*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)
Raspunsuri - Pagina 12
leea_cv spune:
Apoi mai Noki io cred ca o inotat fata ta la botez in rochita.Ca nu-mi vine sa cred ca i-o fost buna si atunci si acuma.Lui Tudor nu-i vin nici hainele de acu 3 luni.Da in tot raul si-un bine.Iac-asa scutesti niste banutzi.
La prima intrebare-nu.Da el nici n-o striga in vreun fel pe bona ori pe bunica.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Noki_Lara spune:
Cristina, nu, nu a mai cazut. Am scapat de dat asta.
Deci si voi tot suzetare noaptea...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
negaracristina la serbare Silvia nu se simtea prea bine cu burtica. Alea au fost pozele in care a iesit cat de cat, ca in restul era cam trista... Am selectat si eu ...
noki si Silvia cu Nati, dupa ce vin de la buni ma striga o perioada buni/bunica... si invers, o striga pe ea mama... dureaza cateva zile, puterea obisnuintei.
Da, acum constientizeaza ei prima oara ce-i cu Craciunul.
Tare draguti.
corap
ginere ne-materialist.![]()
Reparare rapida muciosilor!
ela27oana spune:
buna,
cam dupa o lungaaaaa absenta,
sincer imi este dor de forum dar din pacate nu am mai avut timp deloc,cu toate ca ajung acasa intre 16-18, depinde de trafic,sunt rupta de oboseala,si treb sa ma ocup de daria care nu ma scapa din ochi o secunda
daria sta cu bona,s-a acomodat f bine,mai putin cu bibele pe care nu-l vrea decat de la mine si de la tati,facem numai nazbatii,mai nou se "da peste cap"si danseaza ,mi-a stat inima cand am vazut-o cum se rostogoleste si ea radea ........
am avut si zile proaste,sapt trecuta eu am fost 4 zile plecata la baia sprie,la sedinta de sf de an,si daca joi a papat vineri si sambata nu a vrut sa pape nimic ,eram disperata ca nu puteam face nimic,plus ca a fost pt prima data cand stateam departe de ea atata timp,cand ma gandeam ca ne despart 600 de km ,ma simteam tare aiurea,dar apoi a trecut si chiar m-am relaxat zilele urmatoare,aveam nevoie de asta
in rest ,nimic deosebit,eu abia acum m-am acomodat cu munca,mai bine zis cu nebunia de trafic din bucuresti,ca imi vine sa las masina si sa iau metroul
am avut si un accident,m-a lovit una acum 2 sapt,eu nu am patit nimic,doar frica,insa masina a stat in service
m-am acomodat destul de bine cu condusul,eu stiti bine ca ma permisul din vara si acum am facut 2000 Km in 5 sapt,chair am prins tupeu acum,si daca la inceput imi luam claxoane multeeeeeeeeeeeeeeeee,acum claxonez si eu
sper sa mai intru sapt viitoare ca am liber pana pe 3
va pup ,o seara buna
Noki_Lara spune:
Normal ca la botez i-a fost putin mare, dar nu mi se pare normal totusi ca dupa 2 ani sa-i mai vina in partea de sus, mai ales ca nu e elastica partea aia. Si pe ea scrie ca cica e de un an.
Uite, www.dropshots.com/Saralyna#date/2006-02-12/16:19:59" target="_blank">la BOTEZ fatza de www.dropshots.com/Saralyna#date/2007-12-20/20:09:08" target="_blank">ACUMA, dupa 2 ani!!!
Si alte www.dropshots.com/Saralyna#date/2007-12-20/20:16:02" target="_blank">3-4 poze de ieri!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Noki_Lara spune:
Ha ha ha..ce m-am distrat! pai bine, mai Lavi, cum sa nu vada Silviuka cea desteapta ca aia e barba lipita???
Tare scumpa a fost rozalinda ta la serbare! Si bineinteles Nati cea analitica cu papusica in manuta. Si pozele de la Mos sunt super. Imi place mult compleul Nataliciului.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah

felicia74 spune:
Buna seara!
Vad ca voi faceti progrese cu olita, noi am inregistrat regrese, dupa vizita de la doctor de luni, cand si-a adus aminte ca acolo i s-a montat sonda urinara si a inceput sa planga "nu, pipi" Asa ca de atunci face la olita daca iti aduci tu aminte daca nu, ghinion. S-a speriat tare rau, greu am putut s-o linistesc.
In rest toate bune, il asteptam pe "mu ciuciun" sa ne o aduca pe Fifi din desene animate.
Drum bun si sarbatori fericite celor care pleaca maine si nu mai au net! Restul - ne mai auzim!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Noki misto faza, rochia ii mai este buna?
Arata dulce Sarah la botez, dar acum ii sta bestial.
Inchei ca am copil in carca!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
leea_cv spune:
Noki acum ii vine mult mai bine
.Io una nu prea ma orientez dupa ce scrie pe etichete ca aproape niciodata nu pusca.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
roxisialexia spune:
LA MULTI ANI, CRISTIAN !
LA MULTI ANI, VICTORAS !
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -