*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (176)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

'neata intr-o zi geroasa!

Va dati seama ca daca seara pic la 10 dimineata sunt matinala
Sper sa apuc sa scriu cateva randuri pana nu se rzvrateste pitica.

noki, abia astept sa merg pe la mama sa pot sa vad si eu pozele cu fii-ta.La mine sa intampla la greu sa o strige pe buni in loc de mine, ci nu pentru ca ne incurca ci ca s-a obisnuit cu ea si o vrea langa ea.Cu hainele ce te-a apucat soro??? ti-a transmis virusul andreea, ori apropierea sarbatorilor ? Copilul este sanatos, dezvoltat foarte bine . un pusy pentru saralina.
By the way, drum bun la bistritza city sa ajungeti cu bine.

catalina, iti multumesc pentru intrebare . Se pare ca in sfrasit am scapt de greturi, de cateva zile nu le-am mai avut, in rest incerc pe cat posibil sa nu ma ingras prea mult . Bb este bine, am facut si triplu test si avem rezultatul cu "risc scazut".
Cum se mai simte bia ?

meems, de cateva luni avem si noi problema cu somnul, se datoreaza faptului ca vrea sa se joace cu tati si sa se uite la tv. Am incercat sa ii mut baita mai devreme si cateodata merge, apoi un alt factor este ca in perioada asta iese mult mai putin afara si nu isi consuma energia.
rianna la cat adoarme de pranz ?

tania, iti dau din puterea mea( ca suntem doi acum)..sper sa gaesti puterea si intelepciunea sa treci peste toate greutatile din perioada asta. Nu te astepta sa ti se ofere, cere!
[si mama mea este la fel, ieri mi-a spus ca abia asteapta sa scape de alexia, cu al doilea mi-a spus clar ca nu ma ajuta( si o cred ca nu mai are putere si rabdare)].
Incearca sa pui pe altcineva pentru inceput cu peniunea, chiar nu le poti face pe toate.Sa aveti sarbatori linistite si fericite!

ela bine ai revenit!

revin, se aud strigate!!!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi, noi inca ne chinuim cu adormitul. In seara asta a adormit la 10:30, ceea ce e mai devreme decat normalul din ultima vreme. Intr-adevar, dimineata doarme pana la 9, 9:30 altadata... dar pe cat de mult imi convine lucrul asta, totusi nu sunt multumita de faptul ca seara adoarme tot dupa 11. La amiaz in mod normal se culca pe la 1 in zilele cand e la gradi. Cand e acasa... Dumnezeu cu mila. Eu incerc s-o culc tot in jur de ora 1, dar de cele mai multe ori se face 2, ba chiar 3 pana adoarme.
Solutia e, cred, asa cum a zis si Maria-Alexia, s-o trezesc dimineata mai devreme. Insa si asa va ramane totusi problema cu foitul si intorsul pe toate partile si datul jos din pat si... cate si mai cate... ca taaaare greu se linisteste.
In alta ordine de idei, ma bucur ca te simti mai bine si bb2 e ok

Leea, asa mult imi plac pozele tale!!

Noki, ce pozeaza Saralina! Nu pot sa cred c-o incape inca rochita de la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza vesela si harnicutza!

Taman am intins ultima sarja de haine - casa mea e o locomotiva cu aburi...- am dat repede cu aspiratorul si urmeaza s-o duc pe Titi la mama sa faca nani acolo de pranz, timp in care io sa-mi termin ultimele cumparaturi. in haosul si fuleala de rigoare, si tot cu metroul de rigoare.

Saru' mana de aprecieri! Mda..mare minune ca a stat Sarah asa d ecuminte la pozat, ceea ce nu o caracterizeaza DELOC, dar chiar a avut chef de probat rochitze...

Roxi- saru' mana de urarea de drum bun, sper sa se adevereasca si sa fie uscat carosabilul. Plecam maine de dim la ora 7.Ma bucur ca au plecat greturile de tot.

Meems- oare nu o dare burtica? Ai incercat sa-i schimbi laptele? Sau sa nu-i mai bagi cereale? Io am observat ca la sarah mea merge mai bine un anumit tip de lapte decat celalalt si oricum, fara cereale. Stii ca si noi am avut probleme mari la nani cand ne-am intors de la Bistrita. Acuma, de vreo luna ne-am reglat...dar iaca plecam iar, astfel incat cine stie cum va fi la intoarcere.

of..nu mai pot sta, ca cica zice Sarah sa nu mai apas tastele, ca-l doare pe calculator.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Salut!
Ne mai tineti minte? Ca n-am intrat de muult...Am avut ceva necazuri si cu Patricia (care si-a spart un dintisor ,care a trebuit extras )si apoi cu mine.Am stat 2 luni sa astept o biopsie pt ca am fost suspecta de cancer de piele.Am imbatrinit 10 ani in astea 2 luni...Din fericire nu a fost cancer.
Imi cer scuze pt ca nu am urat La multi ani decit citorva copilasi.Dar va urez acum din toata inima !
In rest..Patri e bine,face la olita dar numai ziua,am avut o tentativa de a o muta in dormitorul ei dar am renuntat ca ma striga din ora in ora.Nu vorbeste cine stie ce,stilceste multe cuvinte si nu leaga mai mult de 4,5 cuvinte.
Avem pb cu somnul,ca mai mult de 1 ora nu doarme ziua.Si cu mancarea...nici nu stiu din ce se ingrasa !Am fost la dr. dar a spus sa nu-mi fac griji ca oricum e bine Are 15 kg si 93 cm.Asa ca o las in pace,maninca cum si ce vrea.Va pun citeva poze sa o vedeti.

