Copilasi din 2002 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
gabrielaghe spune:
Buna fetelor, in sfirsit am putin timp liber, nici nu stiu cum mai trece timpul.Zilele urmatoare copii ies mai devreme d ela scoala, la 12 si e prima data cind Matthew vine cu autobuzul d escoala, nu v-a fi singul e cu fratele lui dar va dati seama eu am mai multe emotii.Voi fi acolo si-ii astept mai ales ca trebuie sa-l i-au cu mine la serviciu.V afi o experienta, s avedem cu ce impresii vine
In rest citim in fiecare zi, d ejoi va merge la niste cursuri d eceramica , este incintat, cu toate ca este asa obosit ca nu stiu cum v-a face fata, cursurile sint seara, de la 6:30 la 7:45. vom vedea, el d eobicei la 7:30 este in pat, este f. obosit dupa o zi d escoala, hiar ma gindeam zilele trecute, nu are nici 6 ani si are un program asa d elung, d eobicei vine acasa la 4:30, 5., dar ce sa- facem astae programul, bine ca se culca devreme si s eodihneste bine
Am si o intrebare, voi le dati la copii vitamine mereu, pe toata perioada anului, cred ca primavara este bine sa se inceapa o noua cura?
Cam atit despre noi o seara buan
pa
sinzi_ana spune:
A trecut si prima zi din an de gradi!!!!
David e obosit tare...acum resimte drumul si agitatia de pe drum!!!
Nicoleta, va pregatiti deja de party??? Am renuntat la gandul de bb2...nu stiu de ce simt ca nu voi fi in stare sa ma bucur atat de mult ca la David...si ca intr-un fel l-as pune pe David pe planul 2...Stiu ca suna aiurea...
Ruxij, e atat de frumos la noi acum!!! Asa mi-as dori sa fie tot anul...Azi iar a fost o zi superba!!!!! Ne-am plimbat si noi pe malul marii pe inserat...este foarte frumos!!!!
Katty, ne vom mai vedea cu siguranta!!!! Acum intrebarea este daca in Bucuresti sau Miami???
Mi-am salvat si eu pozele...multam!!!!
Chiar cati cm are Andrei? Peste 120cm nu?
Gabrielaghe, si eu am inceput sa ii dau vitamine...mi-a recomandat pediatrul...ii dau si ulei de peste Ii dau cam de 2 luni, dar cu intreruperi (uit!!!)
Aida, va pupam si noi!!! Ce face pisicutza?
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
ruxij spune:
Gabrielaghe, Bogdan ia vitamine in fiecare zi, din acelea, Flinstones. Are program greu Matthew. Si Bogdan are destul de greu si chiar au venit azi de la scoala niste hartii, una pt. clubul de franceza, care ar fi odata pe saptamana, dimineata de la 7.45 si una pt. soccer (fotbal) pt. in Aprilie. L-as inscrie la amandoua. Plus pianul, plus inotul, e cam mult parca. Pianul e aiurea ca e vinerea la 4pm si eu lucrez, dar voi pleca vinerea de la servici la 3 special pt. asta. Sper sa nu ma dea afara, o sa ma duc la ora 7 oricum. Oricum n-am sef direct, da' s-or uita colegii urat. O sa vedem cum o fi.
Sanzi, te invidiez. Si eu stiu cum e in sud, de cand am stat in Houston. De ziua mea, in Ianuarie 2005 eram in maneca scurta si erau cam 75F. Superb! Din pacate vara e umeda, dar tot as vrea sa stau mai la sud. Poate pana la urma reusim odata si odata. Tousi aici e f. convenabil pt. crescut un copil de varsta lui Bogdan deocamdata pt. ca nu criminalitate, e ieftin de trait si totul este aproape, nu pierd timp prin trafic sau prin trenuri sau mai stiu eu ce. 10 min oriunde vreau sa ajung. Si avem cam tot ce ne trebuie. Dar cand s-o face copilul mai mare visam sa ne mutam inapoi in Houston. Despre al doilea bb si eu simt cam la fel ca tine. Plus ca sotul nu vrea sa auda de inca un bb. Asa ca noi probabil ramanem asa.
Nicoleta spune:
Salut.
