Copilasi din 2002 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

crig adevarul e ca au un spirit de observatie ... I

Anina am vazut toate pozele impreuna cu mama. Superbe ...
Cu dintele ... nu stiu cum sa scot dintisoru lu' Emma. Se misca foarte tare dar nu stiu cand e momentul sa il scot si nu vreau sa o chinuiesc. Ma lasa sa trag de el , dar nu vreau sa o doara ...

Sarbatori fericite in continuare la toate si
Mai intru diseara sa dau iama in poze ca acum nu am timp ... sora ma muta din fotoliu

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Azi am petrecut acasa cu nasii Cristinei, iar mai tarziu cu surorile mele si fratele meu, pe net.
Aida, daca nu da semne sa iasa pe langa dintele de lapte, cel definitiv, nu-ti fa griji, ca va cadea singur dintele de lapte. Va fi impins afara, de dintele definitiv. Asa a patit Cristina, aseara. I-a cazut aseara dintele in timp ce manca. Bine ca nu l-a inghitit, ca nu mai avea ce sa-i puna la Zana Maseluta sub perna.
Cristina(crig), multumim Mariucai pentru colinda ! Un pentru ea ! Ne-a placut si "dansul corcotasilor".
O seara cat mai placuta, in continuare !

Maine sunt din nou pe baricade, la serviciu.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Foarte frumos ai colindat, Mariuca!
Ema, ce i-ai facut Mosului!
Nina, iti sta tare bine in rosu! Si Kiki e o scumpa, iti seamana mult de tot.
pentru toti copilasii si mamicile lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

la multi ani! tuturor Cristinelor si Cristianilor...sa traiti cu numele,sa fiti sanatosi si la punga grosi.
la multi ani STEFANIA,STEFAN...sa fiti sanatosi,fericitiiar DD sa va dea tot ce doriti.
Aida Emei matza ta cea scumpa si pt tine
Cristina (crig)si pt colindatoare si mamica ei.
Nina Cristinuca si mamica
Tuturor scorpiutzelor o zi buna.
La CT ploua

Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

PS:la semnatura am adaugat pozici de la serbarea de Mos.

Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

La multi ani Stefaniilor si Stefanilor

[b]Dodo
am vazut pozele inca de ieri. , e nemaipomenit ca a avut atata rabdare. Dar de ce plangeai? Nu plange

Am pus si eu ceva pozici , dar trebuie sa refac albumul ca mama are mai multe poze pe aparatul ei

Va pe toate

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Buna seara tuturor,
Aida plangeam pt ca inca mi-e greu sa-mi vad puiul "altfel"decat ceilalti.Stiu ca a facut progrese mari si vorba nashei el a recuperat de la minus si e la sadiul asta .Mai are mult,dar inca compar (stiu ca nu e bine)cu cei "normali".
Multumesc pt incurajariatat pt tine cat si pt Emma.

Bogdan-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

buna dimineata!!

Vazut pozici frumoase cu Kiki de Anina, frumoasa-frumoasa, harnicuta si timida, cu domnisoara Mariuca de Crig, nazdravana si superba, cu Bogdanel de Dodo, baiat mare si tare elegant, Julian de Nicole, pletos si serios!!

Mai asteptam poze cu bradul si cu zambet de copii frumosi!!!
Vom reveni si noi cu poze, cu siguranta, doar sa rezolv problema cu calculatorul, care se blocheza mereu, asa ca nu am nervi pt el sa descarc poze. Sper sa reusesc in spre seara!

Andrei e bine si dornic inca de cadouri, cu toate ca a primit o graaaaamada imensa. Este tare independent voluntar, adica, nu ne-a insotit nicaieri de Craciun, declarand ca se plicitiseste cu noi si ca prefera sa stea cu buni. Asa ca peste tot ne-am dus fara el. Pfuuu, deja nu mai vrea cu noi si are doar 5 ani, dar mai tarziu, cum va fi??

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La Multi Ani!

Inainte de a pleca din Bucuresti, intru si eu sa va urez sa aveti in anul care vine parte de toate bucuriile din lume, sa fiti sanatoase voi si copilasii vostri, sa vi se implineasca toate visurile!

Urez cu o mica intarziere La Multi Ani lui Stefan al Nicoletei, si La Multi ani tuturor Cristinelor noastre(Cristinuca lui Nina, Crig72, Cristina22, Cristina_C, khristin) , sper ca n-am omis pe nimeni!

Am vazut toate pozele, am ascultat colindele, mi-au incantat sufletul, va pup pe toate si sa ne vedem cu bine in 2008!!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Stefan!
Multumesc mult de urari,dodo,katty!!Un an bun si voua si distractie placuta!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=191205&Show=Y" target="_blank">Decembrie2007
Sarbatori fericite!
Primiti colindatori?

Mergi la inceput