Copilasi din 2002 (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nicoleta, superbe poze !!! Seamana cu tine si Stefan zic eu. Desi, din profil, Stefan seamana cu tati, ca l-am vazut pe umerii lui intr-o poza si au acelasi profil.
Cred ca nu vei avea probleme cu punerea in practica a tot ceeea ce-i povestesti lui Stefan despre bb din burtica. Imi inchipui aceeasi dragoste ca la George si Gabi, ai Elenei.
Cristina22, ce crai frumos ai ! Foarte frumos au fost imbracati copiii ! Hainele sunt facute la comanda, cumparate sau cum ?
A recuperat frumos, Andrei, luna ce nu a mai petrecut-o la mami in burtica, din cate se vede in poze.
Si la mine a venit mai repede Cristina cu vreo 10 zile si pt. ca avea numai 3 kg, am nascut-o rapid si usor, pe cale naturala.
Cristina_C, sunt sigura ca ai simtit sughiturile , doar ca n-ai stiut ca ele sunt. Sunt ca niste batai ritmice, scurte si dese(cat tine sughitul ), undeva mai jos de buric. Scie tu, Nicoleta, cum se simt, ca la tine sunt de actualitate.
katty, bravo, pentru nasterea naturala usoara cu un bb asa de mare.
Nicoleta, ne-ai starnit !
Sinzi, imi pare rau pt. masina ! Bine ca sunteti voi, bine, cu totii ! Sper sa o inlocuiti in timp util, masina !
Foarte frumos arata David la serbare in ia aceea ! Si cand te gandesti a cui a fost.... Nu au admirat-o educatoarele ?
Cat timp veti sta in RO ? Mergeti si la munte, la zapada ?
Nicole, voi ce mai faceti, pe unde sunteti ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Nicoleta ma bucur mult pt eco. Intradevar pozele sunt fenomenale. Cat despre Stefan ... jos palaria , deja este un frate minunat.

Fug ca sunt in mare fuga

O zi minunata la toate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna,
nu am timp deloc de net.. suntem bine sanatosi acuma, mergem la scoala si ateptam vacanta care va veni vineri 21 decembrie....
- a primit si primul set de note, sunt ff bune, are si 1 si 3... 3 fiind maxim, 1 cel mai rau, daca cineva vrea sa stie mai multe despre note si la ce a primit piciu 1 o sda sc, altfel nu are rost sa incarc paginile.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

neatza de la Oradea!!

Multumesc de aprecierile referitoare la craiul meu. Inseamna foarte mult pentru mine!!

Anina- Andrei s-a nascut cu 2,200, si 45 cm, perfect sanatos, doar ca nu a mai vrut sa stea in burtik. De recuperat a recuperat rapid, lua fara probleme 1 kg pe luna, astfel ca in scurt timp i-a depasit pe cei de varsta lui. Si acum la 5 ani, are dimensiuni de 6-7 ani.Prematurii sunt mai speciali, as putea spune, dar si firea lui e mai voluntara. Pana la 5 luni a supt din ora in ora. La 4 luni eu am inceput lucrul, asa ca mergeam la lucru cam zombie, nu prea stiam io ce se petrece in jurul meu.

Costumele pt serbare au fost inchiriate.

Aseara am facut o febra de 39, cu dureri de cap, frisoane si tot tacamul.
Acum trebuie sa fug la birou pt niste contracte. Habar n-am cum ma voi tara pana acolo.

Evitati spatiile aglomerate, luati vitamine, ca bantuie un ticalos de virus!!

SPOR LA PREGATELI!!
Daca stiti o reteta de fursecuri, da-ti-mi si mie, plsss! Ne-am cumparat forme si vrem, eu si Andrei, sa-l asteptam pe barbosu' cu fursecuri!!

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am vazut pozele cu puii Elenei! Niste draguti!!! Elena, ne e dor de tine!

Nicole, felicitari pentru note!

Cristina, si au am citit ca prematurii sunt speciali. Imi pare rau sa aud ca te-ai imbolnavit, eu sper ca singura raceala din sarcina sa fi fost cea de saptamana trecuta! Stefan este inca mucios, sper ca vacanta sa il ajute sa isi revina si sa fim sanatosi muuuult timp, cu totii!

Nu stiu voi, dar eu ador sarbatoarea Craciunului! Abia astept sa se termine si ultima zi de lucru (azi) si sa merg acasa, azi sau maine vom impodobi bradul (azi il cumpara sotul). Stefan abia asteapta! Duminica plecam la parintii sotului, miercuri la ai mei, sambata viitoare venim acasa. Va fi greu druul, lung, dar ne vedem rudele ca cine stie cand se va mai intampla sa putem merge la ei, cu bebe mic!