Katty, eu m-am mirat admirativ, sa nu te superi pe mine . Doar ne-am intalnit atunci la Bucuresti si v-am cunoscut si pe tine, si pe sotul tau, care e inalt. Si intr-adevar, exista si o diferenta de varsta intre David si Andrei.
Sinzi, ce vitamine ia David? As incepe si eu sa ii dau ceva lui Stefan, dar nu dupa ureche, trebuie sa intreb si eu un pediatru. Noi in ianuarie facem analizele de 5 ani (poate dupa sa incep cu vitamine si cu ce o mai fi) si da, incepe marea pregatire pentru party! Inca nu stim unde, dar trebuie sa ne hotaram saptamana asta (numa sa vina si sotul...). Sper sa iasa bine.
Cat despre analize, i-am tinut un mic discurs aseara despre cat de curajosi devin copiii cand implinesc 5 ani si de aceea medicul le da sa faca niste analize (am explicat cum e cu exudatul, desi stia, apoi si cu intepatura din manuta, nu panglicuta care strange putin venele sa se vada mai bine... astfel incat dimineata era tare mandru la gradi si le spunea copiilor ca va implini el 5 ani si isi va face analizele :)). Sper sa tina entuziasmul si la laborator...
Ruxi si Gabriela, intr-adevar programul e incarcat, insa conteaza si daca le place ceea ce fac. Voi ca parinti va puteti da seama insa cel mai bine cand survine oboseala si atunci sa faceti putina ordine in viata lor, daca e cazul.
La mine au inceput carceii: cand nu ma maseaza nimeni la picioare, hop si ei! Sotul meu e plecat, vine azi acasa (el imi face masaj in fiecare seara la picioare de cand cu sarcina). Sper ca la noapte sa nu mai patesc ce-am patit azi-noapte: m-a tinut un carcel de nu-mi venea sa cred, nu se mai termina... :(.
La Stefan la gradi sunt multi copii care tusesc, nu-mi place deloc, as sugera ca fiecare copil sa faca exudat fiindca in noiembrie si decembrie toti au avut amigdalita pultacee, daca s-au reinfectat? Noi ii vom face un exudat, sa vedem ce si cum. Poate chiar saptamana asta...
Nicoleta 26+ si Stefan (27.01.2003)
katty spune:
Buna!
Nicoleta, nici nu m-am gandit altceva, stiu ca il admiri pe Andrei, , dar sa stii ca si eu ma mir cand il vad ca peste tot unde sunt copii de varsta lui el e cel mai mare si iese in evidenta! In timp sper sa fie la acelasi nivel cu ceilalti!
Acum mai nou ne roaga sa-l ducem la karate, asa ca trebuie sa-i cautam un centru prin Bucuresti, ca nu mai avem trai. Deja se vede campion si deja face liste cu colegii de gradi pe care ii invita sa-l vada cum ia cupa si medalia !!!!
Sinzi, nu zi de doua ori cu Miami, ca ne si facem bagajul !!! Dar cred ca ne vom vedea tot la Bucuresti, la munte (ev. la Brasov, sa ne vedem si cu Nicoleta) sau la Constanta!!
Gabrielaghe, are program greu intr-adevar Matthew, totul e sa nu se planga! Iar asta ca vine singurel cu autobuzul, felicitari, ai baiat mare!!!
Ruxij, ce frumos descrii viata la voi...V-au mai cazut dintisori?Lui Andrei i se mai misca unul (langa cel iesit din octombrie), acum sta sa cada si se vede si cel definitiv care a iesit destul de mult, dar n-a cazut, mai problematic e ca cel iesit atunci se misca probabil de la spatiul ce s-a creat pe acolo, sper sa nu-i cada.
Aida, ce mai face matza Ema? Sper ca e bine, de fapt amandoua sper ca sunteti bine!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Karina spune:
Hello iubitele !
Hop si eu pe aici pe fuga. Am apucat sa citesc cite ceva, dar nu tot. Am intrat repede doar ca sa-i dau un sfat Nicoletei pt. circei, cind n-are sotul linga ea sa-i faca masaj . Deci, daca ai circel la picior, ridica virful talpii in sus, chiar trage de talpa cu mina in sus, nu stiu daca am explicat corect. Dar efectul e garantat, cel putin la mine.