http://img167.imageshack.us/img167/6140/bscap0002la1.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/6272/img0970am6.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/1382/img0902gj3.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/5508/img1042ck7.jpg

Va urez Craciun fericit si un an mai bun,cu bucurii mari si copii sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Simo Patriia e frumoasa rrrau.A fost mai presus ca o printesa la ziua ei.Ma bucur ca n-ai beleaua ai de cancer.Vai ca mi se face pielea de gaina cind ma gindesc.
Noki drum bun si mare destrabalare.Daca-l doare...il doare.
Meems sarumina pt aprecieri.Sa stii ca mai nou si io am pb cu somnulNu vrea sa mai doarma la prinz iar seara se face 12 noaptea pina adoarme.
Apropo Noki (daca totusi nu-l doare pe calculator) zici tu ca cerealele pot fi de bai?In plus am o intrebare in context: am luat cereale humana cu lapte(ca n-am fost atenta) vreo 3 cutii.Are ceva daca le pun in bibele cu lapte?ele avind lapte deja?
Roxi da tare esti mai de ai de dat si Taniei.Io nu va inteleg mamele cum abia astepata sa scape de nepoti.Ca io cu a mea ma cert ca nu i-l las.

Azi am fost la gradi la serbare.A fost suuuupeeeerb.Au inchiriat costume pt copilasi.De printese,ingerasi,zine,printi si alte alea.Frrrumosi rau.Mos de inchiriat.Iar Tudor...Deci n-ati vazut copil mai trist.Imi dadeau lacrimile vazind ca nu se bucura deloc.Credeam ca o sa fie in al 9-lea cer pe genunchii mosului.Ash.Statea acolo,ori linga bradut de ziceai ca mai are un pic si clacheaza dat fiind faptul ca toate greutatile universului sint pe umerii lui.Nu ii era fica,n-a plins ca alti copii era pur si simplu de o tristete sfisietoare.Doamne mi s-a rupt sufletul.Nu l-am putut face nicicum sa zimbeasca.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Simona ,ce bine ca ai mai dat un semn !!Patricia arata superrr ,e tare frumoasa si dezvoltata ,sa va traiasca!

Imi cer scuze ca am raspuns doar Simonei ,nu am avut timp sa citesc din urma si nici n-o sa am ,sint singura ca puiu pina maine seara ca tati-i la Pitesti si am o groaza de treaba!!

Sanatate multa la copilasii bolnaviori!!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by roxisialexia
[noki Cu hainele ce te-a apucat soro??? ti-a transmis virusul andreea, ori apropierea sarbatorilor ?

adicatelea ce-ai vrut sa spui? care virus? ce are andreea? cat e halatul? cat e halatuuuuuuuuuuuul?
deci ziceti ca-s nebuna...bineee....ia citit mai jos:

noki, dupa ce m-am minunat indelung cum e posibil sa incapa saralina in rochia de la botez, am estimat si reestimat in memorie pe sarah ultima data cand am vazut-o...un gand infiorator mi-a aparut in minte! si si-a facut loc si incepuse sa-mi cotropeasca sanatatea...m-am aruncat disperata pe scari catre pivnita unde e sacul cu hainute mici si frumoase ale lui nichita (sper la bb2:)) intr-o zi), am smuls din sac, cu maini tremurande, sacoul negru de la botez, m-am intors in fuga si-am imbracat copilul adicaam reusit sa-l imbrac fara sa depun efort cu sacoul de la boteeeeez si ziceti ca-s nebuna eu cu kg, da?
uitati poza botez: http://s33.photobucket.com/albums/d61/nichita/botezul%20lui%20nic/?action=view¤t=botez066.jpg

si poza de azi: http://s33.photobucket.com/albums/d61/nichita/2%20ani-3%20ani/prin%20casa/?action=view¤t=nic073.jpg

haaa?

simona, Doamne ajuta ca ai scapat de suspiciunea cu cancerul! patricia este SUPERBISSIMA!!!!!!!!!!!!!! Ce inalta, ce domnisoara, ce coafura, ce dragalasenie...miam-miam. Te rugam sa intri mai des pe forum!

noi nu facem nimik cu olita, ca vad ca vorbiti despre asta. vedem la primavara, el deocamdata nici nu spune mereu dupa ce a facut. cateodata spune, daca nu se sesizeaza nimeni ca miroase, dar nu mereu.

leea, eu cred ca era tudor oarecum trist deoarece nu se mai simtea in mediul lui, ba era chiar stingher cu atatia copii, costumatii noi si ciudate, nemaivazute. el n-a mai mers demult la gradinita, probabil abia isi mai amintea unii copii sau poate chiar deloc. era printre straini, asta e explicatia. el este repede adaptabil de obicei? il plimbi des prin vizite etc? stiu ca n-a prea plans in perioada gradinitei, dar acum era rupt de ei, asa cred, toti se cunosteau intre ei, doar tudor nu-i mai stia.

pont: am primit scrisoare de la magazinul zet: pe 9 ianuarie 2008 hainutele sunt la jumatate de pret.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anda eu am primit scrisoare ca pe 7 ianuarie ar fi la juma de pret.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

e na!! adik mie de ce mi-au zis 9? ca sa nu mai prind nimik?

edit: e clar, astia sunt smecheri. probabil sunt la 50% din 2-3 ianuarie, dar ca sa nu se buluceasca toti clientii intr-o singura zi.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

daca vrei facem schimb ca eu am ceva de rezolvat pe 7 si e exclus sa am timp de shopping. Desi nu cred sa arunc banii pe Z ca vin reducerile de pe LR

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput