaptea plecam ,abia astept ,sper doar sa nu ninga tare p'acolo sa ramanem ,,intepeniti'' ca aproape toti sintem cu copii.
Asteptam pozele :)
Madutza10 spune:
Nu-mi mai apare nikla la semnatura ,hmmm,oare dc ??
Gata a aparut ...
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
A venit Mos Craciun
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )