Copilasi din 2002 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
carmen spune:
Dragi mamici si copilasi,
sunt muuuult ramasa in urma cu cititul dar poate voi recupera zilele astea. Vreau sa va urez de pe acum La Multi Ani! In 2008 sa fiti sanatoase voi si toata familia voastra, copilasii sa va fie cuminti si sa va bucurati de ei in fiecare moment al zilei. Numai bine, salutari si sarutari.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Cristina_C spune:
La multi ani Stefan de ziua numelui!
Le felicit si eu pe celelalte Cristine si multumesc la randul meu pentru felicitari.
Gabbriela spune:
la multi ani tuturor cu numele Stefan, Stefania, si CRisti si CRistina
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
cristina22 spune:
multumesc si eu de urari si in numele lui Andrei, care e si Cristian.
Voi sunteti primele care ne-ati felicitat
LA MULTI ANI STEFANILOR SI STEFANIILOR!!!
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)
sinzi_ana spune:
Am ajuns si noi in Ro...inca nu ne-am revenit cu somnul...dar nici timp sa o facem nu am avut caci mergem cu colindul mai mereu!!!!
http://good-times.webshots.com/album/561916228WNiGRH
am pus ceva poze!!
Sarbatori Fericite in continuare!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
carmen spune:
Sanzibine ai ajuns in Romania. Cat veti sta? adica aveti timp sa va si odihniti sau mergeti numai cu colinda? Frumoasa masina a primit sotul tau, sa o stapaniti sanatosi. Vii in Moldoda zilele astea? (asa parca retinusem eu).
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
sinzi_ana spune:
Noi abia acum incepem sa ne dezmeticim, sa ne revenim cu somnul...
O tinem in schimb din masa in masa, nu ne ridicam bine de undeva ca ne aseaza altii la masa!!!
Am ajuns fara intarziere, David l-a vazut si pe Mos Craciun din avion (am vazut luminile saniutei) si i=a lasat pe scaun unul din cadouri...
A doua intalnire cu mosu nu a decurs prea bine, caci l-a recunoscut pe tati si nu s=a lasat convins ca nu era tati si dupa ce ne-am chinuit juma de zi sa montam traseul de masinute electrice, cand l=am bagat in priza s=a ars (era pt 110V nu pt 220V) si a ramas copilul fara jucarie!!!! Din fericire a mai primit multe si nu s-a suparat (prea tare)
Azi am ajuns si la micul Rotterdam (o casa de copii), unde am facut pachete cu jucarii si dulciuri si am impartit la copilasii cei mici, iar la cei mai mari le-am cumparat jocuri colective la sugestia directoarei, carti de colorat, creioane si caiete!!!!
Ne-au impresinat tare mult, si au fost tare draguti si bucurosi!!!
Nu ne-au lasat insa sa facem poze...(am facut doar una la intrare)
Carmen, da, ajungem in Botosani pe 5 ian, pe 6 e botezul...
As vrea sa ajung in Suceava, poate ne intalnim si cu Elena si toti copiii!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Gabbriela spune:
Buchet de artificii va trimit in dar,
Shampanie rece si clinchet de pahar,
Petrecere frumoasa si multi bani,
Va doresc la cumpana dintre ani,
Sa aveti parte de multa iubire
Si-un ocean imens de fericire,
Toate visele sa vi se imlineasca,
Si mult noroc ingerii sa va daruiasca
La Multi Ani!
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
cristina22 spune:
UN AN NOU CU SANATATE, FERICIRE, IMPLINIRI, MULTA IUBIRE SI VOIE BUNA!!!
Petrecere frumoasa de Revelion!!
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)