Copilasi din 2002 (42)
Raspunsuri - Pagina 17
Dodo-pui spune:
Buna ziua mamici si pitici,
noi am inceput in ritm alert si sustinut recuperarea iar Bogdan e foarte fericit caci are activitate si s-a reintalnit cu"oiii"(copii)lui.
Nina super pozicile ai o fata frumoasa "foc".
Kiki si pt tine o
si multumesc
pt incurajari.
Ruxij La multi ani!pt maine sa fii sanatosa si sa te bucuri de toate frumusetile vietii.
Sinzi
Bogdan se lauda la toata lumea cu ce ia adus lui"ussssa".
Crig 
Pt tot ajutorul dat.Am reusit.
Nicoleta
sarcina usoara in continuare.
In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
Nicoleta spune:
Salut.
Intru scurt, stam acasa eu si Stefan, el tuseste putin, pe mine ma doare gatul, sper sa fie o viroza si sa treaca (am si eu timp sa imi mai revin stand acasa). Vestea buna este ca azi Stefan a facut analizele de la stat, nu a plans deloc, foarte curajos a fost si nu ne venea sa credem!! Am un baietel foarte curajos, a zis ca nu l-a durut decat foarte putin. Si mie imi era frica sa nu fie greu la recoltat...
Nicoleta
26+
si Stefan (27.01.2003)
katty spune:
Neata, sunt int-o dispozitie f. buna, sper sa nu se schimbe in urmatoarele ore, parca se va intampla ceva bun!
Karina, multam' de informatiile legate de calculator, noroc ca Andrei a renuntat de buna voie la calculator, acesta someaza dinainte de Craciun! A gasit alte preocupari mai interesante, si nu-mi pare rau deloc. Nu statea foarte mult nici inainte, dar mai bine asa!
Ruxij,
LA MULTI ANI, sa fii fericita si implinita, sanatoasa si sa te bucurii de "baietii" tai!!!! Si eu zic ca tine sa-l luati si pe Bogdan cu voi la cina, sa simta ca e ziua mamei lui si faceti altadata cina romantica
!
Nicoleta, sanatate multa si tie si lui Stefan, sper sa nu fie nimic serios!!! Si felicitari micutului curajos
!!!!
Gabi, bravo si lui Bogdanel pentru progrese, tineti-o tot asa!
Nina, am vazut pozele de la petrecerile Cristinei, foarte frumoase si domnisoara printesa si mamica ei, zici ca sunteti surori nu mama si fiica! Imi pare rau ca e bolnavioara, dar poate azi e mai bine!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Anina_n spune:
La multi ani, ruxij !
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si implinita ! ![]()
Sa ai o zi asa cum iti doresti, alaturi de cei 2 cavaleri ai tai,
cu multe surprize placute ! 
Multumesc fetelor, pentru complimente !
Dintotdeauna mi-am dorit sa fiu o mamica tanara si uite ca...trupul, sufletul si mintea ma ajuta. ![]()
Cristina nu e mai bine, din contra, raceala avanseaza si m-a luat si pe mine. Insa, fara febra. Bine ca mai este un pic si vine weekend-ul si pot sta linistita acasa, nu trebuie sa ma mai plimb prin frig, pe afara.
Gabi, ma bucur ca a aparut o raza de soare si la voi !
Mult succes, sa reusit sa faceti tot ce trebuie, ca sa-l vedeti pe Andrei la fel ca si pe ceilalti copii !
Nicoleta, insanatosire grabnica si voua !
katty, sa ti se mentina buna dispozitie, toata ziua si maine si poimaine si tot asa....sa ne transmiti si noua din ea ! ![]()
Sinzi, felicitari pentru tot ceea ce ai facut in Ro ! 
Gata, deja, trebuie sa fac o iesire ! ![]()
O zi cat mai frumoasa, tuturor !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
ruxij spune:
Multumesc mult dodo, katy si anina! Sa aveti si voi parte la randul vostru de tot ce va doriti, alaturi de cei dragi!
Cristina_C spune:
La multi ani, ruxij, si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Nina, multa sanatate Cristinei si tie!
Nicoleta, la carcei eu stiam ca trebuie sa iei magneziu - dar nu-s sigura, asa ca verifica! Sarcina usoara in continuare! Felicitari lui Stefan cel curajos si sanatate la amandoi!
Karina, e bine ca scazi colesterolul pe cale naturala, stiu ca sunt si medicamente! La urmatoarele analize sper sa ne dai vesti mai bune.
Dodo-pui, Katty, Sinzi, Gabb, Crig, Cristina22 - salutari si voua si copilasilor!
Si eu ma lupt de cateva zile cu o raceala, iau paracetamol si aspirina dimineata si seara, nu ma doare inca in gat - mi-e groaza de durerea de gat, prefer sa ma doara orice altceva, numai in gat - nu. Pe Robert nu l-am molipsit, din fericire, dar au aparut cazuri de scarlatina la gradinita si stau cu inima stransa sa nu ia iar stretococul ala pacatos. Luni avem controlul de 5 ani, o sa va povestesc atunci. Sper sa nu-mi faca vreo surpriza in week-end si sa amanam controlul (la care ar trebui sa fie sanatos!!), chiar am emotii cu scarlatina asta.
Sa fim sanatosi, ca-i mai important decat orice altceva!
cristina22 spune:
Ruxi-
Anina-pupici Cristinei. Ce domnisoara frumoasa si serioasaaaa!! Mi-a fost tare draga poza din profil!!
Gabi-ce copil cuminte si mare ai, care e sociabil si iubeste compania copiilor!! Succese multe!!
Nicoleta-ai grija de tine si baietii tai!! SANATATE!
Katty-pfuuuu, ce noroc ai!! Noi chiar avem o problema cu calculatorul. Nu s-ar dezlipi de el deloc, si in fiecare zi purtam discutii pe aceasta tema.
Cristina-tinem pumnii la control si da-o incolo de scarlatina, nu se molipseste Robert asa usor!!
La noi e primavara in toata regula. Vreme calda afara, e cald in casa, e cald la gradi. Acum am aflat ca Andrei face ora de dans doar in maieu.
Oricum, e totusi, ianuarie!!
cristina si Andrei
(am 5 ani!!!)
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici ! 
O...Cristina22, la voi vine primavara !
La noi, cine stie cand ajunge ?!
Multumesc !
Da, am o fetita tare serioasa, mai ales cand e emotionata. Si eu iubesc profilul ei dragalas, cu nasucul acela rotund.
![]()
Ruxij, cum ti-ai petrecut ziua ? Cum a fost la restaurant ? L-ati luat pe Bogdan cu voi, pana la urma, nu ?
Nici eu nu pot pleca fara Cristina undeva. Si daca am incercat, numai la ea mi-a fost gandul si tare nerabdatoare eram sa ajung acasa, la ea.
Cristina_C, insanatosire grabnica ! Eu iau doar paracetamol sinus, ca am avut o experienta urata cu aspirina, pe la 20 de ani. Mi s-au umflat buzele de la ea. Aratam ca o...africana la buze, dupa cum spune Cristi(sotul). Cam asa....
![]()
Era sa o pateasca si Cristinuca in weekend, dar nu stim de la ce. Duminica seara, i s-a umflat buza de sus, apoi peste noapte pleoapa unui ochi si la ceafa avea cateva blande. Dupa-masa ii dadusem Nurofen, ca avea temp. si seara a gustat de pe un tort(adus de nasii ei) niste felii de...arahide(cred), ca nu pareau nici alune, nici migdale, la gust. Astea fiind noutatile din ceea ce a mancat seara.
Trebuie sa fim atenti la arahide, ori a fost prea mare doza de Nurofen, sirop, desi, i-am dat cum scrie pe cutie.
Cat despre scarlatina, ar trebui sa fie imun, Robert, deja, nu ? Medicul ce spune ? Tot poate sa o faca ?
Sa speram ca nu !
Nicoleta, asa stiu si eu, ca pt. crampe musculare trebuie luat magneziu, cum scrie si Cristina_C.
Dodo, cum e Bodoganel, azi ?
Cred ca mai revin azi, pe aici, ca se anunta o zi mai linistita. ![]()

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Dodo, cum e Bodoganel, azi ?
Cred ca mai revin azi, pe aici, ca se anunta o zi mai linistita.
Nina, mami dewww.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Bogdanel doar ce s-a intors de la psiholog(logopedul a intrat o luna in concediu de studii
)am mers mult pe jos(desi e oribil (noroi,apa murda,zapada neagra..) iar acum e la "portia"de "dio"=desene animate
Doamne ajuta!In oraselul copiilor
Si ingerii au nevoie de ajutor
ruxij spune:
Multumesc mult fetelor!
Ieri, de ziua mea, am avut o zi f.f. grea si stresanta la servici. Una dintre cele mai grele din ultimul timp. Sotul meu a fost f. dragut, a venit la mine la birou la 9 dimineata sa imi spuna la multi ani, apoi ne-am intalnit la pranz si am mers la un restaurant. Am terminat masa dar am fost sunata de la servici sa ma intorc urgent ca ardea. In fine, am fugit inapoi, iar seara n-am mai mers la resto, ci am cumparat mancare de la restaurant, plus un tort si am sarbatorit acasa, unde ne-am simtit mai bine decat ne-am fi simtit la restaurant, am si suflat in lumanari :)) In cele din urma a fost f. frumos.
Anina, de la arahide cred ca s-a intamplat alergia Cristinei. Aici la scoala la bogdan pe majoritatea usilor scrie "nut free room" (adica camera fara nuci-nuci insemnand orice fel de arahide, alune, nuci etc). Cand ducem ceva dulce la scoala tb sa avem grija sa fie fara vreun fel de nuci.
Cristina, sa te faci bine repede! Cred ca nu te va mai durea in gat dc. te lupti cu raceala de cateva zile si inca nu te doare. Poate scapi.
Dodo, sa aveti o seara cat mai buna!
Va pup!