Va doresc sarbatori de iarna cu bucurie si liniste si un An Nou cu impliniri si fericire! (fac de acum urarile, chiar daca voi mai intra, vreau sa fiu sigura ca am... scris ce aveam de spus).

Nicoleta 22 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici!
Cristina22, am observat ca e frumos dezvoltat si chiar inalt, Andrei, de aceea scriam ca a recuperat bine, luna pierduta de la mami din burtica. Si da, am observat ca unii prematurii recupereaza repede si bine. Mai tarziu nici nu ai crede ca a fost un copil nascut prematur.
Insanatosire grabnica, sa te poti bucura sanatoasa de Sarbatori !
Nicole, ma bucur ca sunteti bine !
Nicoleta, multumesc pentru urari !
Fetelor, aseara am fost cam dezamagita la serbare, care a constat doar in sceneta nasterii lui Isus, timp in care se mai si colinda. Nemultumirea vine vizavi de educatoare. Pt. a nu deranja copiii cu blitzurile, n-am avut voie sa facem poze in timpul scenetei. Corect, dar de la ditanta nu prea le intra in ochi blitzul, ei fiind oricum preocupati de rolul lor. Copiii au fost minunati, si-au jucat rolul atat de natural si frumos !
Cadourile pt. copii n-au fost aduse de nici un . Au fost aduse de parinti, copiii stiind totul, nefiind nici un secret, doar ca s-au amestecat si dat la fiecare copilas, darul adus de altcineva decat de parintii acestuia. "Bine, dar , de ce n-a venit ? ", m-a intrebat Cristina. "....Va veni acasa ", ce puteam sa spun ?
Aici, la unguri, Mos Nicolae al lor, Mikulas, este cel imbracat in rosu care vine cu daruri la copii. Pe cand, la Craciun, vine ingerasul si le lasa darurile sub brad, asa cum ingerasul l-a adus pe Isus, Mariei si lui Iosif.(Asta a fost rolul Cristinei in sceneta, ales de ea.) Pozele si 2 filmulete, le puteti viziona, aici.
Ma gandesc ca de aceea nu a aparut la gradi, la Cristina. In schimb a aparut Mos Nicolae, pe 6 dec.
Cam asta e povestea serbarii la Cristina.
O zi cat mai faina, va doresc, fetelor, care pe unde sunteti !
Eu voi fi on-line de sarbatori(cu familia din Dublin ), ca nu plecam niciunde.
Sinzi, calatorie placuta si sa ajungeti cu bine acasa, in RO !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sarbatori Fericite!!!! daca nu ne mai auzim...desi vom avea net la socrela in Ro!!!!

Am vazut si eu pozele noi!!!!
Cristina, mi-a placut tare mult costumatia!!!! De unde are costumul???

Nicoleta, ce emotionante sunt pozele!!!

Nina, dar de ce nu a venit Mos Craciun??? Foarte frumoasa serbarea...

HelleneC, imi e tare dor de voi, va pupam cu drag!!! Am vazut si eu pozele cu copiii din poveste!!!! Frumosi foc!!!!

Gabb, felicitari pentru rezultate, eu as fi interesata de materii...si noi am primit report-cardul acum vreo 3 sapt...

Sotul meu si-a primit deja cadoul de Craciun, un VW gti nou-nout cu 2 usi...e foooarte fericit asa ca am scapat de o grija E in curand si ziua lui de nastere deci am acoperit 2 ocazii cu asa cadou!!! hihi...

De azi suntem si noi in vacanta, am terminat bagajele...mai am 1 cadou de cumparat, diseara o serbare, maine un party, maine seara un meci de hockey cu zapada artificiala pt copii si gata...zburam!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Sanzi-drum bun!!!

Anina-superba Cristina!Peste vreo cativa ani, lumea va spune ca sunteti surori!

Elena-vazandu-ti superbele comori si pe tine, mi-a mai trecut dorul de voi! SA NE MAI TRIMITI POZEEEEEE!!!

Nicoleta-drum bun sa aveti si Mosu sa va gaseasca sanatosi si bucurosi!!

Restul trupei - mergeti undeva in concediul acesta??

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sarbatori fericite Sinzi si drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sanziana, zbor placut si sa veniti cu multe amintiri si poze din RO

Anina, amandoua minunate, ca de obicei

Nicoleta, ma bucur ca ai vazut puiul la eco, si eu cred ca seamana deja cu tine...hihi , iar Stefan e un scump

Hellene, reusiti copii ai, te asteptam iar printre noi

Noi plecam duminica la soare, sintem cam in graba si cu baggajele nefacute, dar probabil vom ajunge in timp la aeroport...ne intoarcem pe 31, exact in timp pt. petrecerea de Revelion. Va urez tuturor un Craciun luminos si plin de bucurii , alaturi de familiile voastre si sa ne auzim cu bine

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Cristina

Mergi la inceput