In rest noi sintem bine, mi-a trecut si mie raceala, mai am nasul un pic infundat, dar e pe trecute. In schimb mi-a iesit colesterolul marit (221), sincer nu stiu de ce. Asa ca am inceput sa iau tarite, boabe de mustar si ulei de peste. Analizele lui Bogdan au iesit bune, mai putin euzinofilele si neutrofilele (unele mai mari, altele mai mici). Cica s-ar putea sa aiba ceva paraziti. Urmeaza coprocultura. Merge la gradi, am rarit-o un pic cu jocurile pe calculator (am reusit sa-l conving pe tati dupa ce a citit articolul asta: http://www.newz.ro/stiri/jocurile-pe-calculator-afecteaza--creierul-copiilor_n55235.html)
Gata, trebuie sa trec la treaba ! Va pup si va doresc toate cele bune !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Nicoleta spune:
Katty, sigur, mai veniti si pe la Brasov, ca stiu ca noi o vreme nu o sa prea iesim din perimetrul judetului... avem si motive, e drept!
Karina, intr-o vreme, cand eram insarcinata cu Stefan, mergea si la mine, insa carceii erau la laba piciorului. De data asta s-au localizat in pulpa piciorului, am incercat sa fac asa cum zici ca merge la tine si nu, nu merge deloc, trebuie musai masaj . Ai grija cu glicemia, poate ai mancat dulce in preziua analizei. Merita sa refaci analiza si in alta parte poate este o eroare. Si mie imi iesise ureea mare la analizele anterioare, insa mancasem ficatei cu o zi inainte, dupa cateva zile, la o alta analiza, era ok valoarea.
Trebuie sa imi refac analizele, ca sigur au scazut unele valori. Ca, Mg...
Nicoleta 26+ si Stefan (27.01.2003)
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Revin cu intarziere cu pozele de la petrecerile Cristinei. Am fost foarte aglomerata, iar duminica, dupa-masa si noaptea, Cristina facand un pic de temperatura, nu am mai avut timp de altceva, decat sa o supraveghez. Deocamdata, nu a primit decat Nurofen de la d-na. doctor. Cel putin, nu a mai facut temperatura. Nepotica mai mica este racita cobza si de la ea a luat si Cristina un pic de raceala. Sper, maine sa o pot duce la gradi, macar sa faca poza pt. felcitarea de 8 Martie si pt. un calendar 2008.
Nu am apucat sa citesc ce ati scris, dar recuperez, eu !
Pozele de la gradi si acasa, de la aniversarea Cristinei, le puteti viziona, aici.
Va doresc o zi faina in continuare !
PS - Ruxij, pe ce data esti nascuta ? Ai pomenit de ziua ta in ianuarie.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
ruxij spune:
Karina sanatate, ai grija cu colesterolul acela. E f. bine ca ati reusit sa reduceti jocurile pe computer. Al nostru nu se joaca prea des, se mai joaca el din cand in cand, dar nu prea are timp, altfel s-ar juca mai mult.
Anina, frumoasa Cristinica, ca de obicei! Sanatate, sa treaca raceala repede, sa fie ceva usor!
Ziua mea e joi, pe 17 Ian. Cred ca o sa mergem la cina impreuna, toti trei. M-am gandit la inceput sa iau un babysitter si sa merg doar cu sotul, romantic, dar nu ma lasa inima sa nu il iau si pe Bogdanel. Am vazut ca aici lumea isi ia des babysitter pt. a iesi seara, eu insa ma simt vinovata dc. fac asta. Desi probabil n-ar trebui, avem si noi adultii nevoie de timp singuri. Dar asta e, nu pot. Poate mai incolo :))
sinzi_ana spune:
Nina, ai o domnisoara superba!!!!!
Foarte frumoase pozele!!! Mi-au placut si cele de la gradi (cu zilele in culori!!!)...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Education is a natural process carried out by the human individual, and is acquired not by listening to words, but by experiences in the environment.
The children must be free to choose their own occupations, just as they must never be interrupted in their spontaneous activity.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania